במקור פורסם על ידי
animor
בשורה טובה: הם הצליחו לפתור לי את בעיית המולטיפלייר וכעת הוא עובד כשורה. הבעיה שהייתה לי לא הופיעה אפילו פעם אחת בגוגל, חרשתי אותו לעומק בנושא וקראתי תוך כדי עשרות דיונים על תקלות ב-COD5. היא גם לא הופיעה בפורומים טכניים של Activision.
לא שאלתי שאלה באחד הפורומים שלהם, אלא פתחתי חשבון support והפניתי שאלה לאנשי התמיכה הטכנית. הם מתחייבים לענות תוך 24 שעות ואכן עומדים בכך. זה לקח כמה אי-מיילים וכל מיני קבצי dxdiag ששלחתי אליהם, אבל בסוף זה הגיע למישהו שמבין משהו והוא איתר את הבעיה.
זה כלל לא עניין של מזל, משום שזו חובתם ואחריותם לתמוך בתקלה חמורה מעין זו במשחק. אם הם לא היו מצליחים לפתור את הבעיה, הייתי דורש את כספי חזרה.
באופן כללי אין מה להתבייש לפנות לשירות לקוחות של יצרנים, כשהמוצר שהם מוכרים לך אינו עובד כשורה. רק לפני חודשיים תקשרתי עם ASUS בשל בעיה שהייתה בלוח האם שלי, ולאחר חודש של התקשקשויות באי-מיילים, הם מצאו את הבעיה (אצלם, כמובן) והוציאו גרסה חדשה של BIOS, שמתקנת אותה.
בכל מקרה, העיקר שהמולטי עובד עכשיו.
שיחקתי בו קצת, והיה דווקא נחמד למדי. נהניתי הרבה יותר מאשר הסחבת הנוראית של הקמפיין האמריקאי המאוס ההוא מהסולו. המגרעה שישר קפצה לי לעין היא שחלק מהמפות נראו לי גדולות מדי עבור מספר השחקנים. אולי משום שאני רגיל למפות של COD4, ואולי סתם רושם ראשוני מוטעה. בכל מקרה, נראה לי שיש למולטי הזה פוטנציאל לא קטן.