שמתי לב שהרבה מתלוננים "וואי יא חפרן כמה אתה כותב" וכאלה ...
החלטתי מרוב שעמום יתר לפתוח סקר כדי להבהיר לדרגון שהוא פאקינגגגגגגגגגגג חופררר לנוווו בשכלללל עם הודעות של 7 שורות + @^?#$&?$%
חפרן אחושרמוטה חפרן ...
וואלה לא ..
שמתי לב שהרבה מתלוננים "וואי יא חפרן כמה אתה כותב" וכאלה ...
החלטתי מרוב שעמום יתר לפתוח סקר כדי להבהיר לדרגון שהוא פאקינגגגגגגגגגגג חופררר לנוווו בשכלללל עם הודעות של 7 שורות + @^?#$&?$%
לא רק בפורום ;[
אבל יש לו כוונות טובות פשוט אפחד לא רוצה לקרוא כי זה ארוך מדי
אוהבים אותך דרקון
נערך בפעם האחרונה על ידי Gnz : 07/09/08 ב 21:23
מסכים
כמה שאתה צודק
:]
הכל מאהבה אלידור![]()
hafran hafran :}
אלידור אחלה בן אדם אין עליו דוגרי
אבל מה .. הוא לא מנסה לסביר בתכלס הוא כל הזמן מנסה לסביר את המעמד שלו בכמה שאפשר שורות
כאילו לא תגובה ישר לעניין .. ...אבל מי שמעניין אותו שיקרא מי שלא מעניין אותו שלא יקרא .. למרות זה הוא סבבה של בן אדם
אני כל כך בטוח אם הייתי אני או מישהו מהקהילה פה (לא מנהל) פותח את האשכול הזה בטח היה מקבל באן לצמיתות .. אבל אין מה לעשות
וואלה הוא לא כולכך חפרן ...
יותם אחי פתח נןשא כזה על אביטר -XploSioN הוא וואלה החופר מספר אחד של סטלה זון!!!!
חפרן חפרן אבל אחד האנשים היותר טובים שיש פה היום.
חחח עדי מה יש לך מאביתר![]()
נורא מצחיק יותר מה ציפית שגם פה אני יחפור לך על הזין שלי מה שאתה חושב מישהו אמר לך לקרוא מה שאני רושם לך זדיין
שהעלתי תמונה בפורום פליי באת וליקקת לי ת'תחת שאני יגיד לך מי זאת ואתה בא ותלכלך מי אתה בכלל שתגיב עלי משהו יושב פה עם אחראי קהילה
חושב שאתה איזה משהו אז תתדפוק לי באן למה מי אתה שתבוא ותייעץ פה הרמת ת'אף שלך על כולם פה
וואלה הנה התשובה
חפרן אחושרמוטה חפרן
העיקר שיהיה לך טוב על הלב
ולך אתה קורא אחראי קהילה וואלה אתה הבנאדם האחרון שהייתי נותן לו אם אני הייתי מחליט וואלה אני לא אבל אתה בנאדם שלא מגיע לו
כי אתה עושה מה שבזין שלך ומה שלטובת החברים שלך
נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 07/09/08 ב 22:34
חפרן
כל תגובה שלו 200 שורות אני לא יודע למה ..
וואלה כי יש אנשים אכפת לי מהם ועוד חשבתי הוא בנאדם נורמלי אבל מאז שהוא עם אחראי קהילה הוא התחיל להתלהב פה
זה נמאס שהוא סוגר איזה נושאים שבא לו ועושה מה שבזין שלו אני לא מתייחס לילדים כאלה שמתנהגים כמו ילדים בני 4 על האלף זין שלי מה שהוא אומר
השמן שליייי הכי חפרן בארץץץץץ אבל מה לעשות..אני אוהב את הלבקן הזה ^________________________^
אבירנושש כנס כנס לאייסי ישחור
סה"כ הוא צריך להשתמש בסימני פיסוק, ואז יהיה אפשר להתחיל לקרוא את הבלוקים של ההודעות בצורה נוחה.
ונפתח גם בשבילך פורום בדיחות :]
לך וליותם שיהיה לו משעשע אני רואה שבזמן האחרון הוא מתחיל עם כולם
אז תגיד Alidor איך בחיים?