עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 28 מתוך 28

אשכול: מייק כנס רגע בשיא הרצינות

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה

tamin, רוב הזמן אני לא יודע אפילו מה אתה רוצה להגיד, אתה בן אדם כזה לא מסודר, אתה משנה את הדעה שלך פעמיים שלוש במשפט אחד, כאילו אנחנו סחבקים ברחוב. לידיעתך אני לא מרוויח כלום מכל העסק, וזה בטוח לא הסיבה שהפסקתי להשקיע, פשוט המשחק משעמם, בטקטיקל יש קהילה תחרותית, לאדר בסיבי פעיל מאוד וקהילה יותר זורמת, אין מה לעשות.

אני לא אחלק פה סתם אדמינים לחפות על עצמי ולהשאיר את המקום הזה פעיל, זה רק יוריד את הרמה שהגענו אליה, מבחינתי לסגור את כל העסק לפני שנגיע לזה, אם היה פה מועמד מתאים לקחת פיקוד הייתי עושה את זה מזמן (כמו שעשיתי לא מזמן בטקטיקל), בנתיים חסר פה את הבחור שיזיז עניינים באותה מהירות וחלקות וישאר פעיל במשחק. אולי פיספסתי מישהו אבל עד עכשיו אף אחד אפילו לא ניגש לזה.
    עכשיו קלטתי אותך
    אחי יש לי רעיון איך להביא עניין. בוא נעשה תכנית ריאליטי, נעשה בחינות למצוא תקבוצה הכי טובה בקוד 4 בארץ. בום בום בום א? קטלני לא?
    תחשוב על זה, אם חושבים אפשר גם לבצע, אין חומה שתעמוד בפני דינמיטאו משהו בסגנון אחי, אפשר להפוך תאשכול הזה לאשכול בקשות אתה אומר אז שים לי כמו של המנהלים במקום סטלן ל "אחד המשוגעים בארץ" אולי פתאום גאידמק יראה תנושא הזה ישלח תקבוצה לחו"ל ללאן או משו,
    קיצר תביא מנהל זה פורום סטלה ו אני לא סטלן אני מוכר חוש הומור..
    תחשוב על זה אני "גדול" ואני מבין במשחקים ולחפש יותר רחוק מגוגל אז יאללה אל תוציא אותי מפגר.
    (תלמדו ככה מתקדמים בחיים לדברים שלא נותנים כלום) תחזרו בתשובה תאמינו לי, או לפחות חיו ותנו לחיות כוסעמק, מה קרה!?
    אני מדבר עם הסמיילים, למשל אם אני כותב הודעה ואז פתאום מסתכל ורואה סמיילי לא מתאים אז אני מוחק עורך פתאום אני רואה סמיילי כזה מבינים תי? יש עתיד? ערוץ 2? הוליווד? לאאאא סתם אני מגלומן מניאק לילה טוב.. הסמיילי הזה ליווה אותי בהכנת הכתבה

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אף אחד לא רודף אחרי Tamin

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    מה ז"א?

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    צריך להוציא מילון תרגום ל tamin :\

אולי נעשה מכרז לניהול חדש, תלוי אם דניאל ירצה לקחת יוזמה, רק עליו אני סומך שאני גם יודע שהוא שחקן פעיל.

* אושרי, לגבי האופנוע אני עושה בשיטה האמריקאית - כאן סל"ד 4-5 בהתחלה, ואז לעלות לאט לאט, רק המהירות שיוט מעצבנת אבל אני מקווה לתת הרבה בכבישים ולגמור את זה כמה שיותר מהר.
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

ostKY ostKY מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תגידו...
    חשבתם פעם על דברים שלא קיימתם בכלל?
    למשל: אדי רצה שתשימו פלייר בעמוד הראשי בשביל שישדר בשידור חי משחקים מהiGL, כלום לא קרה בסוף...
    היו עוד כמה רעיונות אבל פשוט שכחתם מהכל (טוב גם אני לא עם 10GB זכרון בראש XD) ולדעתי הם היו מביאים המון זרימה בקהילה הזו.

כמובן שאיני יכול לתרום כלום, כי אני לא יכול, אבל אם אתם באמת רוצים לשמור ולפתח את הקהילה, תתחילו לחשוב ומהר.

נ.ב. הלאדר הישראלי רדום רצח, אפחד לא פעיל ואני בספק שעם לאדר רדום אפשר לעשות משהו.

kapcheR kapcheR מנותק Esports fan
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ostKY צפה בהודעה
    תגידו...
    חשבתם פעם על דברים שלא קיימתם בכלל?
    למשל: אדי רצה שתשימו פלייר בעמוד הראשי בשביל שישדר בשידור חי משחקים מהiGL, כלום לא קרה בסוף...
    היו עוד כמה רעיונות אבל פשוט שכחתם מהכל (טוב גם אני לא עם 10GB זכרון בראש XD) ולדעתי הם היו מביאים המון זרימה בקהילה הזו.

כמובן שאיני יכול לתרום כלום, כי אני לא יכול, אבל אם אתם באמת רוצים לשמור ולפתח את הקהילה, תתחילו לחשוב ומהר.

נ.ב. הלאדר הישראלי רדום רצח, אפחד לא פעיל ואני בספק שעם לאדר רדום אפשר לעשות משהו.
    אתה לא מבין כמה שאתה צודק!
    חבל באמת שלא לקחו את הרעיון הזה ,אפילו ב-CS בארץ אין דברים כאלה.

הסמל האישי של shaico
    shaico shaico מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    מר מבין עניין
    קיבל לייק
    6 פעמים
    מעכשיו אני אנסה להחזיר הכל לתקופה שהייתה פעם למרות שאין לי את כל הזמן שבעולם...
    מי שרוצה יכול לפנות אלי במירק עם הצעות, תלונות, והערות
    אה כתבים לאתר הראשי מוזמנים !

Goniz Goniz מנותק ─╤╦┌
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שי אם אתה צריך עזרה ממני ישך תmsn שלי

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. כנס רגע, כן כן אתה נו...
    על ידי psycho בפורום מה שבראש
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18/10/06, 22:21