בחיים אני לא יגע בכימיקלים.. גג חשיש
לא צריך לגעת הזה בכלל..
שמעתי שאפשר להידפק מזה ולמות וזה מוחק תאים במוח וזה ממכר ושזה לא חוקי ואם תופסים אותך משטרה אכלת זרנוק לתחת ושרת ילדים מושפעים בלי חיים משתמשים בזה
פאק עזבו אותכם שטויות, אתם רוצים סוטול תעשנו סיגריה ב-8 בבוקר מילה שלי סוטול..
מה אתם נכנסים לחרא הזה סאווליה אנערף גועל נפש תאמינו לי יש לי מקור ממש ממש טוב לדבר הזה.. ואני יודע כמה זה חרא.
ואני לא מדבר עליי באופן אישי.
כול אחד פה מדבר על סמים כיאלו זה איזה דבר רע עוד ליפני שהם ניסו את זה הוכל ביגלל כול הפרסומות והחרא שההורים מאכילים את הנוער אני מכיר אנשים עם ילדים שמעשנים חופשי ועדיין מנהלים חיים רגילים ואני עכשייו בן 17 ואני מנצל כול רגע שאני יכול כדאי לענות כי אני יודע שבגיל יותר מאוחר אני לא יכול לעשות מה שאני יכול לעשות עכשייו אני עשינתי כול יום גראס וחשיש במשך שנה וחצי כול יום ועכשייו אני לא מעשן כבר חצי שנה ובכלל לא היה לי קשה להפסיק פשוט לא היה לי למה להפסיק ואיזה פעם בשבוע אני מביא חגיגיתים או אוכל איזה חצי קרטון ככה לקבל סטלה מידי פעם כול הקטע בכימיקלים זה לא להגזים אם זה כמה זה כיף צרייך שהיה גבולות והכול בשליטה ומי שמנסה סמים בפעם הראשונה שלא יפחד מיזה למה הוא סתם יהרוס לו תסטלה
מסטול מהחיים
נראה לי כולם פה חיים בסרט, כמו אבי ביטר מילה
חחח קרעתם אותי אבל אל תנסו lsd יכול להיות שיש מישהו שרגיש מזה ומפעם אחת הוא מת!! אני רציני עשו לנו על זה הרצאה בבית ספר... וגם אם תרצו להשיג lsd מאיפה בדיוק תשיגו צריך קשרים אם פושעים ודברים כאלה קיצר לא קל בכלל להשיג את זה...
לא מתעסק עם סמים אחי זה הורס..
אחי סלוויה זה חוקי אתה יכול לקנות בכל חנות בנגים...בת-א יש במלך ג'ורג' ניראה לי אבל זה חרתא זה לא עושה כלום
בעייה להשיג אסיד? היוםבארץ אפשר להשיג הכול טוב לפחות אני .. אבל חוץ מחגי mdma נקי או אקסטה או איזה הופמן לא נוגע בכלום וגם באלה פעם ב.. אה וכמובן חום וירוק אם יש
ישך שפעת!
ואיי כמה שטויות ...
האנשים שאמרו באותו משפט סאלביה וLSD זה האנשים הכי מפגרים בעולם. איך אתם משווים מה יענו?!
כי פשוט אי אפשר להסביר במילים את החוויה שאתה עובר שאתה דלוק(מעבר להזיות שמתרגלים אליהם).
ויש הבדל עצום בין דלקה של אקסטה לדלקה של LSD.
ובקשר לזיוני מוח,
לא צריך שום הכנה נפשית וכל הבולשיט הזה, אבל מה שכן, אם לא עישנתם אף פעם אז לפני האלסדי כדאי לעשן חשיש קודם כדי לדעת מה זה סטלה בכלל.
אוקיי ואחרי כל ההודעה הזו אני יגיד משהו למי שעוד לא ניסה אף פעם שום סם:
אין אבל פשוט אין ולא יהיה שום דבר שישתווה לסטלות הראשונות של החשיש!
אני מקנא באנשים שמתחילים עכשיו לעשן.. אני מוכן לשים ימבה כסף כדי לקבל את הסאטלות של הפעמים הראשונות בחשיש.
אגב החשיש בארץ מלא באדולן והוא ממכר מאוד. אני עכשיו ברוך ה' נקי מאז שהתגייסתי לפני שנה אבל לפני הצבא הייתי במשך שנתיים מעשן כל יום כל היום..
גשדגשדג
נערך בפעם האחרונה על ידי מר בחור : 21/11/08 ב 19:08
וואלה אחי כל מה אמרתם פה על כל זה ואתם מדברים כאילו זה סוטול של החיים אחי אבל בחיים אני לא יגע ובחיים שלי לא יתקרב למה מסיפורים ואנשים שראיתי אחי אתה לא יוצא טוב מכל החרא הזה..
אחי חבר של אבא שלי היה חבר שלו טוב הביא שפיץ שהיה בן 17 אחרי 8-9 שנים הבנאדם נוסע עם אשתו והילדים באוטו עכשיו לא תגיד התחיל לקחת קבוע אני אומר לכם שפיץ אחד פעם אחת..בקיצור נוסע באוטו פתאום אחי אכל סרט אשש נטרף לו המוח שהילדים שלו ואשתו רוצים לחתוך אותו דפק קפיצה מהדלת של הנהג והעיף אותם עם האוטו לקיבינמט (בצ'ילה)...
אחים שלי תאמינו לי אתם לא צריכים את זה על הראש זה פוגע בך בטווח הרחוק טוב טוב..
נערך בפעם האחרונה על ידי ofeko11 : 15/11/08 ב 11:45 סיבה: שגיאה