Satla-Zone
התחברות
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 80 מתוך 85

אשכול: סיפורי LSD -> מה ששמעתם או התנסתם

CaniBal CaniBal מנותק גורו
    שם פרטי
    דולב
    קיבל לייק
    21 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי sHkaBuBuLu צפה בהודעה
    אני נגד כל העיניין הזה של סמים רצית סיפור...

חבר שהיה באיה נאפה התנשק עם מישהי במועדון והיא דחפה לו איזה כדור ... בסוף חברים שלי מצאו אותו ב 5 בבוקר בתוך פח זבל שר שירים .. :\ הוא אמר שהוא חשב שהוא באקווריום וכולם דגים :o_O:
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Snafoo Snafoo מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בחיים אני לא יגע בכימיקלים.. גג חשיש

הסמל האישי של sLiz_One
    sLiz_One sLiz_One מנותק מתקדם
    שם פרטי
    kim
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא צריך לגעת הזה בכלל..

Snafoo Snafoo מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שמעתי שאפשר להידפק מזה ולמות וזה מוחק תאים במוח וזה ממכר ושזה לא חוקי ואם תופסים אותך משטרה אכלת זרנוק לתחת ושרת ילדים מושפעים בלי חיים משתמשים בזה

הסמל האישי של RADIX
    RADIX RADIX מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Snafoo צפה בהודעה
    שמעתי שאפשר להידפק מזה ולמות וזה מוחק תאים במוח וזה ממכר ושזה לא חוקי ואם תופסים אותך משטרה אכלת זרנוק לתחת ושרת ילדים מושפעים בלי חיים משתמשים בזה
    חחחחחחחחחחחחח נירא לי אתה בן 12

dRa dRa מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    פאק עזבו אותכם שטויות, אתם רוצים סוטול תעשנו סיגריה ב-8 בבוקר מילה שלי סוטול..
    מה אתם נכנסים לחרא הזה סאווליה אנערף גועל נפש תאמינו לי יש לי מקור ממש ממש טוב לדבר הזה.. ואני יודע כמה זה חרא.
    ואני לא מדבר עליי באופן אישי.

DamonioN DamonioN מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כול אחד פה מדבר על סמים כיאלו זה איזה דבר רע עוד ליפני שהם ניסו את זה הוכל ביגלל כול הפרסומות והחרא שההורים מאכילים את הנוער אני מכיר אנשים עם ילדים שמעשנים חופשי ועדיין מנהלים חיים רגילים ואני עכשייו בן 17 ואני מנצל כול רגע שאני יכול כדאי לענות כי אני יודע שבגיל יותר מאוחר אני לא יכול לעשות מה שאני יכול לעשות עכשייו אני עשינתי כול יום גראס וחשיש במשך שנה וחצי כול יום ועכשייו אני לא מעשן כבר חצי שנה ובכלל לא היה לי קשה להפסיק פשוט לא היה לי למה להפסיק ואיזה פעם בשבוע אני מביא חגיגיתים או אוכל איזה חצי קרטון ככה לקבל סטלה מידי פעם כול הקטע בכימיקלים זה לא להגזים אם זה כמה זה כיף צרייך שהיה גבולות והכול בשליטה ומי שמנסה סמים בפעם הראשונה שלא יפחד מיזה למה הוא סתם יהרוס לו תסטלה

`ReFleX+ `ReFleX+ מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי sHkaBuBuLu צפה בהודעה
    אני נגד כל העיניין הזה של סמים רצית סיפור...

חבר שהיה באיה נאפה התנשק עם מישהי במועדון והיא דחפה לו איזה כדור ... בסוף חברים שלי מצאו אותו ב 5 בבוקר בתוך פח זבל שר שירים .. :\ הוא אמר שהוא חשב שהוא באקווריום וכולם דגים :o_O:

בונה אחי זה הרג אותי עכשיו יוצאים דמעות עלק בתוך פח זבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DareDevil DareDevil מנותק תואר כבוד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מסטול מהחיים

נראה לי כולם פה חיים בסרט, כמו אבי ביטר מילה

!Gone! אורח
    ציטוט במקור פורסם על ידי Useless Mind צפה בהודעה
    למה מפחיד אחי זה יכול להיות אחד הרגעים היפים שלך בחיים ושאתה לא תשכח אותו אף פעם

חח בטח תחשוב את תתחיל עם איזה קופה מכוערת ואת תיראה אותה כוסיט חח תזין אותה בלי קונדום ויש לה אייץ חח

bombradir bombradir מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחח קרעתם אותי אבל אל תנסו lsd יכול להיות שיש מישהו שרגיש מזה ומפעם אחת הוא מת!! אני רציני עשו לנו על זה הרצאה בבית ספר... וגם אם תרצו להשיג lsd מאיפה בדיוק תשיגו צריך קשרים אם פושעים ודברים כאלה קיצר לא קל בכלל להשיג את זה...

הסמל האישי של divx
    divx divx מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    1 פעמים
    לא מתעסק עם סמים אחי זה הורס..

הסמל האישי של psycho
    psycho psycho מנותק מדליק מהיר וחזק
    שם פרטי
    יגאל
    קיבל לייק
    3 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי bombradir צפה בהודעה
    חחח קרעתם אותי אבל אל תנסו lsd יכול להיות שיש מישהו שרגיש מזה ומפעם אחת הוא מת!! אני רציני עשו לנו על זה הרצאה בבית ספר... וגם אם תרצו להשיג lsd מאיפה בדיוק תשיגו צריך קשרים אם פושעים ודברים כאלה קיצר לא קל בכלל להשיג את זה...
    מה שאמרו לך בבית ספר זה זיוני מוח... חחחח
    אם תרצה להשיג אסיד אתה תשיג... זה שטויות לקנות היום סמים..

yarden455 yarden455 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אחי סלוויה זה חוקי אתה יכול לקנות בכל חנות בנגים...בת-א יש במלך ג'ורג' ניראה לי אבל זה חרתא זה לא עושה כלום

DamonioN DamonioN מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בעייה להשיג אסיד? היוםבארץ אפשר להשיג הכול טוב לפחות אני .. אבל חוץ מחגי mdma נקי או אקסטה או איזה הופמן לא נוגע בכלום וגם באלה פעם ב.. אה וכמובן חום וירוק אם יש

`TitOf-nati `TitOf-nati מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ישך שפעת!

מר בחור מר בחור מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ואיי כמה שטויות ...
    האנשים שאמרו באותו משפט סאלביה וLSD זה האנשים הכי מפגרים בעולם. איך אתם משווים מה יענו?!
    כי פשוט אי אפשר להסביר במילים את החוויה שאתה עובר שאתה דלוק(מעבר להזיות שמתרגלים אליהם).
    ויש הבדל עצום בין דלקה של אקסטה לדלקה של LSD.
    ובקשר לזיוני מוח,
    לא צריך שום הכנה נפשית וכל הבולשיט הזה, אבל מה שכן, אם לא עישנתם אף פעם אז לפני האלסדי כדאי לעשן חשיש קודם כדי לדעת מה זה סטלה בכלל.

אוקיי ואחרי כל ההודעה הזו אני יגיד משהו למי שעוד לא ניסה אף פעם שום סם:
    אין אבל פשוט אין ולא יהיה שום דבר שישתווה לסטלות הראשונות של החשיש!
    אני מקנא באנשים שמתחילים עכשיו לעשן.. אני מוכן לשים ימבה כסף כדי לקבל את הסאטלות של הפעמים הראשונות בחשיש.

אגב החשיש בארץ מלא באדולן והוא ממכר מאוד. אני עכשיו ברוך ה' נקי מאז שהתגייסתי לפני שנה אבל לפני הצבא הייתי במשך שנתיים מעשן כל יום כל היום..

קיבל לייק
    0 פעמים
    גשדגשדג
    נערך בפעם האחרונה על ידי מר בחור : 21/11/08 ב 19:08

ofeko11 ofeko11 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    וואלה אחי כל מה אמרתם פה על כל זה ואתם מדברים כאילו זה סוטול של החיים אחי אבל בחיים אני לא יגע ובחיים שלי לא יתקרב למה מסיפורים ואנשים שראיתי אחי אתה לא יוצא טוב מכל החרא הזה..
    אחי חבר של אבא שלי היה חבר שלו טוב הביא שפיץ שהיה בן 17 אחרי 8-9 שנים הבנאדם נוסע עם אשתו והילדים באוטו עכשיו לא תגיד התחיל לקחת קבוע אני אומר לכם שפיץ אחד פעם אחת..בקיצור נוסע באוטו פתאום אחי אכל סרט אשש נטרף לו המוח שהילדים שלו ואשתו רוצים לחתוך אותו דפק קפיצה מהדלת של הנהג והעיף אותם עם האוטו לקיבינמט (בצ'ילה)...
    אחים שלי תאמינו לי אתם לא צריכים את זה על הראש זה פוגע בך בטווח הרחוק טוב טוב..
    נערך בפעם האחרונה על ידי ofeko11 : 15/11/08 ב 11:45 סיבה: שגיאה

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ofeko11 צפה בהודעה
    וואלה אחי כל מה אמרתם פה על כל זה ואתם מדברים כאילו זה סוטול של החיים אחי אבל בחיים אני לא יגע ובחיים שלי לא יתקרב למה מסיפורים ואנשים שראיתי אחי אתה לא יוצא טוב מכל החרא הזה..
    אחי חבר של אבא שלי היה חבר שלו טוב הביא שפיץ שהיה בן 17 אחרי 8-9 שנים הבנאדם נוסע עם אשתו והילדים באוטו עכשיו לא תגיד התחיל לקחת קבוע אני אומר לכם שפיץ אחד פעם אחת..בקיצור נוסע באוטו פתאום אחי אכל סרט אשש נטרף לו המוח שהילדים שלו ואשתו רוצים לחתוך אותו דפק קפיצה מהדלת של הנהג והעיף אותם עם האוטו לקיבינמט (בצ'ילה)...
    אחים שלי תאמינו לי אתם לא צריכים את זה על הראש זה פוגע בך בטווח הרחוק טוב טוב..

חח ואללה אחי גם אם הוא לקח בודה שחורה על ההתחלה בפעם הראשנה הסיפור שסיפרת הזויי.. פלאשבאקים לא קוראים אחרי 10 שנים אלא אם כן ישתמשת בזה כמו ג'אנקי..

נושאים דומים

1. מה עדיף AMD או אינטל
    על ידי viper-ch1x בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29/01/06, 13:56
  2. sL אתם אהבלים או מה ?
    על ידי Idan בפורום Tactical Ops
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 20/01/06, 15:24
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30/12/05, 17:54
  4. תגובות: 23