אז מה בעצם אנחנו אמורים להילחם נגד ארצות הברית
אז מה בעצם אנחנו אמורים להילחם נגד ארצות הברית
חחח כן אה גיל ?
הקטע שיש במשפט תמילה "נשיא"
על כל מישפט בתננ'ך אתה יכול להביא 92804ו8 פירושים
רק בריאות..
לזה שמעלי צודק !!!!
ואללה נכון הוא צודק !!
נו בידיוק זאת הוכחה שה' לא קיים
שתוק כבר!!! ימנייק בחיים על תגיד ככה אתה צריך כאפה להתעורר גם אני לא הייתי מאמין באלוקים אבל ראיתי הרבה בחיים שלי ועברתי הרבה בחיים שלי והוא קיים !! תסביר לי אז גופה של מת ששוכבת על הריצפה למה היא לא זזה אהה??? התשובה בגלל שגופה לא יכולה לתפקד בלי נשמה
וממי יצר תנשמות מי מי ??? אהה שכחתי אתה יצרתה
בטח אתה מאלה שמה שאני לא רואה לא מאמין , אתה יודע למה אלוקים יושב ככה בשקט ??? עוד תשובה
כי עם ישראל חוטא הרבה והמון יהודי שרואה שבחצר של יהודי אחר יש פרחים יפים הוא מקנא וגונב לו אותם וגונבים ורוצחים ואונסים אחד תשני
פה אלוקים נתן עונש לגויים שאוכלים חזיר שימותו מזה ושלא נדבר שהוא רואה שאנחנו נותנים למסגד מחורבן לעמוד במקום שבוא עמד
ארון הברית ובטח כואב לו אז וא רק צופה מהצד ולוקח תטובים אליו שעם ישראל יעשה שינוי ויבנה את בית המקדש השלישי
ויתאחד ולא יהודים שאומרים טוב לי באמריקה ושם יש לי הכול ולא באים לגור פה במדינה שאלוקים נתן עם כול זה יהיה
הוא יתגלה לנו וינהיג אותנו לתהילה כמו בימים של התנ"ך
בן כמה מקוצועות ישלך ? 1 : אתה סקסולוג 2 : אתה רב 3 : אתה אדישששש
חחח ריי :X הכול זה מהחיים נשמה יש אנשים שרואים ראייה עצמית ויש כאלה שרואים ראייה מרחבית =]
ומי אתה בדיוק שתשפוט אחרים? אם הוא מאמין באתאיזם זה זכותו ואני לא רואה שום חוק שעוצר בכך.
ובגלל שאתה כופה את האמונות שלך על אחרים, אני לא רוצה אותך בפורום שלי.
crydevil אותו דבר לגבייך, אל תחשוב לרגע שיש לך זכות לחנך פה אנשים, אתה יכול להציע טענות והסברים, אבל אפילו לא לרגע לנסות לכפות את עצמך על אחרים.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
עשו לי ברית מילה אבל אני לא מאמין שיש
מישהוא שלא רואים אותו לא שומעים אותו
ופשוט לא קיים...
תגובות מטומטמות, עדיף לנסגור תנושא.
מייק מותר לא להאמין במה שהוא רוצה נכון אבל שישמור תתגובה שלו לעצמו יש פה אנשים שמאמינים חזק באלוקים ,זה כמו שאני ילך למסגד ויגיד זין על אללה
בתוך המסגד ויצית אש ויגיד להם זכותי להביע דעה שלי ,שיקרה לשניכם נס בחיים או יחוש טיפה תאמונה ותדת יותר ואת המילה אלוקים יותר תדברו
ותום יילד פחדן לך לבני ברק ביום שישי תגיד תדעה שלך עם הזכויות שרשום ולא פה מאחורי המחשב ונראה איזה זכויות יהיה לך ותכנס לבית כנסת בבני ברק
כל החארטות האלה על הזין.........................
מעניין שכל דבר שקורה קופצים רק אחרי שהוא קורה........ אולי תגידו פעם אחת משהו ורק בעתיד פתאום הוא יקרה? למה כל הזמן לגלות את הנודע? בקיצור נמאס מהחלטורה