אם אני יבוא או לא יבוא זה לא בגללך תאמין לי אולי אתה יותר גדול אבל אתה מאיים על ילד בן 15 וזה לא נראה שאתה כל כך אמיץ נו אז בן כמה אתה
אם אני יבוא או לא יבוא זה לא בגללך תאמין לי אולי אתה יותר גדול אבל אתה מאיים על ילד בן 15 וזה לא נראה שאתה כל כך אמיץ נו אז בן כמה אתה
קאזו....
תאריך יום הולדת07.07.1994 (14
ROFLCOPTER. סתום ת'פה.
אם אתה לא רוצה שיאיימו עליך אל תעלה על העצבים של אחרים חתיכת חוצפן.... ברגע שזה נהיה יותר "רציני" ישר משתמש בגיל שלו בשביל לצאת מזה
והאן, אתה לא שווה תגובה בכלל.
עריכה: בעצם כן אתה כן שווה תגובה. אם אני לא הייתי משחק אתה לא היית מגיע לרבע מהרמה שלך עכשיו (לא שזה כזה גבוה אבל ביחס למקודם). אני היחיד שהיה טיפש מספיק בשביל לתת לך צומי ולשחק איתך כי אפחד אחר לא רצה, אז שב בשקט.
נערך בפעם האחרונה על ידי Shookies : 28/09/08 ב 03:33
היה משעמם.
ולי עשו מיליון פעמים פייק ניק, SO WHAT IS THE BIG DEAL
ואני חייב להגיב לך, תום.
אני שמעתי לא מזמן על המשחק שלכם ב-iGL נגד מאדנס, הקלאן של קאזו. האנשים גמרו אתכם, האומנם הפסידו, אבל ביחס להתנשאות הגדולה שלכם, אתם פשוט זויינתם על יידיהם. פשוט אפסים.
ברגע שסתיו ונורמן עזבו את VNQ היה מדובר בכישלון מראש.
אז אתה בן 18 ואתה רוצה לצאת איתי בלאן.. יפה מאוד
התאריך בפורום לא טוב
pur1ty ו shookies
אני רוצה להיות רציני רגע
מה הקטע סתם להוסיף אש למדורה ? מה אתם קשורים לזה?
ואתם עוד אנשים בוגרים בני 18+ מה הקטע לאיים על ילד 14?
אני כן קשור לזה בגלל שאני הייתי בשרת שזה קרה וזה עצבן לא רק אותי אלא כל מי שהיה שם. ואני לא מאיים על אפחד אבל שילד קטן מתחיל לתפוס תחת ואומר לך דברים שהוא לא היה מעיז להגיד לך מול הפנים זה מרתיח
מסכים עם שקד, איך אתם קשורים לזה? אתם קיבלתם באן? אתם השתמשתם בפייק ניימס? אתם קשורים איכשהו לנושא? לא, אז תחפפו במהירות שבאתם לפה, זוהמה.
תום, אתה תופס תחת+
תראה גם מה יצא ממני, בנאדם יותר טוב ממך. כנראה שזה נכון שהתלמיד יצמח להיות בסופו של דבר יותר טוב מהמורה.
נערך בפעם האחרונה על ידי han : 28/09/08 ב 03:39
וואו אז ילד תופס עליך תחת במחשב,אם באמת היית בוגר היית מתעלם.
גולני אני גם יכול להביא חברים גדולים אז מה הם רוצים שאני לא יגיע אז הם באים בקטע שאם אני יבוא אז חכה חכה
ולא ידעתי שיש לאן בכלל מתי זה
עולם תחתון for sure![]()
דרך אגב תום, העובדה שאתה אומר "אני היחיד שהיה טיפש מספיק בשביל לתת לך צומי ולשחק איתך כי אפחד אחר לא רצה, אז שב בשקט." זה אומר כמה אתה מתנשא וכמה מגיע לך לקבל זין בתחת.
אתה רוצה לשפר את הרמה? תחפף, אנשים יעלו רמה אם אנשים כמוך יפרשו לדוקים.
אתה תקפתה אותי קודם shookies אז אל תגיד שאני מתפלצף סתם ושלא תחשוב שכל האיומים וזה יגרמו לי לבוא או לא לבוא
שתראה אותי שם או לא אז תדבר על זה שאני ילד קטן או לו ואם אתם שתיכם תבאו...מצויין לא?
דן, אתה מודע לכך שעוד לא הפסדנו ב-iGL, ואתה אומר ש"זיינו אותנו" במשחק שניצחנו בו?
תעשה טובה, חלאס להיות ילד...
Kazu - אף אחד לא מאיים עליך, אבל כשנתראה בלאן, אני מאוד ארצה שתגיד ל-Shookies את מה שכתבת לו פה בפנים. מקווה שישארו לך פנים אחרי זה![]()
לא מודאג בקשר לאיומים או לא
בטח שאני לא יגיד למישהו הרבה יותר גדול ממני את זה אבל שכותבים עליי דברים פה בלי שאני התחלתי או דיברתי אליו לפני זה אפילו פעם אחת אז אני מחזיר גם כי כאן זה לא משנה קיצר נראה כבר שם. בן כמה אתה פורטי?
ואה ואה
אני מפחד רק מלקרוא את התגובות פה
יאבלה!
וhan תרשה לי לצחוק על מה שכתבת לגביי המשחק שלנו נגד MADNESS - "חלההחהחהחהחה"
מה לאן? מתי יש לאן?
vanquish 4ever@@@!!!
אבא נשמה אבא שבשמיים, אבא נשמה תפתח לי את העיניים, שאלך בדרך ולא אפחד, שיהיה לי ערך בעולללם, מודה אני לפניךךךך בורא עולםםםםם..
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 28/09/08 ב 07:37