הוא לא מנהל הוא רק שוטר!!!!!
הוא לא מנהל הוא רק שוטר!!!!!
הוא מנהל עובדה הוא פעם עיים אלי לתת לי באן
אוקיי אני יגיד לכם שאני הייתי באחד מהם ואני יגיד לכם סיבה!!
כי כל השוטרים באו עלינו כשלא הייוו אדמינים מחוברים ופיצצו לנו תצורה באו לבית שלנו והרגו אותנו כל שניה ואז שהצלחנו להרוג אותם הם התחילו בכלל לבוא עם מסוקים רכבים מוגנים בלאגנים אז הכרזו על השוטרים מילחמה ולצערנו בדיוק נכנסה לתחנה אני ממש מצטער אבל אם לא טפלו בשוטרים יהיה קשה לטפל במפיה
צודק :\ הוא באמת נונ ארפיי אני יודע שלא תביאו לו אזהרה או משהוא כי הוא חשוב בכל מקרה אבל ללפחות תגידו לו לקרוא מדריכים אני רשמתי לו בשרת לקורא והוא קורא לי נונארפייי
באמא שלי אניי משחק יותר טוב מימנו
(אני חדש בארפי)
מזל"ט לנוווווווווווו
סוףסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ישששששששששששששששששששששש
פתחו לנו תת פורום סוףסוף RP שליטעעעעעעעעעעעעעעע
חחחחחחח באמת סוף סוף
נכון למרות שלא היתה בחבורה הזאת אבל השוטרים האלה אין להם גבול צריך לתת להם חוקים מישלהם!!!!@
אנכנו ניכנסים לבית שלנו והם ניכנסים ויורים בנו !!!!!!!!
אז שלא יפקו שאנכנו ניכנסים והורגים אותם!!!@!@
שם:אליאור
שאלה:מתי יעלה המוד החדש!!!!
אחי אני חדש בRP ואני יודע שצריך Axxxx_Axxxx יענו אות גדולה
ישששששששששששששששששש סוף סוף הוצאתי רישיון נהיגה
אין לי כח לשלם דוחות יותר על רישיון
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
(ויש לי שאלה צריך גם רישיון לנשק??)
נערך בפעם האחרונה על ידי Hborer : 23/04/09 ב 00:16
מזל טוב לנוו
יש סוף סוף תת פורום לנו =]
מה שמתן והבורר אמרו זה נכון וחוץ מיזה כמעט כל השוטרים הם NON RP וזה מעצבן נגיד אני אושה
/TRY גורר שוטר לאוטו - אז השוטר אומר לי נונ ארפי והורג אותי מה זה אמרתי לאחד המנהלים על זה ( דניאל ) ו ( אלמוג)
הם באם למיפקדה שלנו ועושים מה שבא להם גם איזה שחקן ב קארל נתן ג'ייל לאחד מהמאפיה שלנו ל1000 שניות מה זה מותר לו ביכלל??
אז הרגתי אותו כי זה לפי הארפי אם יש לי סיבה להרוג מישהוא אז אני הורג והוא אומר לי נון RP ונתן גם לי ג'ייל תתפלו בזה זה כבר מעצבן!!!
שם:יבגני
שאלה: ראיתי מלא אנשים עושים - Jonny_Jonnes put's his MP5/Deagle/Knif in the belt אז רציתי לדעת אם יש לזה פקודה מסוימת
ועוד שאלה: מתי יהיה מדריך לכל הפקודות בשרת + מה הם עושות ??
לשאל שלך אליאור.
המוד יעלה כמה שיותר מהר.
ולשאלתך גל.
לאט לאט יכלו פקודות + הסברים לרוץ בתת פורום זה מתי שאני מנהל בתת פורום אני יעשה הרבה דבים.
וליבגני
זה בינדים אני יפרסם כאן הורדה לבינדים.
יטופל.
כמו שאמרתי, שיעלה המוד המועדכן יכנס חוקים ברורים מאוד.
נערך בפעם האחרונה על ידי Omri : 23/04/09 ב 16:06
המורה גם עושה רישיון לנשק.
ולמה צריך לעשות אשכול על זה.
0_o
כי חשבתי שתישמחו שאוצאתי!!!!!