היום הסתיים טורניר 3V3 של קהילת Vgames.CoD4
לסיכום : dvi סללו את הדרך שלהם לגמר על ידי פסילת כל הקבוצות שיותר טובות מהן ולאחר שחשבו שגם xms ייפסלו הם גילו שלא ואכלו אותה אך עדיין לקחו מקום 2 כאשר הם אחת הקבוצות החלשות בטורניר הזה ובלי לנצח שום קבוצה רצינית.
סחתיין vgames !
מחזק שאין ליגות רציניות.
פשוט לא יאומן. פסלו את כל הקבוצות הטובות ניצחו את T2D ואת 999 *לא שהם גרועים אבל פשוט DVI יותר טובים.
וזכו במקום השני.
כל הכבוד
עוד מישהו רוצה לבכות??
צריך להגיד למייק שיבנה פה חתיכת מערכת ניקוז לכל הדמעות שלכם...
ווווואאאאאאווווו טורניר מצוין!!!!!
רואים שזה טורניר על רמה המנצחת (שמזל שהיא ניצחה ולא אתם) הפסידה כבר לקבוצה אחרת(מנשנשים או משהו כזה)שמשום מה נפסלה ועוד קבוצה טובה eSrael גם נפסלה....
רק אלון טוב אצלכם ואני בטוח שרק בזכותו הוצאתם תיקו..
אני חושב שאנחנו יותר טובים ממכם כי אתה שמן...
אנחנו הפסדנו לXMS אבל גם אתם ואם תדבר על התוצאה אז תראה את התוצאות שלנו נגד T2D...
קיצקץ מזל טוב לXMS ותום או טום אתה שמן....
XD
חח כמו שאמרתי לך כבר אני מזמין אותכם למשחק נגדנו כל זמן שתרצו ובלי להעליב אף אחד לנצח קבוצות כמו 999 ו t2d ולקבל על זה 1000 שקל
נשמע הצעה משתלמת תמשיכו עם הטורנירים האלה!
חוץ מזה, שכשהפסדנו ל- XMS לא היינו עם יגאל, אלא עם מישהו אחר ולא היה לנו טקטיקה(אבל זה בכלל לא קשור)
הם פשוט לא מגיבים פה אבל הם גם חושבים שאתה שמן פשוט אין להם כח לריב...
אה ואיך זכיתם ב-1000 שקל כשהמנצחים זכו ב300 כולם ביחד?
יש ! הם ימשיכו! אתה יכול פשוט לכתוב גמר : dvi - vs - ? ואז לעשות בתים לעולה השנייה לגמר כי אחרת זה כבר לא יעבוד בשיטת הפסילות![]()
תודיע לפני שאתה עורך x;
ציטוט ישן... אשכרה זכרתי שרשמת את זה
תפסיק לזיין תשכל על טקטיקה שמקטיקה..
איזה טקטיקה יש בbacklot? הכול רימונים וקאמפ.
אתם הפסדתם להם כי הם יותר טובים ממכם זה הכול.
ולשחק נגדכם? אתה חושב שאני באמת מפחד לשחק נגדכם חמודי? לא ממש...
הסיבה היחידה שאני לא משחק נגדכם כי אתם חבורה של גייז עם קשיי תפיסה, שעוד לא הבינו שאני לא מקבל שקל מהטורניר הזה, גם אם היינו לוקחים מקום ראשון.
אה.......... בעצם גם לא מעניין אותי הכסף.. מעניין אותי תהילת הניצחון!
אני ילד משועמם שעושה טורנירים ו"סולל לי את הדרך לניצחון" כי ככה אני מרגיש גבר!
עכשיו אתה יכול ללכת לישון מתוקי, ולעשות ביד על הפוסט הזה.
igal a gay... אתה פשוט תינוק.
אין לי מה להגיד לך חוץ מזה, כי גם ככה לא תבין.
הערס הרוסי\ערבי מחיפה שאוכל ממני האדשוטס כל גאטר או סתם משחק, ובוכה בצ'אט כמו ילדה קטנה
ד"א... אלון היה עם הסקור הכי נמוך
בכיינים אחד אחד![]()
נכון אתה ילד כאפות?אבל רציני כאילו אל תגיד סתם שלא כי אני בטוח שאתה כן...
אני לא תינוק..
אני לא ערס..
אני לא ערבי/רוסי..
יופי אוכל ממך האדשוטס כולם להיכנס לפורום ולרשום לתום כל הכבוד!!
quote=-InfiNity-;811839]
אה.......... בעצם גם לא מעניין אותי הכסף.. מעניין אותי תהילת הניצחון!
אני ילד משועמם שעושה טורנירים ו"סולל לי את הדרך לניצחון" כי ככה אני מרגיש גבר!
[/quote]
לא ניצחת!!!!!
נערך בפעם האחרונה על ידי igallagi : 09/11/08 ב 23:15
אוי איזה שטויות,דבר ראשון בbacklot יש המון דברים עם טקטיקה ומה לעשות שאנחנו באותו זמן לא שיחקנו אפילו פעם אחת וxms ניצחו אותנו וכל הכבוד להם על זה- אבל מה הם קשורים, הם ניצחו אותנו וגם אותכם להזכירך.. אז שוב אני אומר בוא תשחק נגדנו, אתה לא משחק נגדנו כי אנחנו חבורה של גייז עם קשיי תפיסה? אבל אם אנחנו עם קשיי תפיסה אז אנחנו בטח גרועים ובטח תקרע אותנו לא ככה?
וחוץ מזה,אולי אלון היה עם הסקור הכי נמוך אבל הוא השחקן הכי הכי טוב אצלכם, וגם אני חייב להגיד שיגאל אוכל אותך.
shookies לך תחפש צומי במקום אחר, אפילו בפורומים כבר לא רוצים אותך.
נערך בפעם האחרונה על ידי Golani : 09/11/08 ב 23:19
yeah yeah yeah...
חחחח כבר אין תשובה אה?
מי שלא רוצים זה אותך... ילד מנודה חברתית (זה נשמע גיי אני יודע) כבר סיפרו לי איך אתה והחבורה שלך נראים... מידע פנימי :S
חבורת ה"קולים!" בוזום גולני ויאמי זה שכל בוקר יורד לך ואומר איזה יאמי, 3 המוסקטרים של חיפה.
אבל עזוב ממש לא איכפת לי החיים שלך... וזה גם לא ממש משנה.
פשוט אל תשחק אותה כזה גבר בפורום, כשחלק מהאנשים יודעים מי אתה בחיים האמיתיים
אין תשובה? נכון אין תשובה... עניתי לך כבר אבל אתה לא תופס, אין לי דרך אחרת להסביר לך את זה.
רק שתבין איך לקחת תטורניר הזה ללב. אתה כבר חודש בוכה בפורום הזה, בכל דיון שנפתח וקשר לטורניר.
הדיון הזה נפתח בסך הכול להראות את הקבוצה המנצחת, ואתה ישר קופץ, וממשיך עם הבכי שלך