בקיצור אני באתי מפורום גדול יותר וקצת מבין אפשר לומר אז יש לי כמה עצות/בעיות:
1.למה אין בפורום הזה דרגת מעצב? ככה אנשים יוכלו לדעת מי מוכר חתימות.
2.העיצוב-על הפנים!
3.נקודות לא שמעתם על דבר כזה? זה יעלה את הפורום כמה מדרגות.
![]()
בקיצור אני באתי מפורום גדול יותר וקצת מבין אפשר לומר אז יש לי כמה עצות/בעיות:
1.למה אין בפורום הזה דרגת מעצב? ככה אנשים יוכלו לדעת מי מוכר חתימות.
2.העיצוב-על הפנים!
3.נקודות לא שמעתם על דבר כזה? זה יעלה את הפורום כמה מדרגות.
![]()
1. יש דרגת מעצב פשוט לא רשום אותה
2. מי אתה בכלל שתגיד איך העיצוב? העיצוב יפה מאוד לדעת הרבה מהאנשים הותיקים והפחות ותיקים פה
3. מי שאל אותך איך לכתוב ? כל אחד עם הדרך שלו זה שיש אנשים שאין להם כל לפסק ולנקד כמו לי לא אומר שהם חייבים לך משהו
הרגע נרשמת ולמי אכפת שבאת מפורום גדול ? אנחנו רוצים להיות ייחודים לא צריכים "להעתיק" מפורום אחר
בקיצור עשה טובה אל תנסה לבוא בגישה מתנשאת למה לא ילך לך פה
יש הרבה אנשים שיודעים מה צריך לשפר פה ומה לא ולא הכל בא ברגל ...
ייאלה אחי מה אתה נהלב כולה ננתי כמה עצות אתם לא חייבים לאמץ אותם
דביר תרגע ..
שמע אח שלי..
זה פורום מיוחד לא כמו שאר הפורומים האחרים
ככה המשתמשים והמנהלים אוהבים אותו...
תודה על העזרה
אבל לא תודה.
אחלה פורום אחלה עיצוב!
שימותו הקנאים. 555
סטלה זון לא מתיימר להיות "כמו הפורום ההוא, עם העיצוב כמו בפורום ההוא"
פורום יותר גדול? אתה בטח מדבר על FXP, זה הפורום הכי גדול כרגע אם אני לא טועה, יכול להיות נושמים מזרחית גם יותר גדולים.
תגיד ת'אמת, יצא לך פעם לקרוא נושאים בפורום FXP? כולם ילדים קטנים בני 10-16, אנחנו ההנהלה שואפים לקהל יעד שונה קצת.
אנחנו הולכים על ילדים יותר בוגרים, רוב הקהילה פה 15-20. וזה גם מעיד על הרמה של הפורום.
ת'אמת? אני מעדיף שכל הפורום הזה יהיה מעל גיל 16.
אז נקודות וכל השטויות האלה לא יהיה פה אני מאמין, לא רואה בזה משהו מועיל.
בקשר לעיצוב, זה מה שנוח לנו וטוב לנו, אני לא חושב שיש טעם להודעה שלך כי הוא לא הולך להישתנות.
מה זה מוכרים חתימות? מי שרוצה לקבל חתימה ויש מישהו שמוכן לעשות לו אז סבבה, לא מוכרים פה חתימות.
סטלה זון אחי זה לעזור אחד לשני. יד לוחצת יד.
אני מקווה שכיסיתי לך את כל הטענות שלך.
אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לדבר.
מילה במילה יגאל צודק....
יגאל אתה צודק אבל בקטע שהייתה מעדיף שכל הפורום יהיה 15+ אז למה?? אני בן 13 אבל יש הבדל בין ילד בן 12 תינוקי כזה ילד קטן ובן ילד בן 13 שרציני .. אני למשל יגיד לך תחלס אני לא ילד קטן אולי בגיל אבל אני מתיחס לאנשים ולכולם כמו ילד בן 15 .....
בקיצור אני לא בה להגיד שאתה לא צודק אבל יש ילדים תינוקים ויש אנשים רציניים... בפורום הזה יש אחלה ילדים לדיעתי!!
ואין פורום שקרוב אפילו לרמה שלו!! fxp אין שם קהילה אין כלום מי פה מה שיגאל אמר!!!
אמרתי את שלי שבת שלום!