Satla-Zone
התחברות
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון 12345
מציג תוצאות 81 עד 85 מתוך 85

אשכול: סיפורי LSD -> מה ששמעתם או התנסתם

VolT VolT מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תצנזרו אחים שלי... תצנזרו !!!
    הפשטות שבה מאתרים אותכם לפי כתובת IP פשוט בלתי נתפסת...
    אחרי זה אל תתפלאו להתעורר לקולות המשטרע בדלת
    סתם דוגמא משפטים בסגנון "אני ניסיתי" "אני לקחתי" יהיה קבילים ביותר בבית משפט,
    כאשר המואשם יהיה זה שישב מאחורי כותבת ה-IP ממנה נשלחה ההודעה.
    תתעלמו.. תפנימו.. תעשו מה בראש שלכם.. אבל מה שהולך פה.. לא בריא בכלל

תראו את זה כך, אם טוקבקיסט יכולים לשפוט על הוצאת דיבה, מדוע שלא ישפטו בנאדם על שימוש בסמים לכאורה לפי תגובה בפורום

מישי1 מישי1 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    רק שתבינו אבל על כמה שטויות חלק ממכם מדברים פה
    זה נכון שלא צריך להיות "מוכנים נפשית אחושרמוטה" בשביל לקחת אבל צריך להיות מודעים למה שלוקחים
    כי לקחת סמים בלי לדעת מה התופעות לוואי שלהם זה לא דבר כ"כ חכם
    אני אומרת מניסיון אני אחת שנדפקה לגמריי מטיפה אחת טיפה טיפה אבל חזקה ביותר.
    בהתחלה הכל היה בסדר הרחתי עם זה חגיגת גם בכמויות ומההשפעה של החגיגת לקחתי את זה בסבבה והכל היה לי טוב
    וראיתי דברים נוצצים וצחקתי בלי הפסקה הרגשתי את הלב שלי דופק בכל חלק בגוף שלי המוזיקה התנגנה בתוכי
    הרגשתי מכווצת הכל היה אווירה סבבה אבל לפני שלקחתי היו לי חרדות בקטנה זתומרת סבלתי מחרדות בקשר למוות
    אבל ממש חרדות בקטנה שלא היו בולטות לעין ורק עם עצמי בראש
    שהגיע לי הדאון של החגי התחלתי לאכול כאפות ופתאום כל בן אדם נראה לי כמו מכשף רע אפילו שמציעים לי לשתות אני חושבת שבאים להרעיל אותי
    ואני לא יכולה לתקשר עם אף אחד כי אני מפחדת לדבר שיחשבו שאני משוגעת או משהו אם אני יספר מה אני מרגישה
    השתגעתי שם מהאנשים שישבו איתי והלכתי הביתה הרגשתי כאילו שברתי את הלסת מהנעילות של החגי וכל האקסטות שאכלתי השבוע הזה
    נכנסתי לבית התחלתי לראות דברים מוזרים על הקירות ניסיתי להירדם ואז הלב התחיל לפעום עוד יותר חזק שהעיניים נעצמו
    וחשבתי שאני עומד'ת למות ונכנסו בי מחשבות על מוות שאני עומדת למות הסתכלתי במראה וראיתי את עצמי עם פנים שונות לגמריי
    אחרי כמה דקות הפנים נראו לי צהובות השפתיים היו יבשות כי לא שתיתי כלום כמובן שלא היתה תחושת זמן וחשבתי ששתיתי לפני כמה דקות
    רק עישנתי סיגריות בלי הפסקה עד שנגמרו לי 3 קופסאות התחלתי להקיא בקטנה כי עירבבתי עם זה אלכוהול קצת ועלו לי בחילות מהחגי
    ראיתי את הפנים שלי צהובות הוורידים על הידיים נראו כחולים סגולים וחזקים כאלה כאילו הם עומדים להתפוצץ האישונים הלחיצו אותי כל פעם שהתסלכתי עליהם
    נקודות אדומות כאילו על כל הגוף שלי ושמיעה חדה יותר מידי התחלתי להילחץ וקיבלתי התקף חרדה קטלני הדפיקות לב עלו ועלו ועלו ועלו וכמעט התמוטטתי לרצפה הרגל התחילה להתפרפר לי
    כאילו ראיתי את עצמי קופצת מהחלון וכמו נמשכת לזה בלי לשים לב ואז עצרתי את עצמי התקשרתי למישהי שתבוא אמרתי לה שאני גוססת ושתראה מה יש לי על היידיים ושתראה את הפנים שלי צהובות היא חשבה שאני מפגרת היא לא הבינה מה קורה איתי היא אמרה לי שחוץ מיובש בשפתיים אין לי כלום ושהידיים שלי בסדר והפנים רגילות והכל בסדר גמור
    התחלתי לקלוט שאני הוזה פשוט למרות שידעתי את זה בהתחלה שלקחתי את הטיפה שהכל הזיות אבל אחרי ההשפעה שאמורה להיות שעברו כבר 12 שעות עדיין הזיתי וחשבתי שנדפקתי זה כל הכאפה שאכלתי התחלתי להשתגע לבכות מכל טריקת דלת מאנשים צועקים אני נלחצת
    עד עכשיו ואני לוקחת כדורים טיפוליים אני לא נוגעת אפילו באלכוהול כי אסור לי עם הכדורים והייתי כמו נרקומנית של זה כל יום נדלקת על אקסטות עושה חגי חום ירוק קריסטל הכל עכשיו אסור לי אפילו לשתות
    ויש אנשים שלא יאכלו תכאפות האלה בחיים זה משחקים עם המוח זה לא שאני אומרת סמים זה חרא דבר ואל תגעו אני הייתי מכורה לסמים פעם ככה שאין זכות שאני יגיד את זה יש דברים שהם חרא וכמו כל דבר אסור להשתמש במינון גבוהה בכלל, למרות שלפי דעתי שימוש קבוע בסמים סתם דופק את המוח ולא מועיל בכלום במיוחד אקסטות שמשקרות ואתה מרגיש הכי טוב ואוהב את כולם והכל טוב ואופטימי אחושרמוטה ויכול לעשות הכל ואז מקבל דאונים כאילו אין מחר ושונא את כולם אז בשביל מה כל החרא?
    אנשים שזה בא להם טוב ולא נפגעים ואוכלים את זה בסבבה וואללה שיהיה להם בכיף . אני לא ישלול את זה בגלל שזה קרה לי דווקא אז זה רע, כל אחד ואיך שהוא מקבל את זה. אני בגלל המצב שהייתי בו שלקחתי אכלתי את כל הכאפות ונכנסתי לסרטים הרבה יותר קשים וחזקים.
    רק תעשו טובה - שמרו על עצמכם אנשים. כי אף פעם אתם לא יכולים לדעת איפה תפלו ומה יקרה לכם. בדקו טוב טוב מה אתם לוקחים.
    שבת שלום לכולם.
    נערך בפעם האחרונה על ידי מישי1 : 16/01/09 ב 15:10

הסמל האישי של morki
    morki morki מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    דבר ראשון מי שמבין בזה ומנסה דברים ובודק תמוחח שלוו יודעע שקרטוןן זהה משהו קטלני מרוב שהוא מטמטםם אותך שאתה כבר לא יודע מה לחשוב הכול נראה לך לא שווה וכאילוו כל מה שאתה עושה כל הזמן וחברים שלך וכל מי שסביבךך כבר נמאס לך יעני כבר נמאס לך לשמוע אותם דבריםם איך שהכול לא משתנה למרות שהזמן עובר ואנחנו גודליםם בעצםם הכולל נשאר אותו הדבר

מה שיפה בקרטוןן שאתה לא צריך יותר מחבר אחדד שיהיה איתך בסטלה באותו ראש שלך וזהו כי לא חסר לך כלום בסטלה הזאת.
    הזיות יעני יש בקטנה וחמודות כאלה לא צריך להיכנס מהם לסרטים וזה זה תולי בראש שלך אם אתה חזק או לא כל מה שאתה תמידד צריך להגיד לעצמךך בכל דבר חדש שאתה מנסהה יעני אתה צריך להבין שכל דבר שקורה תחת ההשפעה של זה כל רעיון למשל שמכניסים לך לראש שאתה על קרטוןן אתה יכול להאמיןן וללכת עד הסוףף עם זהה,אתה צריך להגיד זה רק סטלה וזה יעבור זה לא אמיתי הרי זה רק מה שאתה רואה הריי לא באמתת אתה מסתכללל במראהה ומשהו משתנה לך זה אתה משנה אותו עם המוחח יעני גורם לעצמך להאמין שזה ככה ואתה משחק עם הדמיון שלך זה מה שכיףף אתה שולט עליו.
    אקסטהה זה גם דבר סבבה{תלוי איזה סוג}אבל הבעיה שזה קצר מדי והירידה מעפנההה אחושרמוטהה בגלל זה אנשים יקריםם שליי 'קחו קרטונים תידלקוו תחיו בסרט משלכםם אבל את תשכחו שאחרי כל סטלה חוזרת המציאותת שלכםם בין אם היא רעה או טובה זה לא גורם לך לשכוח זה סך הכל כמה זמן של כיףף כיףף לעצמךך

הסמל האישי של DrAgoNkn1ghT
    DrAgoNkn1ghT DrAgoNkn1ghT מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחח חבר שלי לקח והוא סיפר לי שהוא היה באיזה מסיבה וחברים שלו רבו מכות אז הוא התערב הוא אומר לי אכלתי מכות רצח כה אבל כל מכה שקיבלתי זה כאילו מלכת היופי של העולם ליטפה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רויטל 2 רויטל 2 מנותק טירון
    שם פרטי
    ורד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בפעמיים הראשונות שלקחתי חשיש למשל למרות שזה שונה מאלסידי הרגשתי כאילו אני באיזה סרט שמריצים אחורה וקדימה ומה שאני עושה בעצם לא אמרתי כי זה סרט וזה כיבכול הרגיש לי הזיה שלא משו אמיתי שהיה אבל אחר כך עשה אחורה פליי אז בעצם כביכול דמיינתי אם ככה נקצין את אם הייתי חותכת לעצמי את הורידים לא הייתי מודעת לזה הייתי יודעת שחתכתי אבל שעוד שנייה סתם יראה לי כמו סרט מבינים קיצר משו מטורף נורא חשוב לעשן את הדברים האלה בחבר'ה שאתה סומך עליי כי זה גם משפיע על איך שהחומר משפיע עלייך כלומר על הסטלה שלך.

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון 12345

נושאים דומים

1. מה עדיף AMD או אינטל
    על ידי viper-ch1x בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29/01/06, 13:56
  2. sL אתם אהבלים או מה ?
    על ידי Idan בפורום Tactical Ops
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 20/01/06, 15:24
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30/12/05, 17:54