דבר ראשון אני לא פורש כי אני רוצה
ביגלל שגל נתן לי באן אז תדעו שעכשיו אני לא חוזר יותר ביגלל שיש לי באן
אני מקווה שתצליחו בלעדיי קודם פרשתי ביגלל באן של סתיו והורידו אותו מאדמין
עכשיו אל תידאג גל נתת לי באן אתה גם מה אתה ניכנס פיתאום לשרת ונותן לי באן
חכה חכה גל יהיה לך צרות טוב רק שתדעו שהיה לי כיף והלוואי שיורידו לי את הבאן
עריכה:ועוד דבר פשוט השרת הזה הגיע לצורה הכי מגעילה ואני מרחם עליכם כי מריק ניטפל אליכם בבשרת כי הוא בן אדם מיסכן הוא ציטר הוא מקלל הוא מפרסם רוצים אני ישלח לכם תמונה והוא גם משקר בתלונה שהוא ישר ניכנס לשרת ושלחתי לו את השרת לזה אין לי תמונה אבל הוא יודע את זה היטב כך שהוא מיסכן והוא ממש היתלהב מזה ויודעים מה בואו תנו לו גם באן קחו תמונה שלו מפרסם ואני אומר את האמת לא ישר ניכנסתי והוא שלח לי הוא אמר שהוא מזכיר אבל לפרסם זה לא מזכיר
וגם קללות שלו קבלו ציטים יש לי בתור סירטון שצילמנו והוא שם ספיד האק
מיצטער שהתלונה לא בפורום תלונות אבל זה קשור לפרישה שלי כי זה קשור לבאן שלי ועד כמה שמריק מיסכן שהוא מיתלונן על כולם ועוד משקר כי אם הוא לא משקר אז לא נותנים באן אז רק תדעו מי זה מריק אני לא מבקש שתורידו לי את הבאן כי באמת לא הייתי צריך לתת לו את השרת למרות שהוא ביקש והייתי צריך לדעת שמריק הוא מנייק כי הוא גם עשה לי את זה במלא שרתים ששיחקנו ביחד שהוא ביקש את השרת וגרם לי לבאן אז אני אומר לכם תנו לו באן כי אוהב ליגרום לבאנים ואולי גם ביגללו כל השרת ניקטן כי כולם מקבלים באן ביגללו אז תטפלו בו כי הוא אוהב שאנשים יקבלו באנים ברגע שלו מגיע כבר באן ממזמן אם תירצו את הסירטון שהוא עושה ציט אני ישלח את זה לברק בתור קובץ
רק שתדעו ממש נהנתי בשרת ואני מיצטער על ה"פירסום" (בכוונה שמתי במרכאות)
טוב אז ביי ודש לכל החברה למשה שהקלאן שלנו היה רק יומיים למתן שבקושי הספקנו לדבר תדעו שאני אוהב אותכם ואני תמיד יהיה סטלן בדם
יום עצוב

הירשם כדי להגיב לנושא