אתמול(רביעי), מסוק קוברה התרסק בצפון כתוצאה מתקלה טכנית במסוק, 2 טייסים נהרגו: אב לחמישה ילדים, ואב לשלושה ילדים. 8 ילדים יתומים.
הבנתי שאחד הטייסים למד בבית ספר שלי. =(
יהי זכרם ברוך!
שהמשפחות לא יידעו עוד צער בעזרת השם.
ת.נ.צ.ב.ה
אתמול(רביעי), מסוק קוברה התרסק בצפון כתוצאה מתקלה טכנית במסוק, 2 טייסים נהרגו: אב לחמישה ילדים, ואב לשלושה ילדים. 8 ילדים יתומים.
הבנתי שאחד הטייסים למד בבית ספר שלי. =(
יהי זכרם ברוך!
ת.נ.צ.ב.ה
חבל באמת לא יודע איך התרסק המסוק הזה מסוק הקוברה AH6 אחד המסוקים החזקים שיש לנו בצבא קראתי בעיתון שהסיבה היתה בראוטר של המסוק ואחר כך התנתק הזנב של המסוק
שי דנור בן 35 שנים והשני עוד לא פרסמו ת'שם שלו אבל השני בגיל 40 והתקבל לחברת אל-על8 ילדים יתומים ויש תומים בני שנה וחצי
בידיעות אחרונות רשום שהבעיה הייתה ברוטור של המסוק, ב'וואלה!' אומרים שבשני המדחפים האחוריים
אבל זה מקרה כ"כ כואב![]()
לפי מה שהבנתי מהאבא של אחד החיילים ההורוגים שהיה דרך אגב משהו בכיר בחיל האוויר, שכאשר הזנב מתפרק אין סיכוי לצאת בחיים.
היום עברתי באוטובוס עם הבצפר ליד השדה שהוא התרסק שם ראיתי אותו... זה לא ניראה כאילו היה אש או משו כזה התפוצץ... אבל כן אין סיכוי לצאת מדבר כזה בחיים...:[
יהי זכרם ברוך איזה באסה
כן נתי,אחד מהם סיים את הבית ספר שלנו בשנת 1991 אני רק לא יודע מי זה.
אובדן גדול במיוחד למשפחה שהשאירו ילדים יתומים ולחיל האוויר.
שמעתי על הטייס עם החמש ילדים,פשוט בן אדם זהב...שלט ידעו עוד צער.
יהי זיכרם ברוך.
יהי זכרם ברוך!
ת.נ.צ.ב.ה
המטוס נפל בבסיס של אחי, יהי זכרם ברוך שלא נדע עוד צער.
ביחד עם האפאצ'י, ואההםם, בערך זהו, אלה כל המסק"רים שלנו לבנתיים...
פצצות (טילים, אין למסוק פצצות...) לא מתפוצצות כשמסוק מתרסק, יש להם מנגנון בטיחות נגד דברים כאלה.
כבר פעם שניה (ב-15.3.98 נהרג תא"ל שמואל אלדר ז"ל, מפקד בסיס פלמחים, כאשר מסוק הקוברה שבו טס התרסק מול חופי נתניה.) שמסוק קוברה מטייסת 160 בפלמחים מתרסק, חבל...
יהי זכרם ברוך!
נערך בפעם האחרונה על ידי insan1ty : 12/09/08 ב 12:53
אתמול היה לי טיול בבצפר ועברנו שם...
והם עדיין חיפשו :X
למסוק הזה גם יש תת מקלע מקדימה ובצדדים טילי נ"ט.. ואם אתה אומר שהטילים לא התפוצצו כניראה התחמושת של הכדורים התפוצצו, אבל היה כ"כ הרבה שגרם לפיצוץ כזה גדול ? אז כניראה שגם הטילים התפוצצו..
כמו שיבגני אמר, פצצות צריכות להיות דרוכות לפני שיהיה סיכוי לפיצוץ, אתה לא יודע כמה פעמים הפילו פצצות לפני תליה למטוס ולא קרה כלום.
בתור אחד שבא מבסיס חיל האוויר, אני משוכנע שזה תקלת טכנאיים שהרכיבו את המסוק, ואנשי הקבע שחתמו על המטוס בלי בדיקה יסודית.
אין מה לעשות, ככה זה שמעסיקים כל ילד בן 18 בחינם להיות אחראי על חיים של טייס בלי הכשרה מקצועית או משכורת ודרישת כשרון מסויים, זה ימשיך לקרות עוד הרבה. רב הציוד בחיל הוא כבר בן 30+ מה שמוסיף לסיכויים להתרסקות אם לא תקלה טכנית/אנוש.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock