[15:08] <Ms|hydro>
פשוט מנהל גרוע
Session Time: Wed Nov 26 00:00:00 2008
[17:05] <Ms|hydro>
po
[20:42] <sn1kzZe> PM's with "?" or "are you there?" WILL BE IGNORED, JUST LEAVE YOUR QUESTION/MESSAGE AND ILL ANSWER BACK
[17:05] <Ms|hydro>
lo maftia
נשרפת^
fugi, ההצעות האלה תמיד פתוחות, כל מי שרוצה לעזור (ואני מדגיש לעזור, לא להשתלט) מוזמן, יש כרגע את דניאל אדמין (וקטה/פליס), אפשר לגשת אליו ולשאול אותו אם הוא צריך עוד אדמינים, אני תמיד בקשר איתו.
tamin, רוב הזמן אני לא יודע אפילו מה אתה רוצה להגיד, אתה בן אדם כזה לא מסודר, אתה משנה את הדעה שלך פעמיים שלוש במשפט אחד, כאילו אנחנו סחבקים ברחוב. לידיעתך אני לא מרוויח כלום מכל העסק, וזה בטוח לא הסיבה שהפסקתי להשקיע, פשוט המשחק משעמם, בטקטיקל יש קהילה תחרותית, לאדר בסיבי פעיל מאוד וקהילה יותר זורמת, אין מה לעשות.
אני לא אחלק פה סתם אדמינים לחפות על עצמי ולהשאיר את המקום הזה פעיל, זה רק יוריד את הרמה שהגענו אליה, מבחינתי לסגור את כל העסק לפני שנגיע לזה, אם היה פה מועמד מתאים לקחת פיקוד הייתי עושה את זה מזמן (כמו שעשיתי לא מזמן בטקטיקל), בנתיים חסר פה את הבחור שיזיז עניינים באותה מהירות וחלקות וישאר פעיל במשחק. אולי פיספסתי מישהו אבל עד עכשיו אף אחד אפילו לא ניגש לזה.
לגבי דימה, הבאן הזה לחודש או שבוע, אבל בכללי אני לא רוצה בנאדם כזה בפורום, אתה שחר בתור ילד קטן, אמור להעריך את זה, אחרי הכל, זה אותם האנשים שייתחסו אלייך בתור ילד ויגרמו לך לסבול, שיעשה את האיומים שלו בצ'ט של נענע.
* האופנוע שלי בתקופת הרצה אז אני עוד לא יכול לתת קיקים כמו שצריך, אבל בנסיעת מבחן הגעתי ל 160-170 באיילון, בהחלט לא לנשים, ואם כן אז זה פאדיחה ומראה עצוב

. זה כמו אמהות שנוהגות באימפרזה טורבו, עוד יותר מתסכל :\