הטקטיקל שלי הולך מהר וכולם חושבים שיש לי SPEED HACK אז כולם מצביעים עלי ועושים BAN
אז כולם לדעת שאני לא צ'יטר :קיר:
הטקטיקל שלי הולך מהר וכולם חושבים שיש לי SPEED HACK אז כולם מצביעים עלי ועושים BAN
אז כולם לדעת שאני לא צ'יטר :קיר:
אין כזה דבר הטקטיקל הולך מהר
תן לי לנחש
חבר התקין לך תמשחק נכון ?
DAN ?
המחשב שלי פשוט מהר מדי
fake le ytm speed
aka M@sTeR?
מי מכיר תשחקן הזה בחיים לא ראיתי אותוו באלוהים
כן היתי מסטר אבל עכשיו לי קופר
חח יאללה יא ציטר סע מפה יא בן זונה אמא שך שרמוטה עלק לא ציטר הייתה עף לי ליד הפנים כמו טיל בליסטי יא בן זונה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אהה כן גם לחבר שלי יש את זה :\ איזה מעצבן זה
הבן אדם רוצה עזרה עזרו לו אולי באמת יש לו איזה דפיקה שם במשחק? ...אם הוא באמת ציטר למה לו לבוא לפורום לרשום שהמשחק זז לו מהר?
דוגרי מי זה ?Originally posted by MusT4nG`@Sep 21 2005, 01:40 PM
מי מכיר תשחקן הזה בחיים לא ראיתי אותוו באלוהים
זה לא ציט
תזהר אחי שלא יעמוד לך מנאייק במסולסלות בטרופר יתן לך דו"ח על מהירות.
lol
hhhhh....Originally posted by myth@Sep 21 2005, 02:55 PM
תזהר אחי שלא יעמוד לך מנאייק במסולסלות בטרופר יתן לך דו"ח על מהירות.
נתי הוא אמר בעצמו שהוא היה M@STER ההוא שהיה עם speedhack...Originally posted by `Style@Sep 21 2005, 02:23 PM
הבן אדם רוצה עזרה עזרו לו אולי באמת יש לו איזה דפיקה שם במשחק? ...אם הוא באמת ציטר למה לו לבוא לפורום לרשום שהמשחק זז לו מהר?
אז מה שיש לי להציע לחבר M@STER הוא למחוק את ה-speedhack :\
תתקין מחדש - הפעם בלי צ'יטים.
נתי הוא אמר בעצמו שהוא היה M@STER ההוא שהיה עם speedhack...Originally posted by Crazy Death+Sep 21 2005, 03:31 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Crazy Death @ Sep 21 2005, 03:31 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-`Style@Sep 21 2005, 02:23 PM
אז מה שיש לי להציע לחבר M@STER הוא למחוק את ה-speedhack :\ [/b][/quote]
זה לא speedhack
אפשר לעשות בקלות(אל תשאל)
זה לא ציט זה בעיה במחשב פשוט