טוב תנעלו בבקשה זה ספאם,אחרי ש50 אנשים חפרו לי במסן אני ישאר,[ולא בגלל מה שאתם חושבים,אני בכללל לא כזה]
טוב תנעלו בבקשה זה ספאם,אחרי ש50 אנשים חפרו לי במסן אני ישאר,[ולא בגלל מה שאתם חושבים,אני בכללל לא כזה]
נערך בפעם האחרונה על ידי Gal : 05/03/09 ב 22:50
חבל שאתה פרשתה :S
מקווה שאתה תיהיה אדמין אני יתפלל שאתה תיהיה אדמין גל! אמן !
גל להגיד לך את האמת, רציתי לפרוש בדיוק מאותה סיבה שלך..
אני יודע שאתה משקיע פה את התחת מאז שהגעת, אבל רציני מה איתי? מה איתך? מה עם יעקוב?
מאז שהשרת גדל הדברים השתנו פה בהרבה, יש פה אנשים שהורגים את עצמם לשרת ולא מקבלים כלום!!!
יש אנשים שבאים לחודש וישר אדמין!
חודש אחרי שבאתי לפה התחלתי לסבול את זה, כל פעם שהיה העלאה קוויתי להעלות, אבל זה לא קרה.
וזה יקרה לי עוד הרבה אבל אין מה לעשות, אני לא בא לשרתים כדי לקבל אדמין, אני בא לשרתים להנות
אז מה שקורה שזה גם לעט לעט נעלם בשרת... אני עושה פעילות וחייבים להיות ה2-3 ילדים שהמשימה שלהם להרוס לי את הפעילות.
אני הפסקתי כבר עם כל הפעלויות האלו רק בגלל ילדים שאוהבים להרוס, יותר מ 50 הישרדויות עשיתי ורק 10 הצליחו!
פעם הייתה ניכנס לשרת היו 20 ילדים, נהנתי ולא היה מעניין אותי כלום!
עכשיו זה מגיע ל 60 וחצי מהם התפקיד שלהם בשרת זה להרוס..
אבל לעניין שלנו..
האדמין זה לא מה שצריך לעניין אותך.. לא בגלל אדמין פורשים, גם אני רציתי לפרוש בגלל אותה סיבה אותו הדבר!
אבל אמרתי לעצמי, מה אני עוזב את כולם ככה בגלל אדמין מסכן, אני משקיע, עוזר, תומך, מנהל קלאן..
אני בצוות תמיכה כל היום חופרים לי, תיראה אפילו בחתימה שלי כמה מדריכים אני עושה.. אבל לא בשבילי זה בשביל הקהילה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי.. אני בא כדי לעזור ולהנות לא כדי לקבל אדמין, אז זה צריכה להיות ההחלטה שלך.
על תלך בגלל סיבות כאלו, תישאר כי אתה רוצה להנות, ממני ומכולם!!!
( למי שאין כוח לקרוא את זה אז כדיי לו מאוד שהיכנס לתת מודע שלו! )
נערך בפעם האחרונה על ידי Bil4Bong : 06/03/09 ב 01:09
אה.. ולי אין תודות שאמרתי שיסימו אותך מנהל וזה.. לא לא צריך
[quote=Bil4Bong;899199]גל להגיד לך את האמת, רציתי לפרוש בדיוק מאותה סיבה שלך..
אני יודע שאתה משקיע פה את התחת מאז שהגעת, אבל רציני מה איתי? מה איתך? מה עם יעקוב?
מאז שהשרת גדל הדברים השתנו פה בהרבה, יש פה אנשים שהורגים את עצמם לשרת ולא מקבלים כלום!!!
יש אנשים שבאים לחודש וישר אדמין!
מה אתה מנסה להגיד בזה???
מתן אתנ צודק במה שאמרתה וזה באמת באסה שלא קיבלתם אדמין, לא פורשים מדבר כזה ותאמין לי גל,טימון מבואס אחושילינג בגלל שהוא לןא עלה לאדמין,
זה באמת מעצבן אבל אני הסברתי לו שיש אנשים שיותר מחצי שנה בשרת ומשקיעים וכל הכרזה הם מיתבאסים ולא עולים לאדמין.. לדעתי גל הכי מגיע לך מכל השרת להיות אדמין!!!!!!!
וגם אתה שם לב שיש 60 אנשים בשרת חלק מהם וותיקים משהשרת עלה ולא מתייחסים אליהם, יש אנשים חדשים שעושים אותם כמו לא יודע מה..
אני מעדיף איך שהוא היה פעם 20 אנשים וזה היה כיף..!
אבל אין מה לעשות, ככה זה
תודה הראל אחי,ומתן אתה צודק אחי אני גם בא לשרת הזה רק במטרה להנות אחרי זה ממזמן הייתי עוזב,אבל בכל זאת אני באמת קורע פה תתחת מנובמבר..[5 חודשים]בשרת,עוזר למי שצריך,חשבתי כבר שבאמת ששמים עלי אלףף ז*ן וזה כבר התחיל ממש לבאס אותי,וזה השפיע לי על כל המצברוח והבתאסתי באופן כללי מהשרת,בגלל זה רציתי לפרוש,מבין?
אפרופו אחי מצטער שחכתי אותך כי פרשת ורק עכשיו חזרת,אז שחכתי,ובמלא אני לא פורש כבר,אז מה זה משנה?
ותודה יונתן אחיD:
תאמין לי שלא..
חוץ מזה כשאתם יודעים איזה שרת יחזור הממוצע יחזור ל30
לא יחזור ל30..השרת ישאר 45-50 האלה עשו את הממוצע 70,אבל שמעתי יש בעיות יקח עוד קצת זמן,אז בוא נהנה מזה בינתיםD:
טוב אז אתה נשאר?
כן![]()
אחי למה בכלל רציתה לפרוש?