שאלה ראשונה : איך אני יודע שבשרת יש eightball ואיך אני קונה אותו או תחמושת בשבילו.
שאלה ראשונה : איך אני יודע שבשרת יש eightball ואיך אני קונה אותו או תחמושת בשבילו.
נערך בפעם האחרונה על ידי darkboyz8 : 18/01/09 ב 21:28
תלמד לרשום אחי קודם...
זה לא ממש עוזר לי והיה לי רק טעות אחת
אם אתה לוחץ TAB ואז רושם משהו או נכנס לקונסול ורושם זה אותו דבר..
אבל אני מסביר לך שזה לא עובד לייייי
לעשות VOTE תראה אוקי,אתה לוחץ על F1 אתה רואה כזה ID בטבלה כזאת ולמטה מספר אז אתה לוחץ על הTAB לדוגמא vote 10 וזה עושה לו ווט את הראשון לא הבנתי מה אתה רוצה.
האא עכשיו הבנתי
עכשיו תענו לי על השאלה הראשונה
תסביר את עצמך אחינו
באמא שך אחי מה אתה רוצה מזה דבר הזה jrehghfkj?
תלחץ על האות נ או B (זה אותו דבר כמו שאתה שם לב)
עכשיו תלחץ על הנשק שבא לך לקנות אותו אין אף פעם בתחילת מפה כסף לקנות כל מה שבא לך
אבל מסיבוב לסיבוב בצד שמאל לשמאל למעלה או ימין אני לא זוכר כבר בקיצור יש לך את מספר הכסף
וגם שאתה קונה נשק רשום לך כמה הוא עולה שלחצת עליו פעמיים שיקנה יחד עם מחסניות שתלחץ Buy
או שזה יעשה באדום שאתה לא יכול או שזה יקנה בסיבוב ראשון תקנה את אחד מהנשקים בצד שמאל של הטבלה שתיפתח לך
ותראה איזה מגנים אתה יכול להוריד לפי כמה כסף יש לך
וואי חפרתי אחושרמוטה (פעם הבאה תבקש גם יפה אף אחד לא חייב לך כלום מה זה שאלה ראשונה מה אנחנו בחידון
זה נשק מיוחד של מוד לא נשק פשוט(זה נשק מיוחד שזורק רימונים מיוחדים שמתפוצצים כאשר מישהוא מתקרב עליהם)
הנה מפה http://www.szf.co.il/showthread.php?...ight=eightball שחקתי בשרת וזה נשק מחיוחד שאי אפשר לקנות אותו בעזרת B צריך פקודה מיוחדת בשבילו מי שלא מבין שלא יכתוב סתם -__- כי מי שהיה מכיר לא היה שואל שאלות כאלה
נערך בפעם האחרונה על ידי darkboyz8 : 19/01/09 ב 15:49
אה יש כל מיני נשקים שבעזרת mode אפשר להוסיף בנשקים הרגילים יש matol שהוא היחידי שמפוצץ חוץ מרימונים
ועדיין אתה צריך שיהיה לך אדמין באחד הסרברים בשביל להשים mode