נושא שטותי אחושרמוטה חוץ מכמה תיקונים שצריך לעשות לילדים כמו אלידור אין לי ממש מה להגיב כאן, צריך לעשות לו גם תיקונים בפנים
נושא שטותי אחושרמוטה חוץ מכמה תיקונים שצריך לעשות לילדים כמו אלידור אין לי ממש מה להגיב כאן, צריך לעשות לו גם תיקונים בפנים
חיים הכריש....
אור בוא תמצוץ חנון...המוצץ עדיין בתוך הפה שלך טמבל
סתמו את הפה שלכם exp קודם כול אני לא רוצה ליראות פו ירידות אל שלומי דבר ראשון חיים אתה נוב מסריח סליחה על הביטוי דבר שני אלידור אתה אומר שיתפסו ביeter לבקש דימו כול משחק לפני שמתחילים אתה רוצה דימו ומה אתה שותק אז אם בא לכם לריב אם יציאות בואו
נ.ב
אף אחד לא מדבר ככה לשלומי
אהההה ועוד דבר cw שעבר אכלתם בראש אז לחזור אם chetes זה לא חוכמה
חחחחחח בסוף הנושא הזה מי שינעל... רואים את כל מי שהיה מעורב אם איזה 12,000 הודעות חחחחחח
אני לא יודע מה איתך אבל אני אפשר להגיד בקלאן אחד וביקשו ממני להצטרף למלאה קלאנים....
רע עשה טובה שתוק אתה יוצא פה אשכנזי חחח...עשה טובה רע אל תכנס למריבות שלא שלך למה אחרי זה כל Pm ההומוים האלה יצאו עליך ותזהר הם עבריינים אחד מהם כמעט דקר את חיים חחח...........
ותאכלס עד עכשיו וויתרתי לאור הקוקסינל הזה למה הוא בן דוד של שלומי אבל אחרי ששלומי לא משתיק אותו במצב כזה שהוא יבוא לשכונה שלנו אני רוצה לראות אותו גבר הוא כבר אכל מכות ואח שלו הקטן עזר לו חח אבל זה היה בצחוק עוד יש לי רחמנות אבל נשבר לי הזין מעבריין מקדלת הזה
תשמע נתי תקלל חופשי זה רק מראה כמה שאתה הומו
לא מזיז לי מה שאתה אומר הרי חוץ מפוזה אין לך כלום שום דבר
לא מעניין אותי מה היה למרות שאין לי בעיה עם יתיר והוא אחלה של בנאדם ואני מכבד אותו לא מעניין מה היה צ'יטר זה צ'יטר ואתה תתערב
תתערב איפה שצריך כל דבר אתה מחפש להביא תגובה שאין לה משמעות הרי זה לא יעזור לך אתה יודע שאתה לא קשור ואתה דוחף את האף
אביב בוא תשתיק אותי אני מחכה צ'יטים תבדוק את הדמו עכשיו ואני מחכה לדמו שלך
נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 18/08/08 ב 21:02
שוב פעם הוא מזיל דמעה בגלל ששלחתי תגובה, אני יגיב איפה שבא לי זה לא יעזור
ואין עליי שום פוזה, יש עליי שכל
ובינינו, אני צודק וזהו
טוב סגרו תנושא ניהיה פה יותר מדי בלאגן סתם מכניס עצבים
נפתור את זה ביננו
לא אל תסגרו תנושא אני רוצה שכל pm יראו את זה ושלא יגידו הוא מדבר עלינו מאחורי הגב אני לא יודע מה זה היה קשור אבל חח אני מעדיף שהנוש ישאר ושכול הערסים של pm יביאו ונראה מה הם אומרים מאחד כבר נפטרנו תרתי משמע
וואלה נתי לא מזיל דמעה אני בכיתי לא בכיתי אתה אמרת שרצית להחזיר אותי ואמרתי שגם אני רציתי לבקש ממך וואלה לא רצית לא צריך זה רק משחק חמוד שלי ואתה כן מרגיש גבר וכן מרגיש איזה משהו ואתה יודע שאתה 0 אחד גדול שיהיה לכם אחלה יום אני עפתי יש פה סירחון אחושרמוטה מהנושא המסריח הזה
צריך לסגור אותו ולסגור חשבון באייסקיו או בקונפליקט באמת שנראה מי היה צ'יטר אם אני או חיים נתפסנו אני רואה שאף אחד לא הגיב פה על זה שאני צ'יטר
כי אתם יודעים שאני לא ואתה מתחמקים מכל הודעה שאני רושם אתם מוזמנים לבדוק את הדמו ולראות
עשה טובה נתי,שב.
תראו מי הגיעעעעעעעעעע
SUP EROFLEX, ובטח שאני 0 גדול דרגון.. אם ככה אתה כבר - יא טמבל
טמבל טמבל אבל לא רואה אותך ממטר
חחחחחחחחחחחחח