עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 28

אשכול: מייק כנס רגע בשיא הרצינות

הסמל האישי של viyarO_ox
    viyarO_ox viyarO_ox מנותק ESRB Notice: Game Experience May Change (Your LIFE) During Online Play
    קיבל לייק
    0 פעמים

מייק כנס רגע בשיא הרצינות

מייק,אם זה פוגע בכבוד שלך תערוך

כל הזמן אתה אומר יש לכם בעיות ? בואו למירק

כל פעם שאני קורא לך אתה לא פעיל, 20 פעם בשבוע אני מנסה לקרוא לך ואתה לא עונה.
    לפני חודש בערך עשו לי פייק אז רציתי להגיד לך, שלחתי לך הודעה במירק ולא הגבת.
    שלחתי לך הודעה בפורום וגם לא הגבת.
    אז מייק,תפסיק עם הפוזה הזאת של מירק מירק מירק אתה לא עונה ולא עוזר.
    ותוריד לדימה תא באן כי הוא צדק
    נערך בפעם האחרונה על ידי viyarO_ox : 11/12/08 ב 13:17

KEYNAN KEYNAN מנותק משתמש חסום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    SATLA ZONE מדרדרת מבחינת ניהול אבל גם קהילה..

הסמל האישי של Hila
    Hila Hila מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    הילה
    קיבל לייק
    114 פעמים
    תגיד שחר בא לך לסתום?!

זיינתה תשכל כבר עם כל האשכולות האלו

REDEMPTIO REDEMPTIO מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא תכלס, אני די מסכים עם שחר...
    עשו לדימה (D3str0y) פייק במירק שלכם וגם בשרת שלכם והוא בא להתלוננן ופשוט לא ענו לו איזה יומיים...

RUZREZ RUZREZ מנותק ותיק
    קיבל לייק
    2 פעמים
    אני גם מסכים שלוקח זמן לענות אבל בסך הכל תתחשבו באדמינים, אתם לא מצפים שהם יהיו 24\7 ..

אני יודע שמייק לא עונה מהר והכל אבל וואלה, כשהוא עונה הוא תמיד פותר את הבעיה.

גם אני מסכים שהבאן לדימה היה לא צודק. למרות שזה כן הגזמה לאיים אבל מגיע להם מכות :X

הסמל האישי של Fugitive
    Fugitive Fugitive מנותק Village leader
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מייק
    אני יודע כשתראה תהודעות האלה אתה תתעצבן
    כי זה אתר פרטי ואתה עושה את כל מה שאתה עושה כי בא לך ואתה רוצה להשקיע בשביל משחק שאתה אוהב וזה..
    שמתי לב שעכשיו אתה "חוזר" לTO/לא מתעניין בCOD4
    אז אולי תנסה להעזר בקהילה
    יש פה לא מעט אנשים שמסוגלים לעזור
    להיות אדמינים
    להיות כתבים
    לתת לשי קצת יותר גישות כי הוא האדמין הכי פעיל שיוכל לעשות את העבודה שאתה ואליעד עשיתם בנוגע לסרברים וכאלה..
    ושוב
    אתה לא יודע כמה אנחנו(אני לפחות) מכבדים את מה שאתה ואליעד עושים פה :>

כמעט שכחתי
    סחטיין על האופנוע:O
    נערך בפעם האחרונה על ידי Fugitive : 11/12/08 ב 15:12

RUZREZ RUZREZ מנותק ותיק
    קיבל לייק
    2 פעמים
    +1

:\

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    מייק אוכל סרטים שהוא מנהל את מגדלי עזריאלי, כל האשמה על התת רמה זה עליו. אני הבנתי אותו אני, הוא בא בסטלה לפה מתחיל לצחוק פה עלינו מלמעלה ובגלל שהקבוצה שלו מקום 3\4 בארץ חלילה לא מקום 1! אז הם חזרו לOT משקיעים שם את מרצם ומזניחים פה כאילו.
    בכלל זה בנאדם עם כפל משמעויות.
    פעם משחק אותה זה פורום פרטי, פעם משחק אותה אבי הגיימינג בארץ..
    תחלק קצת מהכח שלך פה, לאנשים שאתה סומך עליהם, אם אתה אף פעם לא פה. סטלן מת זה..
    בכלל כל הפורום הזה נגוע בתעבת בצע נראה לי, רק מחפשים לקוחות לחברה שלהם, או שעושים באהבה או שלא עושים בכלל..
    תאמין לי אם היית משקיע היית מכפיל תלקוחות שלך.

בכלל אם היית חכם היית עושה פורום בהזמנה כמו cod4.invite אשכרה לעשות פה סלקציה ובאמת שזה יהיה פורום פרטי, ושלח תתינוקות לVGAMES
    והיינו מסתובבים פה כל הסוסים בחברותא עושים צחוקים של גדולים, ומתחזקים כיחידה אחת נגד האנטישמים.! או לפחות נותנים פייט אמיתי לקבוצות הטובות בעולם.
    נ.ב יש לי ידידה הייתה איתי בתיכון, היא דומה לגבר, ויש לה אופנוע כמו שלך הלסבית גם היא מתה לזין!
    _______________________________________________________________________________________________
    תשמעו קצת מוסיקה איכותית
    http://profile.myspace.com/index.cfm...endid=46561147
    נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 11/12/08 ב 15:38

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Tamin צפה בהודעה
    מייק אוכל סרטים שהוא מנהל את מגדלי עזריאלי, כל האשמה על התת רמה זה עליו. אני הבנתי אותו אני, הוא בא בסטלה לפה מתחיל לצחוק פה עלינו מלמעלה ובגלל שהקבוצה שלו מקום 3\4 בארץ חלילה לא מקום 1! אז הם חזרו לOT משקיעים שם את מרצם ומזניחים פה כאילו.
    בכלל זה בנאדם עם כפל משמעויות.
    פעם משחק אותה זה פורום פרטי, פעם משחק אותה אבי הגיימינג בארץ..
    תחלק קצת מהכח שלך פה, לאנשים שאתה סומך עליהם, אם אתה אף פעם לא פה. סטלן מת זה..
    בכלל כל הפורום הזה נגוע בתעבת בצע נראה לי, רק מחפשים לקוחות לחברה שלהם, או שעושים באהבה או שלא עושים בכלל..
    תאמין לי אם היית משקיע היית מכפיל תלקוחות שלך.

בכלל אם היית חכם היית עושה פורום בהזמנה כמו cod4.invite אשכרה לעשות פה סלקציה ובאמת שזה יהיה פורום פרטי, ושלח תתינוקות לVGAMES
    והיינו מסתובבים פה כל הסוסים בחברותא עושים צחוקים של גדולים, ומתחזקים כיחידה אחת נגד האנטישמים.! או לפחות נותנים פייט אמיתי לקבוצות הטובות בעולם.
    נ.ב יש לי ידידה הייתה איתי בתיכון, היא דומה לגבר, ויש לה אופנוע כמו שלך הלסבית גם היא מתה לזין!
    _______________________________________________________________________________________________
    תשמעו קצת מוסיקה איכותית
    http://profile.myspace.com/index.cfm...endid=46561147
    אין אני לא יכול איזה 5 דקות הייתי על הרצפה
    עלק גם היא מתה לזין דיי אני לא יכול אני רק חושב על זה אני מתפוצץ
    וkyropath אני לא עשיתי כלום לדימה, יכול להיות שזה מישהו אחר עם הסידיקי שלי
    ואני יכול להגיד שזה לא הסידיקי שלי אבל אני לא עושה את זה
    אני מודה שזה 1 מהסידיקים שאני משתמש בהם אבל אני בחיים לא יעשה את זה לדימה
    בחיים לא קיללתי אותו למה שפתאום אני יקלל אותו עם פייק בפאבליק??

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    [15:08] <Ms|hydro> פשוט מנהל גרוע
    Session Time: Wed Nov 26 00:00:00 2008
    [17:05] <Ms|hydro> po
    [20:42] <sn1kzZe> PM's with "?" or "are you there?" WILL BE IGNORED, JUST LEAVE YOUR QUESTION/MESSAGE AND ILL ANSWER BACK
    [17:05] <Ms|hydro> lo maftia

נשרפת^

fugi, ההצעות האלה תמיד פתוחות, כל מי שרוצה לעזור (ואני מדגיש לעזור, לא להשתלט) מוזמן, יש כרגע את דניאל אדמין (וקטה/פליס), אפשר לגשת אליו ולשאול אותו אם הוא צריך עוד אדמינים, אני תמיד בקשר איתו.

tamin, רוב הזמן אני לא יודע אפילו מה אתה רוצה להגיד, אתה בן אדם כזה לא מסודר, אתה משנה את הדעה שלך פעמיים שלוש במשפט אחד, כאילו אנחנו סחבקים ברחוב. לידיעתך אני לא מרוויח כלום מכל העסק, וזה בטוח לא הסיבה שהפסקתי להשקיע, פשוט המשחק משעמם, בטקטיקל יש קהילה תחרותית, לאדר בסיבי פעיל מאוד וקהילה יותר זורמת, אין מה לעשות.

אני לא אחלק פה סתם אדמינים לחפות על עצמי ולהשאיר את המקום הזה פעיל, זה רק יוריד את הרמה שהגענו אליה, מבחינתי לסגור את כל העסק לפני שנגיע לזה, אם היה פה מועמד מתאים לקחת פיקוד הייתי עושה את זה מזמן (כמו שעשיתי לא מזמן בטקטיקל), בנתיים חסר פה את הבחור שיזיז עניינים באותה מהירות וחלקות וישאר פעיל במשחק. אולי פיספסתי מישהו אבל עד עכשיו אף אחד אפילו לא ניגש לזה.

לגבי דימה, הבאן הזה לחודש או שבוע, אבל בכללי אני לא רוצה בנאדם כזה בפורום, אתה שחר בתור ילד קטן, אמור להעריך את זה, אחרי הכל, זה אותם האנשים שייתחסו אלייך בתור ילד ויגרמו לך לסבול, שיעשה את האיומים שלו בצ'ט של נענע.

* האופנוע שלי בתקופת הרצה אז אני עוד לא יכול לתת קיקים כמו שצריך, אבל בנסיעת מבחן הגעתי ל 160-170 באיילון, בהחלט לא לנשים, ואם כן אז זה פאדיחה ומראה עצוב . זה כמו אמהות שנוהגות באימפרזה טורבו, עוד יותר מתסכל :\
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

הסמל האישי של Fugitive
    Fugitive Fugitive מנותק Village leader
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    [20:42] <sn1kzZe> PM's with "?" or "are you there?" WILL BE IGNORED, JUST LEAVE YOUR QUESTION/MESSAGE AND ILL ANSWER BACK

נשרפת^

fugi, ההצעות האלה תמיד פתוחות, כל מי שרוצה לעזור (ואני מדגיש לעזור, לא להשתלט) מוזמן, יש כרגע את דניאל אדמין (וקטה/פליס), אפשר לגשת אליו ולשאול אותו אם הוא צריך עוד אדמינים, אני תמיד בקשר איתו.

tamin, רוב הזמן אני לא יודע אפילו מה אתה רוצה להגיד, אתה בן אדם כזה לא מסודר, אתה משנה את הדעה שלך פעמיים שלוש במשפט אחד, כאילו אנחנו סחבקים ברחוב. לידיעתך אני לא מרוויח כלום מכל העסק, וזה בטוח לא הסיבה שהפסקתי להשקיע, פשוט המשחק משעמם, בטקטיקל יש קהילה תחרותית, לאדר בסיבי פעיל מאוד וקהילה יותר זורמת, אין מה לעשות.

אני לא אחלק פה סתם אדמינים לחפות על עצמי ולהשאיר את המקום הזה פעיל, זה רק יוריד את הרמה שהגענו אליה, מבחינתי לסגור את כל העסק לפני שנגיע לזה, אם היה פה מועמד מתאים לקחת פיקוד הייתי עושה את זה מזמן (כמו שעשיתי לא מזמן בטקטיקל), בנתיים חסר פה את הבחור שיזיז עניינים באותה מהירות וחלקות וישאר פעיל במשחק. אולי פיספסתי מישהו אבל עד עכשיו אף אחד אפילו לא ניגש לזה.

לגבי דימה, הבאן הזה לחודש או שבוע, אבל בכללי אני לא רוצה בנאדם כזה בפורום, אתה שחר בתור ילד קטן, אמור להעריך את זה, אחרי הכל, זה אותם האנשים שייתחסו אלייך בתור ילד ויגרמו לך לסבול, שיעשה את האיומים שלו בצ'ט של נענע.

* האופנוע שלי בתקופת הרצה אז אני עוד לא יכול לתת קיקים כמו שצריך, אבל בנסיעת מבחן הגעתי ל 160-170 באיילון, בהחלט לא לנשים, ואם כן אז זה פאדיחה ומראה עצוב . זה כמו אמהות שנוהגות באימפרזה טורבו, עוד יותר מתסכל :\
    תגדיר מזה לעזור
    איך אני יכול לעזור כאשר שרת הקלאב נופל כמה פעמים ביום ואין לאףאחד חוץ ממך/אליעד שיוכלו לסדר את זה?כמו שאמרתי מקודם
    יש את שי
    בנאדם אחראי מאוד ומבין בדברים האלה
    תתיחס גם לזה..

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    חח מייק חזק אתה, אתה בחור טוב.
    רק רציתי להגיד משהו עליי.
    תשמע אני דיסלקט. אני לא מתבייש בזה, פעם הייתי.. אבל קשה לי להתבטות כמוך, אבל אני מנסה בכל הכח נשבע לך, ולגבי זה שאני משנה דעה כל שניה אולי זה קשור שאני מזל תאומים אני קצת שרוט ובכללי אני יש לי דבר טוב באופי. אני יכול לראות את שני צידי המטבע לפעמים. ואם אני מזהה את שני הצדדים אני חייב להגיב על שני צידי המטבע. ואל תצחקו עליי אני באמת דיסלקט.
    דיסלקט זה בנאדם שקשה לו או ללמוד דברים ולשנן או להתבטאות בצורה מסודרת. פשוט כשאני מתחיל לרשום משהו, אני מתבלבל ואז אני רושם מהר בזרימה פשוט מאלתר. אם תקראו קצת בעיון תראו שלפעמים יש לי נקודות חיוביות בטקסטים שלי.
    טוב.. מה אני יגיד לכם, העניינים מתחילים להשתפר קצת, ואנשים נהיו יותר מגובשים אני חושב,לדוגמא הרבה כבר פונים אחד לשני בשמות פרטיים שזה טוב, מראה על גיבוש חוסר ניכור וזה כל עוד אנחנו מדברים על הבעיות שלנו זה כבר טוב זה אומר שזה פתיר.

שיהיה לכולם המשך ערב נעים

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    האופנוע שלך מעמיד לי
    אבל למה חרא משחק מה עדיף טקטיקל?? הורדתי ואחרי 10-30 שניות נמחק

לחבר שלי יש אופנוע ענק וירוק בתמונה זה לא ענק אבל יש מצב שיש לך kawasaki??

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    כשהייתי קטן היה לי BMX
    נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 11/12/08 ב 18:37 סיבה: עם גלגלי יציקה :o

kapcheR kapcheR מנותק Esports fan
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה

נשרפת^

בטח שקהילת Tactical Ops הרבה יותר רצינית ,כמשקיעים ברצינות אז יש תוצאות.
    בקהילת קוד4 זה נהיה צחוק ... וחבל .
    הם גם בקהילה שלהם מאוד מדגישים את ה-CB ככה שכל הזמן הם משחקים CB ובעיקר בלאדר הישראלי שפה אף אחד לא מזכיר אפילו
    פעם אחת לשחק ,להצטרף וכ'ו ...

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    בגלל זה הצעתי שהפורום הזה יהיה בהזמנה בלבד.
    רק מי שמשחק סיבי

RUZREZ RUZREZ מנותק ותיק
    קיבל לייק
    2 פעמים
    אני מציע שבאמת תנעלו ת'קהילה, ותזמינו אנשים במירק, בפורום. שהכל יהיה בחירה שלכם.

רעיון טוב מצד משנה הדעות הסידרתי.

הסמל האישי של viyarO_ox
    viyarO_ox viyarO_ox מנותק ESRB Notice: Game Experience May Change (Your LIFE) During Online Play
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מייק אז איך אני אפנה אליך?
    כל פעם שבאתי אמרתי מייק

AvishayG AvishayG מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יש לי באן כבר חודש מהשרת ביגלל שבטעות עשיתי TO מייק "לא יכול" להוריד לי אותו אז הוא אומר לי לפנות למנהלים אחרים שאף פעם לא עונים..

צודק..הניהול ניהיה גרוע..

animor animor מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תתחדש על האופנוע!
    אגב, גם לאחר ההרצה, לא מומלץ לרכוב לאורך זמן ב-160-170 קמ"ש על אופנוע של 250 סמ"ק. אתה תבלה את המנוע די מהר כך. בתור פיקים רגעיים - אין בעיה.

שים לב איך אתה מבצע את ההרצה, זה שלב קריטי שישפיע על התנהגות האופנוע שלך לכל חייו. הרצה אנמית תוביל לאופנוע אנמי. הדבר הכי חשוב זה לרכוב בסל"ד משתנה ולא קבוע. כלומר, לא על המקסימום סל"ד שמותר לך בהילוך שישי, אלא להחליף הילוכים ולהיות בכל טווח הסל"ד. לכן, עדיף רכיבות עירוניות ולא בינעירוניות.

מחר, אגב, המפגש הגדול. מומלץ לכל חובבי האופנועים.

לנושא הדיון:
    למריבות ולקללות כבר התרגלתי... אבל לאיומים במכות ולאלימות אסור להתרגל. גם אם מישהו מרגיז וגונב סנייפר, עושה פייקים וכו', יש לזכור שזה כולה משחק. אז לתת לאחד כזה באן מהשרת ומהפורום, סבבה.
    אבל מה פתאום להרביץ במציאות, נפלתם על השכל?! טוב עשה מייק שחסם את אותו בחור שאיים במכות. שיירגע קצת ואז יחזור.

גם לא צריך לסגור את הפורום ואת הקהילה. אפשר לרענן את שורות המנהלים ולחזק אותם באנשים נוספים, שקולים ולא מתלהמים, שיעשו קצת סדר וזהו. אני לא ב-CB, למשל. זה אומר שלא מגיע לי לשחק ב-club או להיכנס לפורום? אני ועוד אחרים כמוני רוצים את ההזדמנות להשתפר ואולי מתישהו להגיע לרמה גבוהה ול-CB.
    נערך בפעם האחרונה על ידי animor : 11/12/08 ב 22:11

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. כנס רגע, כן כן אתה נו...
    על ידי psycho בפורום מה שבראש
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18/10/06, 22:21
  2. יותם ytmz V כנס רגע
    על ידי LazyBoy בפורום Tactical Ops
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04/07/06, 16:13
  3. כנס רגע אומרי..