יווווו מיזה בהקלטה עם זה דביר אז דביר אמור ליפתוח נושא ולאמור אני ראדאר חחחחחח שמעו את ההקלטה 4~
יווווו מיזה בהקלטה עם זה דביר אז דביר אמור ליפתוח נושא ולאמור אני ראדאר חחחחחח שמעו את ההקלטה 4~
נערך בפעם האחרונה על ידי BisTr0 BaMb0 : 03/01/09 ב 13:35
דביר לא ראית אותי בהקלטה הזאת אני הייתי בטיים ספיק ששוקס אמר שהוא ראדר ולא רצה להביא תדמו ודבר שני אני לא צריך תהקלטות יש לי תדמו ומי שמסתכל על הדמו קולט שדביר שיחק אם ציטים וגם שוקס הוא ירה על הקיר בסיבוב ה 11 ניגמר הסיבוב אז ירית על הקיר לאן שחן הלך וזה דביר בהקלטה
איי זה מה שאתם עושים בערב שישי
join@
אתה נעל אתה תחטוף גם באן מESE ולא תוכל לשחק שם
והנושא מוצא כי מייק אמר שזה בטיפול.
נעול
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
יש פה בקהילה מלא מסריחים שמדליקים בקלאן ווארים ראדאר לשניה רואים איפה הבנאדם נמצא וסוגרים את הראדאר (מתאר לעצמי שעושים בינד כדי לכבות ולסגור את הראדאר)
ככה יענו אי אפשר לתפוס אותם כי זה לא מספיק ואז בכייף שלהם הם שולחים דמו כי אין צ'אנס לקלוט את השנייה שהם הסתכלו איפה הבנאדם נמצא בראדאר ואז סגרו אותו אחרי רגע
אבל מה, כשמשחקים עם ESE רואים מה כל אחד פה שווה ואיך פתאום אתה לא אוכל רימונים לא קשורים לעולם ופתאום לשחקן השני הרבה יותר קשה לקרוא את המשחק שלך
לא מדובר פה בשחקן אחד אלא בכמה כאלה שחושבים שאנשים כאן אהבלים ולא מכירים את הדברים האלה
אבל אין מה לעשות הקהילה הזאת נהיית מסריחה מיום ליום ואנשים כאן משחקים עם צ'יטים כבר מהרגל ולא אכפת להם מכלום
אתה נכנס לשחק בפאבליק עם משהו פותח לו את התחת קורא לך ראדאר, אחרי 2 דקות הוא יוצא ונכנס עם ראדאר אימבוט או מה שלא יהיה, פותח לך את התחת ואז רושם לך "נוב" ומרגיש מלך העולם אבל בעצם הוא סתם אפס שנותן לתוכנות לשחק בשבילו
וואלה אם זה מה שעושה כאן לאנשים טוב על הלב שהם מרמים אחד את השני אז באמת חבל על כל מאמץ שעושים/עשו פה בשבילכם
הלו חחח טמבלים חחחחחחחחחחחחחחח
לול אנשים חסרי השכלה באמא שלי שאתם יותר גרועים מהילד בן 12 שנמצא לכם מתחת לאף
אתם לא שומעים לפי הטון דיבור שהכל בצחוק
מייק אל תחשוב לרגע שיש לי מה לשנוא אותך אתה עשיתה עבודת קודש
הרמתה את פורום טקטיקל אין לי מה לקלל אותך חחח ומה שדיברתי על חן זה בצחוק בכלל
בחיים אני לא אליו ככה אחלה בן אדם ...
ודולב תעשה לי טובה אל תשפיל את עצמך ...
אם אני הייתי ראדאר שאלוהים ישרוף אותי ואותך ביחד אוקיי ?
ורק שתדעו שישבתי ככה סתם במיטה שלא היה לי כוח לקום בבוקר אני שומע את אח שלי אומר לדולב
נו כה ? אז שיחקת גם בקלאן וור עם ראדאר ? ודולב אומר לו כה חן ביקש ממני ואח שלי אומר לו אז מה אם חן ביקש ממך ...
אז דולב אין לך מה לדבר תעלה לי את הדמו של הקלאן וור
את הדמו שלי העלתי לך עכשיו באמת זדיין ואל תגיב בנושא
שבאמת תישרף כי היית באמת אם ציטים ואפילו אני ואביתר בדקנו את זה והיית שקוף מת אתה ושוקס שירה בטעות התפלק לו על הקיר
חחחחחחחחחחחחחחחחח לקחתם את זה רציני!@!?!?!? חחחחחחחח אתם מושפעים כמו דולב!
ישבנו בטיאס ורק צוחקים אחרי שהוא הלך אני על כפתור ומדבר עם דביר באייסי ואני מת לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחח
ואז אנחנו מעלים רעיון שגם אני צ'יטר כדי שיהיה עוד יותר מצחיק ואז אני עושה בטיאס (שדולב נמצא שם "כאילו" שאנחנו לא יודעים)
יאוו דביר ואם הוא יבקש ממני דמו ?אני הפעלתי גם ראדאר מה אני עושה ואחרי שניה הוא שולח לי הודעה לאייסי אני רוצה גם דמו שלך שתי מפות
אז אנחנו ממשיכים לשחק
אין לי דמו אחי אני יביא לך מחר וזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קיצור דולב אתה מוציא רק את עצמך טיפש :|
ומייק אין לדביר או לי משהו נגדך זה היה לקטע ותשים לב לטון דיבור ^^
קיצור שבת שלום חברה
דניאל אני אמרתי ויגיד שוב גם בלי ההקלטות אני יודע שאתם ציטרים בסיבוב ה 11 דביר מת אתה היית חי ישבת שם בעמודים אז ניגמר הסיבוב הפצצה היתפוצצה ואז שבידיוק יסתיים הסיבוב ירית על השם של חן בדמו ראיתי את זה וזה הוכחה שהיה לך ראדר ולדביר וגם דביר חן בא למידל היתפלק לו יריה בטעות ניפני שחן בא קיצר שתיכם הייתם ראדרים
אם אני הייתי ראדאר שאלוהים ישרוף אותי ואותך ביחד אוקיי ?
TamuT Nafshi Im NooB
לסגור את הקהילה עד להודעה חדשה, במידה והחלטתם לפעול ודולב מקבל באן -גם דביר צריך לקבל באן, כי יש לו הקלטה שהוא צ'יטר ("אבל אין דמו" "זה היה בצחוק").
לסופר וויזור יש גם שיקול דעת שהוא חייב להפעיל בשביל שהקהילה תהיה נקייה יותר = טובה יותר.
אבל אני כבר התייאשתי, מאז שמייק פרש מלהחזיק פה משהו, הקהילה הזאת מדרדרת כמו זונה..![]()
לנושא הזה אותה תבנית כמו פה
http://www.szf.co.il/showthread.php?...t=%E4%E3%E5%E1
נקווה לטוב ..
יאלהההה...תנו באן לכולם וזהו...
סעמק צי'טר זה ציט'ר תפסו אותך קח את זה כמו גבר באן וזהו..מזההה
זה הבעיה כולם מיתבכיינים על הקהילה תראו את הפרוטקציות תוך שניה הוא אמרו לאכול באן...והוא משחק אותה שלא אכפת לו מCB..וכו...
קיצר חאלס נגמר...
למי שלא הבין עדין ההקטלה ההיתה בצחוק הם כניראה קלטו את דולב ושיקחו לו קטע כי הוא נכנס פעמים פעם אחת הקליט וקיבל קיק ופעם שניה אמרתי לו לכנס בנייק ארוך שלא יראו שהוא מקליט וגם אז הוא ניתפס
דעיי זה היה מצחיק רצח דולב עושה לי כל שניה תיגרום לו שיקלל את מייק וזה ואת חן ואני שולח לו באיסיקיו תקלל אותם חח
רק תשדעו שההקלטה זה סתם יצא ואין לנו שום קשר לחן או מייק אם נעלבתם אני יכול לשלוח לכם היסטורי של איסיקיו שתראו על מה מדובר אבל
מכייון שאתם לא ילדים קטנים ומסכנים אז אני גם מאמין שאני לא יצרטך להביא לכם כלום
(פוליטיקה הפוכה ממשיכה וממשיכה)
נ.ב לידן קונפליקט פליז פה אתה תוכיח שאתה גבר
http://rapidshare.com/files/17936879...00H53.dem.html
http://rapidshare.com/files/17936848...00H31.dem.html
הנה הדמואים ש"אין לי אותם" ואם בלך תשלח אותם ל חו"ל מה שתגיד
הקיצור אתמול שדיברתי איתך באייסי רציתי לראות אם אתה "חבר" ואם אני יגיד שאין לי אותם תוותר לי אבל אתה לא חבר ולא רצית לוותר
ואני לא מכיר אותך לא יום ולא יומיים ומיצידי שידפקו לך באן,דיברתי עם דביר על זה באייסי ואמרנו שאם תוותר יעני בתור חבר בלי שתדע מה קורה הוא יערוך את התלונה אבל אתה ממשיך וממשיך
קיצור באן נעים!
חחחח מייק ההקלטה הזאת זה סתם בצחוק ...
דביר ידע שדולב מקליט אותו אז הוא בכוונה שיחק אותה וירד עליי ועלייך ^^
דולב חשב שדביר לא יודע שהוא מקליט... (:
בכל מקרה , לפי מה שהבנתי מהנושא הזה זה הולך ככה
היה משחק דולב הפעיל צ'יטים לפני שהתחיל הקלאנוור וחושבים שגם הפעלת צ'יטים במשחק עצמו...
כל ההקלטות בטיאס זה לא הוכחה מספיקה, כל אחד יכול לבוא ולזיין ת'שכל שהוא צ'יטר בטיאס.
אני אבדוק אם הדמו שדביר הסתכל עלייך זה מספיק להביא לך באן...
וגם אסתכל על הדמו של דביר אם אתה אומר שהוא חשוד
רק משהו אחד
תעלה לפה את הדמו שלך במשחק הזה.
הא ונתי , חלאס לזיין ת'שכל, לא טוב לך אז קח ת'עצמך ואת כל השליליות שלך ותצא מהמשחק למי אכפת?
jeez.
סוף סוף מישהו שהבין מה הולך פה -.-
אחרי שאני הסברתי לו שנה וחצי מה הולך פה הוא היה צריך להבין לא ?!
אני יביא לך דמו קודם אני ירצה תשובה לגבי דביר ונראה לי שאתה לא אמין חן לפי מה שהולך כי דביר איתך בקלאן בכל מקרה אני ראיתי בדמו בידיוק שהוא ראדר חן אני נותן לך עצה תיבדוק תדמו אם ראדר
אמרת ראונד ראשון .. ראונד 11
אם חן לא מספיק לך אתה יכול ללכת לזה עם מייק או לACA ולמצוץ לי
חחח ונתי שיחקתי פעם בעבר הרחוק עם ראדאר ב5 חודשים האחרונים ויותר לא שיחקתי ולא היה לי ראדאר על המחשב אפילו
כנ"ל לגבי עכשיו .. לא שיחקתי ואין לי ראדאר על המחשב..