מה קשר תשתלט על העולם? ..יילד הומו
מה קשר תשתלט על העולם? ..יילד הומו
אתה לא ראדאר, סתם ל-ESE יש באגים אז הוא סתם שם לך באן ל-365 ימים וסתם הוא רשם "Radar Type 1"
"אכן באמת תוכנה טובה..
בדקתי עם אפשר להיכנס עם ראדר והעיף אותי תוך 4 שניות..
אבל יש לי שאלה-
בטוח אי אפשר להיכנס עם ראדר???
הייתי עם עוד כמה אנשים שהיה להם EZE ולמרות זאת הם נראו ממש ראדארים.. הרגו אותי אפילו במיםם סתם ככה = \
ובנוסף לכך..זה סתם רושם ראדר..אני בא להינכס למשחק וזה רושם לי את זה ומצויא אותי סתם ככה = \"
עזוב אחי.... נתפסת אין מה לעשות אל תנסה להצדיק טעויות...
על טעויות משלמים ואין מה לעשות..
חחח יא חמור
ביגלל שזה תפס אותך על ראדאר ליפני זה אז כל פעם שתיכנס בשנה הקרובה לשרת ESE זה יעיף אותך ויתן לך את הסיבה למה העיפו אותך מלכתכילה.
אין פה שום טעות..
זה שנכנסתי על מנת לבדוק אם באמת EZE חוסם ראדרים זה טעות?
טוב אין לי מה להגיד יותר.
אתם רוצים תקללו אותי ותגידו מה שאתם רוצים,תנו לי באן מהשרתים לא אכפת לי כבר..
זה שאין לי פה "חברים" וכולם מהתחלה שמו אותי פה על הכוונת וכל הזמן ירדו עליי וקיללו אותי..
בכלל לא כיף לשחק..
נערך בפעם האחרונה על ידי Alen1 : 09/01/09 ב 13:33
cry baby cry;[
שימו לו באן גם מהפורום, נמאס לשמוע זיוני שכל והצדקות.
נתפסתה? יופי, שנה אתה לא פה.
"בדקתי את המערכת" :{
טוב אז בקיצור, תודה רבה שבדקת בשבילנו שה-ESE פועל ועושה את העבודה שלו.
הזהרנו אלפי פעמים לא לבדוק אם תוכנות ANTICHEAT פועלות או לא, אתה החלטת שלא להקשיב - בעיה שלך.
גם אם היינו רוצים להוריד את הבאן זה לא בידיים שלנו, אתה תהיה בבאן בכל שרת שיש בו ESE כולל שרתים בחו"ל שיש בהם ESE.
מה שנשאר לך זה "להנות" רק משרתים בלי ESE עם כל שאר הרמאים האחרים.
תפסו אותך על חם S:
חחחחח אמאלה כמה מטומטם יכול לצאת בנדאם :\
נתת לי גישה למערכת שאתה בנית?
לפני שהכנסנו אותך היה לנו את המערכת שחבר שלי עזר לנו לבנות והיה לנו קצת באגים ובעיות ואלי אמר "בוא נימצא איזה פראייר שיסדר לנו ונביא לו ניהול שיהיה איתנו שותף" ואז הכנסנו אותך..
אתה באמת חושב שתיקח רווח מהפירסומות של גוגל ולא תשקיע שקל? +לא תעלה כלום?
והשורה האחרונה אומרת כאילו שאתה בוכה שאמא לא מביאה לך פלאפון או שזה היה תירוץ בשביל שלא נוכל להשיג אותך?
"ואז הכנסנו אותך".. אני זוכר טוב מאוד מי הכניס את מי ומי הציע למי את ההצעה הזאת..נתת לי גישה למערכת שאתה בנית?
לפני שהכנסנו אותך היה לנו את המערכת שחבר שלי עזר לנו לבנות והיה לנו קצת באגים ובעיות ואלי אמר "בוא נימצא איזה פראייר שיסדר לנו ונביא לו ניהול שיהיה איתנו שותף" ואז הכנסנו אותך..
אתה באמת חושב שתיקח רווח מהפירסומות של גוגל ולא תשקיע שקל? +לא תעלה כלום?
והשורה האחרונה אומרת כאילו שאתה בוכה שאמא לא מביאה לך פלאפון או שזה היה תירוץ בשביל שלא נוכל להשיג אותך?
"לא תעלה כלום" אני העלתי הכי הרבה יהומו
"חושב שתיקח רווח מהפירסומות של גוגל ולא תשקיע שקל" אני קניתי דומיין לאתר ובנוסף לכך אמרתי שאתם תקחו את כל הרווחים של הפרסומת
"שאתה בוכה שאמא לא מביאה לך פלאפון או שזה היה תירוץ בשביל שלא נוכל להשיג אותך?" ? - השאלה אם היה קשה להשיג אותי
" "בוא נימצא איזה פראייר שיסדר לנו ונביא לו ניהול שיהיה איתנו שותף"" סימן שמהתחלה רציתם לדפוק אותי, איזה חארות של בניי אדם.![]()
מה זה משנה שיש לו באן מ ESE..לא הבנתי את הקטע..דבר ראשון רוב השרתים כרגע בלי ESE וגם ככה שרתים עם ESE אפשר להכנס כ guest אז מה זה משנה באן?
אחרי שבכל השרתים יהיה ESE ולא יהיה את האופציה של play as guest אז זה ידפוק אותו..
קיצור לינעול זה סתם חפירות
תפסו אותך בעיה שלך תעשה חמוצים
LםL, הוא רק "בדק"
ילד טמבל, הנה התוכנה עובדת, תודה רבה שעזרת לכל הקהילה לדעת שזה באמת עובד, נתראה ב2010.
למען יראו ויראהו!
יאללה מי עוד "בודק" תESE?
פעם הבאה אחי .. לפה
www.CheatsThatBypassESE.com
חח..
אלן פרט רוצה לדעת איך מוציאים את הבאן קח תאצבע תכניס אותה לתחת ותגיד אם יש ריח טוב חחחח רציתי לבדוק אם התוכנה עובדת אתה יודע שהיא תיתן לך באן