-
vista ultimate 64 bit בעייה בזמן ההתקנה
שלום . קניתי מחשב חדש שבו הכל חוץ משני הארד דיסקים חדש דנדש מהחנות עם בדיקות. עכשיו יש לי שני הארד דיסקים מהמחשב הישן שהיה עליו XP ... אחד 82 ג'גה (עליו מותקן הXP) ואחד 140 ג'גה (פורנו משחקים וכו'...) אז כשאני עושה BOOT FROM DVD אחרי כמה זמן יש מסך שחור ואז הוא כותב לי PCI PARITY ERROR
PRESS F1 TO CONTINUE OR F2 TO REBOOT.... לחצתי על שני הFים וכלום, אותה חרה.... אז הוצאתי את ההארד דיסק עם ה140 ג'יגה ולהפתעתי הוינדואוס כותב לי [
PRESS ANY KEY TO CONTINUE
אני כמו אהבל לוחץ על כל כפתור במקלדת וכלום...(המקלדת פועלת לפני זה חיטטתי בביוס) אחרי דקה של לחיצות התחלתי לחפש כפתור שכתוב עליו ANY...
קיצר אחרי חמש דקות בערך המחשב עובר אוטומטית לBOOT FROM HDD והוא העלה לי את XP שבו אני לא יכול להזיז את העכבר.. מה אני צריך לעשות בשביל להתקין את הווינדואוס? יש מצב מה שהורדתי לא טוב? או שצרבתי לא נכון? תודה מראש לעוזרים.
-
ידוע לך שווינדוס 64 ביט לא תוכל להתקין על מחשב שאינו נתמך 64 ביט
ואני אישית לא ממליץ על וויסטה ולא ממליץ על 64 ביט בשום צורה
וויסטה מערכת כבדה היא אומנם מעוצבת היטב אבל לא תמיד מה שנראה טוב עובד טוב הרבה באגים והתגשויות עם תוכנות קשה להנות ממש מן המערכת ובמייקרוסופט כבר כמעט מודים בטעות שהם עשו עם המערכת הזאת
מערכות 64 ביט אומנם מעניקות לך 15% יותר ביצועים אבל זה לא יחסוך לך את הכאב ראש בחיפוש אחר דריברים לחומרה וכן ישנן תוכנות אשר אינם נתמכות על ידי מערכות 64 לכן אין טעם בכלל לחפש
אישית אני ממליץ לך על Windows Xp Pro SP3 יציב נוח בלי בעיות חומרה ותאימות 0 תקלות 100% הנאה מובטחת
שיהיה לך יום טוב
רז