לך יהווממו X:
אתתה הכי נובים בסאמפ ..
לך יהווממו X:
אתתה הכי נובים בסאמפ ..
יאלה שתקו נלחמתי ממישו מכם לפני כמה ימים בכניסה למפקדה שלי,היה לו עוד משו כמו 20 אחוז חיים באתי לגמור אותו והוא עשה BUYFAST!
אז שבו בשקט אתם הנובים פה!
שב אתה בשקקט יאפפס
גל,תגיד מי זה ועלאד יעיף אותו..
אבל אני לא בטוח שאתה צודק כי אנחנו לא עושים את השטויות האלה .~!
מה שכתבת פה ממש עיצבן אותי ..למה?*אין להישתמש בציטים מי שיתפס יעוף מהכלאן- כולכם ציטרים *חחח הצחקת אותי
*אין לעשות דרייב בי מי שיתפס יקבל אזהרה- אתם כל הזמן עושים דרייב ביי *אנחנו עושים דריב בי? אתם כל הקלאן שלכם דורסים אותנו בלי אפסקה =\
*אין להרוג חברי כלאן הריגה שווה אזהרה- אתה בעצמך הורג חברי קלאן *נכון אבל אם אישור שלו,אם לא שמתם לב !
*אין לקלל את חברי הכלאן- על החוק הזה לפחות אתם שומרים *המילה "לפחות" לא קשורה לחיים במשפט אזה-אנחנו שומרים על כל החוקים [מי שלא שומר עף]
*אין להישתגר באמצע קרב- אתם כל הזמן בורחים ומשתגרים שאנחנו מפוצצים אותכם *שקרן !! אתם תמיד משתגרים ועושים ESC ואנחנו לא,אנחנו גומרים אתכם זה למה להשתגר !!
*חובה לשים תאג-........ *טוב שלזה לא היה לך אמצעה XD
*מותר להרוג חברי קלאן ב dm-אתם הורגים אחד את השני בכל מקום.. *בדי אם אפשר בלי אישור !
חוקי היצטרפות:
*יש לדעת את השיטה2-2 עם סוואן- רק 3 ילדים יודעים אצלכם *כולם יודעים סאון כי כולם עברו טסט כשה תעמין לי ! ! ! ! !
*יש להרוג את הטסטר לפחות פעמיים ושלוש הרגתה היתקבלתה-אתה נוב כל אחד יכול להרוג אותך *חחח בוא נראה אותך =]
*פעם אחת ושלוש לא היתקבלתה-...... *....
*טסט חוזר אחרי יומיים-..... *....
כי כל מה שכתבת זה בידיוק מה שאתם עושים לנו ..כי אתם אפסים .
נערך בפעם האחרונה על ידי Crazy Angel : 12/02/09 ב 19:45
צודק 100 אחוז אחי [;
כל מה שהם רשמו עלינו זה העתק מהקלאן שלהם מה שהם עושים לא טוב הם מפילים אותו עלינו תלמדו לשחק יא נוביםםםםםם
אחלה אשכול![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי RendoM : 13/02/09 ב 14:18
אתם אומרים שאנחנו נובים ולא בעיה לעבור טסט..
תראו איך עוברים טסט ב SIH:
חחח....תעדן אחי:
עשיתי טסט ל onebullt והוא התקבל,אחרי שלימדתי אותו את שיטת ה 2-2
עוד כמה דברים מצחיקים:
25 נובים ...אהה טופס 24 כי אתמול אחד הרג אותי XDמה אנחנו רוצים שהקלאן אהיה מפוצץ באנשים ושאהיו מלא אנשים לפחות 25 אנשים.
ואנחנו צ'יטרים?
מה הוא עושה באוויר ?? !!
חוץ מזה השם של הקלאן הוא SIH שזה SHE חח נקבות.
וזה שיש לכם ורדים באשכול רק מדגיש את זה =\
אבל בכללי אני לא נגדכם,זה דווקה כיף שיש קלאן יריב [חח אנשחנו עושים אליכם מלא הריגות]
יש לי צילומים וסירטוני וידאו של אחד מהקלאן שלהם בשם mar1k שהוא ציטר נוב
ועוד אתם קוראים לנו ציטרים אין לכם זכות דיבוררררררררררררר
הקפצה
עידכנתי את האשכול מי ירד ומי עלה לטסטר
איזה ילד ציטטר !
בהצלחה סוסים!![]()
אם אנחנו סוסים כננס אליינו [;
בוא אלינו אם אנחנו טובים
Good Luck =O
תודה רבה לכולם
שלומי קיבל באן על זה שהבאתי לו באן והוא חזר מהבאן [מבאן בגלל ציטים והוא חזר עם ציטים] ושוב עשה ציטים אז הוא לא יחזור..
אפשר לדעת למה הוציאו אותי מהקלאן??
[IDF]aMiR_
וואי עוד מעט 100 תגובות איזה אימפריה!!! \
IDF=אימפריה
HM -מקווים שלא תבגדו
יאללללה IDF !