ערן לא העלה לי דמואים וחכיתי הוא אישר את הניצחון שהוא שיחק נגדי ולא קיבלתי ממנו דמואים הוא שם לי מיוטים כל הזמן ורשמתי לו ב-whisper
וחן Undertaker לא שאני בא לצאת עליך אבל בקטע הזה שלידן היה מחסיר דמואים בו נגיד ככה או שהוא היה אומר זה הוא אמר לאנשים ולא לך אני ראיתי שהוא העלה עד עכשיו דמואים אומנם הוא חייב פה דמו לך ולרועי אבל עדיין כמו שאמרת על ערן אני למדתי והכרתי את לידן וראיתי שהוא לא מעלה דמואים כי גם לו אין כוח
וראיתי שמזווית עין שלך אתה רואה הרבה דברים ומגלה על אנשים אם באמת חשודים יש הבדל בין לראות דמו ולהגיד הוא צ'יטר הוא צ'יטר לבין להיות במשחק
ולראות דמו של מישהו אחר כי אחרי זה אתה מגלה דברים שהם נראים לך בכלל לא מוזרים כי הוא ראה אותך בפוקס אולי הוא סתם זרק רימון הבנאדם משחק 6 וחצי שנים תחשוב כמה פעמים ביקשו ממנו שערן משחק לעומת זה שנה שנה וחצי וביקשו ממנו אולי 10 פעם ממה שאני יודע וזהו אין פה שום תירוצים ושום דבר
שאתה תתפוס את לידן על צ'יטים או כל מישהו מהקהילה תבואו ותעלו את הדמו ותגידו הנה הוא נתפס על צ'יטים תאמין לי שאני בתור בנאדם שחושד הרבה
ויותר מידי ונוטה להתעצבן הרבה מאוד בקלאן וורים כמו שכולם מכירים אותי דווקא מגלה הרבה דברים שלא חשבתי שאני ידע אז במקום לדבר עכשיו נדבר אחרי שלידן יעלה את הדמו או לא יעלה
pu adov חתיכת ציטר שלח לי דמו לא עובד
היי אלידור קראת בכלל מה שאני רושם?
אני לא חושב שהוא צ'יטר אני לא רוצה ת'דמו שלו בכלל.
אני רוצה לינק שהוא העלה של 2 המפות פה בנושא הזה כי זה מה שחן ביקש.
הוא רוצה הוא חושד בלידן
אז אל תבוא ותסביר לי דברים על לידן שאני בכלל לא קשור לזה וחושד בו
הא ואלידור, הוא לא העלה מלא פעמים אפילו על משחק שהוא ניצח הוא לא העלה זה לא נראה חשוד?
מילא אם הוא הפסיד אז סבבה בזין שלו, אבל הוא ניצח ולא העלה וזה לא פעם אחת שזה קרה.
ודולב חמוד גם אתה לא העלית דמו על משחק שהם ביקשו ממך ב3 על 3 מעניין למה.
אלידור האכלתי לך תביצה וחנצ'וק נוב איזה ציטר =] 3> 3>
בקיצור תגידו כבר כל משפחת BB צ'יטרים וזהו..
כל משפחת BB צ'יטרים וזהו
וואלה גם שערן הפסיד וגם שהוא ניצח הוא העלה וואלה תאמין לי לעלות דמו לא עולה כסף אם אני יעלה לך כל משחק דמו תאמין לי שלא אכפת לי
לוקח לי בדיוק 2-3 דקות על השעון תאמין לי שאם הוא לא צ'יטר כמו שאתה אומר הוא היה מעלה לפחות לבנאדם אחד דמו מכל אלה שמתלוננים
אולי הוא מעלה רק מתי שהוא לא צ'יטר אותו דבר לידן אף אחד לא יכול לדעת כלום שתקבלו ת'דמו תדברו אף אחד לא זורק מילים באוויר למה ערן זה שלא מביא
וזה שאתה לא ביקשת זה לא העניין פה אתה מדבר במקום כולם זה אומר שאתה גם רוצה את הדמו לא היית נלחם על זה כל כך אם זה לא היה חשוב גם לך
חן (pu adov ) ילד זהב באמא שלי אבל ביקשו דמו ואולי אין לו כוח וזה פעם ראשונה איתו אבל עדיין יצא פה תיקו זה אומר ששתי הצדדים יכולים לבקש וצריכים לקבל את הדמואים נגמר הסיפור אתה יכול להסכים איתי על זה אין פה סיפור בכלל העניין הזה היה צריך להסתיים בזה ששתי הצדדים יעלו דמואים לרפורט אפילו או לנושא במקום כל המריבה ככה לאף אחד לא יהיה תירוץ
אלידור מספיק קשה להבין את החפירות שלך גם ככה לפחות תפסק
תראה מה זה נראה כמו חומה של טקסט מה זה
פחד אלוהים לקרוא את זה
עד לפה וזה נהיה סתם מאשימים אנשים חזי שחקן על אחלה של שחקן ואף אחד לא יכול לגיד עליו כלום
פשוט אני מעריץ השחקן הזה איזה סבבה של בן אדם הוא !!
לידן גבר , ניסית להפיל אותי והפלת את עצמך , אני איך שנגמר הקלאן וור העלתי דמואים ושלחתי אותם לחן שיטפל בנושא , אמרתי לו שרק שאתה תביא את הדמואים שלך אתה תקבל את שלי , וזה הסיבה שלא הביאו לך את הדמו שלי , יצאת הילד הכי מצחיק שיש , ביום שבו תתפוס אותי צ'יטר אתה תהיה רזה , בקיצור ולעניין , אתה קיבלת דמואים שלי בכל קלאן וור שרק ביקשת , אני לא קיבלתי לא ממך ולא מאחים שלך (דולב וחזי) אף פעם אבל אף פעם וקובי הידוע בכינוי (Gerrard) הבטיח לי שאיך שאני מעלה את הדמו שלי אני מקבל את שלך ואת של דולב , ואיזה באסה לי בסוף לא קיבלתי , זיינתם אותי עוד פעם !
עכשיו ככה , אני לא רואה לא אותך , לא את אחיך , לא את הקלאן שלך , ולא אף אחד מכם ממטר ! ביום שתהיו בחצי מהרמה שלי אנחנו נוכל לדבר , ניסית להוציא אותי צ'יטר , זכור את המילים שלי : בסוף הנושא הזה יתברר שהצ'יטר היחידי זה א-ת-ה ! אני רוצה דמואים שלך מהקלאן וור האחרון שלנו ומהקלאן וור הקודם ! ("שאתה לא זוכר את השמות" ולמרות שקיבלת שמות אתה עדיין לא מעלה) אז קדימה שק שומן שכמוך אתה ורז תעלו לי דמואים וגם מקלאן וור שעבר (שבו אתה קיבלת את שלי) , ואללה יצאת נחש שככה אתה מדבר עם אור ולא מדבר איתי ואז שולח את זה לפורום, את זה אני לא ישכח לך !
ודרך אגב , אתם אלה ששלחתם את תוצאת התיקו אז למה אתה בוכה שאישרנו ?! אמרתם שתעלו קונפליקט ולא העלתם , בעיה שלכם !
סוף סיפור !
ועוד דבר אחד ששכחתי להגיד , השקרים פה שאתה מספר ש"שלחת לי את הדמו ואני לא רוצה לאשר" וש"אמרתי לך שאני לא רוצה לעלות לך את הדמו" זה שקרים מגעילים ומסריחים ! אני בחיים לא אמרתי\עשיתי את אחד הדברים האלה ... אתה פשוט אפס , א-פ-ס !
HHHH חן... אני רוצה לראות תקטע שלידן אמר לי שהוא ראה אם זה נכון תגיד שלום לקהילה כי לפה לא תחזור
רז , אני מקווה שהתגובה הבאה שלך לא תהיה זיון שכל, אלא לינק עם דמו של Monastery
כולם ציטרים עזבו אותכם..
וגם של Salsa יאפ יאפ גם של Salsa לא לשכוח
lol, עכשיו לידן אומר לי באייסיי שגם אני יכול להיות צ'יטר חחחח yeah right
בכל מקרה, אף אחד לא לנעול ת'נושא. עד שהעניין לא נסגר אף אחד לא נועל ת'נושא הזה.
נתי - הרגת אותי ואת חן מצחוק אנחנו עד עכשיו צוחקים בטיאס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ.ב
לפי מה שנראה, לידן ורז מסרבים לעלות ת'דמואים שלהם לנושא הזה...
נתי? עוד תמונה של owned perhaps?
נערך בפעם האחרונה על ידי Undertaker : 07/09/08 ב 03:02
D-Max (00:01): <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>תסתם מתווכח <o:p></o:p>D-Max (00:02): <o:p></o:p>כי אני לא יעלה לך <o:p></o:p>שיחשבו שאני צ'יטר(קטע זה מצוטט מתוך שיחה של לידן עם חן Undertaker) אוווווווווץ' , חריף !
לידן יצאת כאפות חחחח ...