אתם הולכים לחנות הקרובה וקונים בחצי ש"ח מסטיק בזוקה אתם פותחים את העטיפה בעדינות
מוציאים את הבדיחה המלופפת במסטיק מכניסים את המסטיק בפה ולועסיים אותו וקוראים תבדיחה!
אתם הולכים לחנות הקרובה וקונים בחצי ש"ח מסטיק בזוקה אתם פותחים את העטיפה בעדינות
מוציאים את הבדיחה המלופפת במסטיק מכניסים את המסטיק בפה ולועסיים אותו וקוראים תבדיחה!
זה לא לועסים מכניסים לפה וקורעים את הבדיחה?
ולמה צריך לקנות כשאפשר לגנוב?
יש משהו בדברים שלו...Originally posted by ArChAnGeL@Sep 27 2005, 12:11 AM
זה לא לועסים מכניסים לפה וקורעים את הבדיחה?
ולמה צריך לקנות כשאפשר לגנוב?
![]()
מה הקשר ? מה נראה לך אני אוכל תבדיחה לא הבנתי מה רציתה להגיד פה בדיוק ..Originally posted by DaRKDj@Sep 26 2005, 11:15 PM
מה הקשר ? מה נראה לך אני אוכל תבדיחה לא הבנתי מה רציתה להגיד פה בדיוק .. [/b][/quote]Originally posted by Do13v+Oct 1 2005, 12:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Do13v @ Oct 1 2005, 12:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-DaRKDj@Sep 26 2005, 11:15 PM
דולב ת'אחד הסטלנים, תקרא שוב
הוא סתם אומר איך ללעוס ת'מסטיק...
ספאם חופשי, לנעול.
קודם ת'מסטיק ואז לקרוא..
u r dumb
מי קונה בזוקה שיש לך תמסטיק בצורת מלון באותו מחיר![]()
LIOR זה סטלה זון תשתחרר דברים כאלה מותרים פה :X
ואני מסכים עם black anconda במאה אחוז..
וואלק צודק..זה הרבה יותר טעים..Originally posted by BlacK^Anac0nDa@7-10-2005 בשעה 22:32
u r dumb
![]()
חעחעחעחע נירן אני אתן לך בוקס בבטן.
אוף מה אין פה מדריך לטופי? איזה מבאס
וואלק צודק..זה הרבה יותר טעים..Originally posted by RpG+8-10-2005 בשעה 14:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (RpG @ 8-10-2005 בשעה 14:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-BlacK^Anac0nDa@7-10-2005 בשעה 22:32
u r dumb
[/b][/quote]
שיש מסטיק Zoom מי שיודע ובטח כולם יודעים מזה באותו מחיר אז למה לא %^#@$%@#
פיייי נירן אחי תודה רבה... :] מה הייתי עושה בלעדייך ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחח
חזק אחי