- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
אוראל אתה ילד מטומטם
ALL MA ITI MA KORE?
ואני יצדיק אותי ואת אלי בקשר:
Edward84.109.115.xxx
Almightyz84.109.115.xxx
BLacK^GhosT84.109.115.xxx
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
ידעתי
זה אוראל
LOL
בגלל שהוא אמר שהוא פרש
אז הוא פתח משתמש חדש חחח LOLZ
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוראל יבן זונה רוסיייייייייי!
חחח מוזר כי באמת יש ילד כזה אדי חחחחח
והוא באמת שחקן טוב :|
BUSTED
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
איזה משועמם XD
קאלק No mic בטיאס ואומר שפרשת חחחחחח יהומו
שנה טובה.
ת'אמת שאני כן פורש אבל אני וחברי הטוב שקור רצינו להריץ פה איזו מתיחה טובה ליפני הסוף.
בכל הזמן הזה ששיחקתי על הכינוי אדי, פשוט לא הפסקתי לצחוק! ואני וחן עוד שניה השתנו בכל רגע במישחק וזה היה לא יאומן...אפילו כשניסיתי ללכת ולשחק כמו בוט בסופו של דבר איכשהו לקחתי חחח...
בעיקרון גם החלפתי איפי ורק כאפת שטות על הבדיקה הזאת.
אתם חייבים להבין שזה היה הדבר הכי מצחיק שעשיתי במישחק הזה...בפיק אפ "יו איזה מהר הוא לומד מפות" חחחחחחחחחחח "איזה איים יש לו, כאילו הוא משחק שנים"...קיצר, מצחיק.
אבל עכשיו ברצינות, אני יוצא מהמישחק הזה, לא כי "איבו תפסו אותי" כי במוקדם או במאוחר זה היה מיתגלה, אלא כי המישחק הזה באמת כבר יצא מכל החורים. היה כיף, היה מצחיק וכשחשבתי שזה ניגמר הצלחתי להוציא את הדובדבן שבקצפת P: ולקבל עוד קצת מזה.
עכשיו שזה ניגמר, אפשר להגיד ששאבתי את כל מה שיש למישחק הזה להציע.
ניתראה בקוד 4 או אם וכשיצא TO 3.
Almightyz.
רק לפי הניסוח והתוכן של ההודעה כבר קלטתי שזה חרטא עוד לפני שקראתי את התגובות, כבר באתי להגיב כמו מייק ואלי ^^
רק לפי הקטע שלקחתם Baxtown קלטתי שזה אוראל... אחלה מתיחה תהנה
אוראל מספיק תודה שאתה מכור עוד חודש נתפוס אותך על כינוי אחר
בינתיים תעשה את עצמך משחק "פוקר"
תחזור לגונ'גל
הכי עצוב שכל הקהילה הזאתי אכלה תבלוף הגרוע הזאתי חוץ מ-EVO.. הבדיקה הייתה רק לראות מי זה המשועמם
מספיק לקרוא שורה וחצי מההודעה ולהבין שמדובר בטמבל שמנסה להצדיק את עצמו עוד לפני שיש לו מה...
והאלה ששיחקו איתך והיו ב TS וכל הקקה מסביב ולא קלטו שמדובר בבלוף גם שהיית על no mic בכלל להרוג אותם....