פעם אחד חרבנתי זה היה חירבון רציני אז בקציור סימתי :מתגלגל: נגבתי את התחת וכול היד של היה חרא חחחח איכס!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
פעם אחד חרבנתי זה היה חירבון רציני אז בקציור סימתי :מתגלגל: נגבתי את התחת וכול היד של היה חרא חחחח איכס!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מגיע לך :>
אחי יש מצב זה היית אתה טבעי :<
גיבור
יאמי
קורה ..
אלק יאמי חחח
בעעע יא גועל.
![]()
thats realy sad bro
WOW ATA GEVER
אני פעם דחפתי אצבע לתחת כי נקרע הנייר, לקחתי רק שתי ריבועים במקום שלוש
היה לי פוקי רטוב אז אני מכניס תיד ליד החור תחת ואני רואה כזה קקי נוזלי על האצבע שלי
לא ידעתי(
ישר רצתי לשרותים לנגב
מילא היית אומר זה היה בטעותOriginally posted by BraiN@Sep 24 2005, 11:16 PM
היה לי פוקי רטוב אז אני מכניס תיד ליד החור תחת ואני רואה כזה קקי נוזלי על האצבע שלי
לא ידעתי(
ישר רצתי לשרותים לנגב![]()
חחולי נפפש משחקים בצואה ה' ישמור.
סיפורי קקי .....
חחח!! איזה מגעיל אתה !
מילא היית אומר זה היה בטעותOriginally posted by X-type+Sep 24 2005, 11:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (X-type @ Sep 24 2005, 11:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-BraiN@Sep 24 2005, 11:16 PM
לא ידעתי(
ישר רצתי לשרותים לנגב[/b][/quote]
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
סיפור חרא =)
אייייייכס!!!!!!
לא מצחיק
רק מגעיל!