כמו שאתם יודעים אני זה Monkey (אגדה) ורק רציתי להודיע לכולם ששיניתי את השם שלי אז מהיום הכינוי שלי זה MnKy אולי אני לפעמים ישחק בכינוי הישן שלי...![]()
כמו שאתם יודעים אני זה Monkey (אגדה) ורק רציתי להודיע לכולם ששיניתי את השם שלי אז מהיום הכינוי שלי זה MnKy אולי אני לפעמים ישחק בכינוי הישן שלי...![]()
אהה בעצם אני ישחק גם בכינוי הישן וגם בחדש
חחחחח
יא בוט!
לירון יא בן זונה אוכל בתחת
חחחחחח סבבה אחי נידע שזה אתה !
סבבה גבר
לירון יא בן זונה אוכל בתחת
אמא שלך מקבלת את זה
![]()
kk
אגדה אלאק :X
בחיים לא ראיתי מישהו שקורא לעצמו קוף
jhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhOriginally posted by disel@Sep 18 2005, 04:03 PM
בחיים לא ראיתי משהו שקורא לעצמו על סוג של דלק ועוד זול :\Originally posted by disel@Sep 18 2005, 02:03 PM
בחיים לא ראיתי משהו שקורא לעצמו על סוג של דלק ועוד זול :\ [/b][/quote]Originally posted by YoTaMzz+Sep 18 2005, 02:13 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (YoTaMzz @ Sep 18 2005, 02:13 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-disel@Sep 18 2005, 02:03 PM
חלש.
חלש. [/b][/quote]Originally posted by BaJo/ShortY+Sep 18 2005, 04:23 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BaJo/ShortY @ Sep 18 2005, 04:23 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by YoTaMzz@Sep 18 2005, 02:13 PM
<!--QuoteBegin-disel@Sep 18 2005, 02:03 PM
בחיים לא ראיתי משהו שקורא לעצמו על סוג של דלק ועוד זול :\
מאוד
אייל תשים תמונה באשכול ששמתי...יא זין
lol idn rofl hazak
תגיד, שינתי את הניק שלי,
אמרת שינתי את השם שלי. כבר חשבתי שהחלפת את השם הפרטי שלך :קיר:
lolz oren u SmKy WannaBe
לא ראיתי אותך משחק אף פעם אחי :S
טוב נו מזמן לא שיחקתי :|
עם אתה לא מכיר אותי אז סימן שאתה לא ברמה שלי...(אני אגדה)
אתה בטוח?Originally posted by Monkey@Sep 18 2005, 05:47 PM
עם אתה לא מכיר אותי אז סימן שאתה לא ברמה שלי...(אני אגדה)
אתה ראית אותי פעם משחק ביום טוב?
חח לא נראה לי , אייל יגיד לך איך אני משחק כשאני רציני =]
ולא יודע אולי אתה אגדה אבל העיקר שאני לא מכיר אותך וזהו.