אולי תגיד מזה??
למי שרוצה לינק מהיר:
פה
לנושא,
חחחחחח.
חח מי שר את זה? מישהו פה מהקהילה?
שיר ישן בגרסת ראפ, שנת 2002.
נערך בפעם האחרונה על ידי SlaydeR : 02/03/09 ב 15:01
pargo.
חח אם אני לא טועה זה השיר של אבי הטוסיק...לפי מה שהוא אמר שם חחחחחחחח
איך השיר הולך?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משעמם לי אז כתבתי תמילים ממה ששמעתי אולי החסרתי כמה מילים אבל בקטנה תהנו:
השיר הזה מוקדש לכל TO
השיר הזה מוקדש לכולם
בשנת 2002
כן,כמו חייל אונברסלי שמוציא את הדזרת
על ערבי טרוריס מכוון את הסניפר פותח צד שני תוקע איזה באדי מחכה שיצא ויתן לו איזה לאגי
מתהפח התוצאה חסרת משמעות תסתכל על הסקור ותבין תמשמעות אולי אני בוט אבל אני יודע לראות
חכה כמה זמן חכה כמה שעות אני לומד לאט אבל עם הרבה טעויות בסוף יפציץ תתוצאה ואז עולות תהתוצאות יש לי מתחרים
אומנם הם לא כמו נובים 1ס1 אני תוקע שם היד שוט חושבים אני אימבוט אבל אין מה לדבר עושים עלי ווט אני ברמה גבוהה כמו של SDF (משהו כזה)
אבל בסוף משחק בשביל הכיף....
פותח איזה כלאן אחרי השיפור מעלה את הרמה בגלל שאני מכור עברתי את איבו הם סתם רמיים עם ישראל הבוט יארגן לי תשיר משהו כזה חח
אני מקום ראשון אין לי מתחרים מחפש שחקן ואז כולם רצים עושים איזה טסט כי אני הכי טוב מכל השחקנים בכלאן וואר ה20 לראשונה הפסדנו אל תתאג סוסיטה אתה הכי קטן את זה אני יודע את SDF יודע לשגע שומעים דיכאון נשארים עד מאוחר בטיאס מדברים מחכים כבר למחר כדי למצוא כלאן וואר לעלות תתוצאות ואנחנו הגענו לסוף הגענו למצב שדרכינו מתפצלות אבל תמיד תמיד נשאר חברים כי אין אחד שעלינו יכולים אז זהו הגענו לסוף הגענו לשלב של החיבוקים והפרידות ותדעו חברים כי אותכם אני אוהב ואין אחד שבזה יכול להתערב אז ביי כולם אותכם כבר נראה בשנה הבאה או סתם במקרה,כן אה אה זה אבי טוסיק
שמקדיש לכם את השיר לכל שחקני טקטיקל בשנת 2002 כן,חיים משחק
אם זה לא MP3 אז שנה את זה עם SWITCH
וואי אחי שמעתי תשיר אחד הסטלנים חחחחחחחחח...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היופם פתאום שמעתי את זה הרג אותי מצחוקק
pargo פעם היה זמר...