Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: פרסום ה-V12

DarkJoker DarkJoker מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים

פרסום ה-V12

טוב הגרסא החדשה הולכת לצאת בקרוב והינה העדכונים:

אני אישית אין לי אנגלית כל כך טובה אז אני יביא לכם את כל הפרסום:
    מפורום FXP...
    Version 12 open beta is here!
    Beta begins tomorrow, it will run from September 12, 2008 until the week of September 22nd. The specific end day is subject to change.
    Servers have been set to 20x Experience, and 20x drop rate.
    Rules
    The main thing you need to know is that the goal of this server is to help find bugs and issues relating to V12. This is not a place to come and goof around and not do anything.
    If you plan to come to beta, set up shops, and not participate in GM/QA run testing, you will be removed from the server.
    No player shops are allowed. The server may be restarted at any time, we will most likely have restarts every 4 to 8 hours to ensure those with shops are kicked.
    Gear and items will be given out by the QA team based on the need for certain tests. Harrassing a GM or QA member for items will result in a permanent mute without any prior warning.
    If you send us bugs (and we hope that you will), you may include a request for 1 item which could help make your life on the beta easier, but please do not expect us to reward you with anything if you report something not considered to be a bug or something already known.
    Bugs can be submitted to [email protected]
    Download mirrors for beta will be made avaliable through the V12 minisite and this post sometime tomorrow.

זה מה הולך להישתנות!

גירסת באטה מתחילה מחר,זה הולך לרוץ מהתאריך 12 בספטמבר, עד השבוע אחראי תאריך ה22nd היום הספציפי הזה היה פה שינוי בחזרה לרגיל .
    הסרבר הולך להישתנות לרייטים הבאים 20x Exp , ודרופ רייט היה 20x!
    תודה ומיצטערים על אי הנוחות!

חוקים!(למרות שאני חושב שזה יותר הסבר).

יש כמה דברים שאתם צריכיטם לדעת על השרת הזה הוא שהשרת בעצם נועד לשרת מיתמשים חדשים אשר רוצים להיתנסות במישחק עם אתם מיתכוונים לבוא לבאטה לפתוח חניות מיולים לא לשחק ורק בישביל מטרות עצמאיות אז תיחסם לך הגישה למישחק
    למה המטרה המשותפת של שרת זה היא בעיקר לעזור השרת יעלה ובמהלכו היו לכם מלא הפתעות אשר אנו נעשה למעניכם ניפתח חנויות זולות וכל 4-8היה ריסט לשרת+ נעשה לכם הפתעות שמגיעות רק לכם תחדדו חרבות ותתכננו לעולם המופלא שמצפה לכם תזכרו עם תבקשו מGM או מיכול אחד שיש לו רמת מסטר במישחק חפצים או דברים אחרים למטרה עצמית אתם תוסלקו מהמישחק לאלטר בלי הזהרה מסוימת או משהו פשוט תסולקו!

הזהרה!

אנו מודעים לכך שהולך להיות כמה באגים במישחק ואני מצפים שאתה תישלח לנו אותם, כאשר תישלח אתה תקבל חפץ מסוים שניקרא OverLife זה אומר אין סוף חיים והוא ישרת אותכם רק בזמן שהיה את הבאטא של השרת!
    עם אתם מוצאים כל מיני באגים שלא סובלים דיחוי או משהו שכבר אנו מודעים עליו ועוד לא תיקנו אותו תמיד תוכלו לשלוך לנו דוח לפה:[email protected]

אל תשכחו להוריד את אחת מההורדות שהולכות לעלות במהלך היום של V12 זה הולך להיות מודבק מחר באתר!

הרחבה:

הולך להיפתח שרת מסויים שהולך להיות בה את כל הרייטים כמו שרשמתי למעלה השרת הוא ניסיוני זאת אומרת שאתם תהיו רמות גבוהות והכל הולך להיות 20X ממש כמו שרשמתי אבל אחרי חודש היה פאטץ וכל השחקנים ימחקו והשרת יעלה ל 1X כמו כל השאר זאת אומרת אתם רק Beta testers אוקיי זאת ההרחבה :-)...

הסמל האישי של DrAgoN
    DrAgoN DrAgoN מנותק עתיק
    שם פרטי
    אלידור
    קיבל לייק
    15 פעמים
    איזה גרסא חזקהה

פשש מושיקו תפסת ניהול אני רואה השקעת כל הכבוד אחי :]

נושאים דומים

1. פרסום ה-V12
    על ידי DarkJoker בפורום FlyFF
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26/09/08, 22:42
  2. פרסום ראשון!!! שווה להכנס!!!!!!!!!!!!
    על ידי ^`CrUeL][^D3aTh^ בפורום כדורגל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10/06/06, 20:44
  3. פרסום ראשון: דרור קשטן יאמן את הנבחרת
    על ידי sHIko`aMtoraF בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10/11/05, 01:53
  4. בגרויות 2006 פרסום ציונים:
    על ידי <==Energizer==> בפורום Tactical Ops
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 30/08/05, 13:57
eXTReMe Tracker