-=spy_gay=-
-=spy_gay=-
בואנה יא זיבלון איזה דניאל אתה מתכוון ?
בן שרמוטה אתה מתחיל עם אלידור חכה חכה כל שרת אתה אוכל באן רק Public 1/2 תשחק מיצידי הומו מסריח
וכן אתה צ'יטר מת כל פעם בפאבליק אני רואה אותך מסתכל על קירות אתה ראדר אחושרמוטה .
ואם הייתי רוצה הייתי מעלה את זה לפה אבל יש לי חיים אני לא בלש שמחפש צ'יטרים בפבליק
פעם אחת עשיתי את זה כי היה צ'יטר שהשתמש בהכל ראדר אימבוט טריגר וזה כבר היה שקוף
חחחחחחחחחחח ילד אפס הרי זה ברור לכולם שאתה ראדר גם אם במקרה הספציפי הזה זה היה פייקר
זדיין
spy bot is really bot ^^
כן אלי הוא מזיין את השכל אחי..
מטהר את שמו נו..
אל תשאל אני מחפש להעלות את המונה .. אני יגיב איפה שבאלי בלי ממש לשאול אותך סבבה מתוקי ?
בחייאת פרוש אתה ולא חברים שלך, חברים שלך לא יודע מי אלה תזדיינו מהמשחק כבר לא מעניין אותי מי אתה ומי חברים שך ומי לא , כל ה spyim שיזדיינו מהמשחק הזה, רק הורסים כולכם ...
ואתה יכול למצוץ לא תביצה עוד שניה אין לך משתמש ימעפן
1 אלדרז גיי תקרא למי שעשה אותך יא מונגול
2 דניאל אתה סתם הומו לא שחקן, לא מפריע לי לשחק בחצי פאבליק אבל מה שמפריע לי זה שאתה חדש והדבר היחיד שאתה יודע על צ'יטים וצ'יטרים הוא להשתמש ולהיות צ'יטר אז אל תדבר עליי יא בוט
3 זוזו מה אתה קשור מאיפה באת? לא שיחקתי נגדך אבל אני בטוח שאתה סתם בוט
4 ג'ולי מה שאמרת רק מחזק את מה שאמרתי.. אל תקח אישית אין לי שום דבר נגדך אתה שחקן מצויין לא כמו הבוטים פה
5 WICKEDSICK גם כן אחראי קהילה פחח בגלל זה היא נראת ככה, תכתוב איפה שאתה רוצה רק לא באשכולות שאני פותח כי כל פעם שאתה כותב משהו או שהוא לא קשור או שאתה יוצא טמבל.. חברים שלי מזמן פרשו מהמשחק הזה אבל אני נהנה לשחק בפאבליק אז אל תגיד לי מתי לשחק איך למה וכמה יא זין... תאמין לי שאני לא צריך את המשתמש פה כי גם ככה אני בקושי נכנס לפה ומגיב... הקהילה הזאת על הפנים כי יש פה מנהלים שחושבים שהם אלוהים..
6 דארק קנייט סע סע מיפה יא אפס אני לא רואה אותך יא נוב אתה לא שחקן..
נערך בפעם האחרונה על ידי -=spy_bot=- : 08/09/08 ב 00:08
ילד מסכן היה מסתובב במשחק מחפש ניקים עד שבא V1T ננתן לו את הניק הזה חחח
חחחחחח איזה אנשים מצחיקים חחחחחחחחחחחחחחח אז היה פייקר בן זונה שנכנס עם צ'יטים מה הקטע כל יום מעלים נושא כזה לפחות שהיו עושים עם זה משהו :|
אמרתי לך עוד פעם ועוד פעם אני יגיב איפה שבאלי , ינעל איזה נושא שבא לי שקשור אליך וימשיך לשים עליך זין ...
כן ובגללי הקהילה ניראת ככה , הקהילה אולי ניראת ככה בגללך ובגלל החברים הבוטים שך שמשחקים עם מכשירים .
לך תלקק עוד לאלי ימעפן ...