wish you luck anyway come ts >>DAnzz
מעניין אותי לראות כמה סרברים בקהילה הזאתי יהיו בלי ESE . עכשיו זה הניסוי האמיתי.
כוס אמק ):
לא אכפת לי לשחק בESE.
פשוט.. יש לך תקיעות אחרי כמה דקות, ואף אחד לא יודע מה לעשות.
ברסמי אם יהיה באמת ESE הרבה יפרשו בגלל שלהרבה יש בעיות ב ESE ולא יודעים איך לסדר את זה ..
^^ הרבה יפרשו בגלל שהם שיחקו עם צ'טים כל החיים שלהם והם לא יודעים לשחק בלי ..
וטוב מאוד שככה ילכו הרבה ילדים , שישארו רק האיכותיים ..
איזה כייייייייף בלי צ'יטרים יותר
יאא אללה
רק באמת אז מה אם הוא גם מוכר שרתים תעזרו לו גם להשים כל אחד היה רוצה שיעזרו לו ,
נקווה שיצא הסיפור הזה טוב
ומתי זה אמור לצאת לפועל ההתקנה לשרתים ?
סוף סוף
כל אלא שמנסים לדאוג לבר הוא יודע לדאוג לעצמו אז בבקשה
אתם תדאגו ל-ESE שלכם ולא לעניינים שלא שלכם רק בגלל שכל אחד מביע דעה מתחילים לריב
אז סתמו ת'פה
Cheats Off
ESE On
סתם שתדעו הוא עובד חוקי אבל לא משנה אנחנו לא נתערב לכם בדברים שלכם ואל תיכנסו לשלנו,תודה.
אפשר למחוק את כל התגובות שקשורות לזה מצדנו.
איזה מבאס אתה מייק
רציתי לשחק עוד קצת עם הראדאר
לא יודע מה אתם משווים, כבר אמרתי ששכחתי ממנו לגמרי, מהסיבה היחידה שלבקש ESE לא בא ברגל, במיוחד הכמות שרתים שביקשתי, ודאגתי למלא שרתים יציבים מעסק יציב מאשר חובבן עם טרמינל (בלי להעליב) שיכול מחרתיים ליפול או ללכת נגד הזרם. זה הסיבה שהוא לא עלה לי בראש.
בנוסף, בר לא בדיוק הטיפוס שאנחנו סומכים עליו, בגלל העסק הזה שהוא מריץ שם, וחברו אלי שלא פעם ניסו לעשות לנו תרגיל.
כפי שאמרתי, הבקשה הייתה אישית, אומנם הכוונה שכל הקהילה תחזור לשחק בכיף בפאבליק (והמטרה האישית שלי שגם אני יוכל להנות חוץ מכלאן וורים) בגלל זה השם שלי עומד על המשקל פה, אם בר או מישהו אחר רוצה ESE שיעשו את זה על חשבונם ולא על חשבוני.
אם הוא היה אמין אתם יודעים שלא הייתי חושב לרגע להכניס אותו לרשימה, ממתי אני מנסה להרוויח פה משהו מהקהילה? נו באמת.
לגבי השרתים: כולם יודעים ש ESE מלאה בבעיות וצריך להקפיד מה עושים שמריצים אותה, לכן אנחנו לא נכפה שחקנים להשתמש בה, אבל עדיין יהיה לאדמין שיקול אם להעיף שחקן בפייק שלא התחבר לתוכנה, זה יצמצם את הצ'יטים בהרבה.
כמו כן, אנחנו נדאג לסדר הורדה מהירה כל פעם שהקבצים של התוכנה מתעדכנים שלא יהיה לשחקנים בעיה להוריד אותם ולשחק.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
שמע מייק
עשה טובה תזרז תESE שיהיה בכל השרתים
אני מת לשחק עם ESE אבל חוץ מEVO שהוא ריק תמיד
אין שום סרבר אחר...
אתה צודק לגביי הבאגים והבעיות והקיקים שזה נותן ואדמינים עכשיו יפסיקו לדפוק באנים סתם רק למי שלא יהיה ESE
כל הכבוד לך ולמי שלא הבין את מייק הוא אמר שבר יכול ליפול כל יום והוא לא רוצה לתפוס את זה שיש לו קופסא והשרתים שלו יציבים
ויבצעו את אותם הדברים שאליעד עושה והוא לא רוצה על חשבונו והוא צודק
מייק, שאלתי שם בפורום למה יש לי תקיעות במשחק, חלק ענו עם תשובה לבעיה אך זה לא עזר.
יותר משבועיים שאני מחכה באשכול שם לתגובה, ואף אחד לא מגיב.
שמישהו יציל אותי כבר ):
בואו כולנו נגיד תודה מייק ;]
תודה מייק.
אני רואה שהרבה רושמים פה שהם חושבים שהקהילה תיצטמצם...מי שיקבל באן מהESE עכשיו זה רק אלה שלא בפורום (מיעוט שכמעט לא לוקח חלק בקהילה) או מישהו עם מנת אייקיו של תולעת.
אם כבר אז הרמה תרד בכלליות ולא מספר השחקנים.
כל הזמן שהיה לנו את השרת ורצינו בו ESE לא היה ועכשיו שכבר הפסקנו לשלם עליו יש ESE ...
אוקי אולי זה היה קצת מעליב, אבל אתה בהחלט בגדר חובבן ליד העסק של אליעד. וגם העובדה שאתה בבאן מהפורום לא ממש עוזרת לך, תזכיר לי שוב על מה רבת עם אלי? על זה שהוא פתח את כל השרת בפייק והבאת לו באן? גם אם אלי יצא לא בסדר אתה צריך להראות שאתה יודע לשמור על סבלנות ולא ללכת עין תחת עין עם כל אחד שלא נראה לך. עוד סיבה שמראה אם אתה חושב בשיקול דעת.
ולמה ESE לא תלוי בי? אני יכול להמליץ גם לטובה וגם לרעה, פשוט אמרתי שאני לא רוצה שום חלק בשרתים שהם לא של אליעד, לכן שכחתי או בכלל לא התחלתי לחשוב עלייך. אני לא כזה גם פעיל בפאבליק, מבחינתי קיים רק שרת אחד ואני רק משחק בו מלחמות.
אם אתה בעד הקהילה והרצת שרתים בשביל הקהילה, למה שלא תעשה מעשה טוב ותגיע להסדר עם כל מי שרבת איתו ותעזור לנו לשפר במקום לפצל ולהתחרות.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock