מושפעייםםםםםםםם חאלס רדו מחן אני לא מבין מה נפלתם עליו .
מושפעייםםםםםםםם חאלס רדו מחן אני לא מבין מה נפלתם עליו .
קיצר דובי תנעל פה או אחד מחברי EVO העברייני מקלדת.
ביצה מקומית.
בי טי אסילדי מחשב..
אדון דביר כשיהיהלךזרעפנה אליי אז יהיה לנועלמה לדבר
יונה הירידות הלא מצחיקות האלה.. המצחיק שלך לא ממש מצחיק
כן התפקיד יחזור אליך
וואלה לא עפתי
דביר יחתיכת גיי מעפן סתום תפה פשוט סתום
נ.ב.
נתי קרעת אותי אם התגובה הלא קשורה הזאת חחחחחחחחחחח
דביר אני חסר חיים נשמה.. בנתיים על כל תגובה שלי בפורום יש 10 שלך.. צא מהבית
אתה מוזמן לספור חמוד ...
ומאור כשתראה אותי פנים מול פנים מה תעשה ? תדקור אותי בגלל המשחק ?
אתה מוזמן .
אני ייתן לך גם פלאפון כתובת הכל ואני גם יודיע לך שאני בא , אני אצל אבא בראשון גם היום אתה יכול גם לבוא לדקור אותי .
חחח אני זוכר את עצמי רב פה עם אנשים ככה וזה, זה דווקא כיף.. עכשיו למי יש זין :< וגם התפרק לי הכלאן
אבל שמעו חאלס לריב על שטויות... מילא היה פה משהו מעניין וזההה כמו בימים של פעם שהיה כיף לריב וזה ולקלל חח והיה על מה.. עכשיו זה בשל זה כבר לא ביצה, זה שלולית כוסומו שתי כלאנים רבים קבוע חחח
יש לי כמה מילים להגיד, עידן GAY, חןTAKER גיי, לידן הוא סתם שמן פו הדוב פנומנל בלי ESE אבל שחקן סבבה גם עם () ועוד משהו:
(אם היינו לומדים היסטוריה על TO, היינו יכולים לחלק תקופות לפי ESE ובלי ESE) חח
DEADPOOL ו FINALSHARE סתם לא קשורים![]()
יונה שפיץ רצח (עד עכשיו אני בסיוטים מהעגיל שלך חח דבר איתי נוריד לך אותו)
דביר אני רואה אותך ברמת גן השנה בדוק יזין קטן
ותפסיקו לרדת על אנשים שאין להם חיים, או לנסות להוכיח בחזרה שכן יש לכם חיים... תתבגרו בקיצור
תהיו אנשים טובים, תאהבו את מי שמסביבכם, תהנו מהמשחק, תשמעו מוזיקה כורדית, תשמעו דברי תורה מביגווב.. ושלא יהיה לכם בעיה עם בוכרים הם אחלה אנשיםםם
LATE![]()
חחחחחחחחח חזק אתה גיל
טוב שמעו יאללה עבר תגבול כבר אני מנסה להיות בדרך הישרה כמו נתי צדיק :]
אז יאללה בוא נראה לכם עד כמה אני יכול להיות כזה חח =]
שמע דניאל אתה יכול להמשיך לריב עם חן אבל איתי אין לך מה מה שתגיד אני לא יגיב מה שאמרתי לא במקום לא עניין שלי =|
מאור שמע לגבי מה שאמרתי זה עדיין בתוקף תאמין לי שאם אני יבוא לחולון ואתה תראה אותי אתה לא תרביץ לי גם בגלל שאני חמוד אין מה לעשות
אתה לא תרביץ לילד מהמחשב בגלל משחק סמוך עליי ... (אם אתה רוצה אתה מוזמן שתי סטירות אתה שוכב חחחח XD סתם )
שיהיה שבת שלום ומבורך לכולם ונתי אני יעשה את כל המאמצים שאני יהיה במשחק יש לי כסף אני כמעט בטוח וצריך לראות רק עם מי אני הולך או חברים או דוד או אבא שלי חחח
עריכה :
אה ושמע נתינחו אם אני לא יבוא אני הייתי בבאר שבע פעמיים בחודשים האחרונים
יעני בקיבוץ טללים ליד אבל נסעתי גם לבאר שבע לקניון באולינג וכל מיני חארטות
הייתי בגן החייל האוסטרלי אח שלי דיבר עם רועי לפני שהלכנו משם והוא אמר שזה 5 דקות הליכה מהבית של חיים
אבל כבר זזנו משם אז באסה קיצור לא נראלי שעד החופש הגדול אני בבאר שבע אז אם אני לא יהיה במשחק אני יראה אותך בחופש הגודל ..
נערך בפעם האחרונה על ידי J.Wilshere : 25/04/09 ב 02:22
השם יעזור ויציל.