טוב נמאס כבר!
היום הורידו את Fernando_Devinchi מלידר של FBI.. הורידו ואז הוא בא ומאז הוא התחיל לשנוא אותי.
עכשיו יש איזה אחד מהצבא שקוראים לו Tommy_Devinchi, אז היתי איתו והכל ואז הוא עשה איזה עבירה אמרתי לו מה הוא עשה טראח הוציא נשק משום מקום (PG) ועשה לי דיאם והתנתק.
אח''כ קיבלו את TONY_DEVINCHI לצבא, ואז הוא כל הזמן בא נגדי שונא אותי גם הכל בגלל פרננדו הזה!
ואז החלטתי לעשות סינונים לאף בי אי והתמנה היפני הלידר של המשטרה.
ועכשיו הוא הכי נונארפי בעולם לא ראיתי דבר כזה!!!!
אני בא באייסי אומר שאני צריך לעשות מיונים לאף בי אי, אני מחכה בתחנת משטרה ואז אחרי דקה הוא בא אומר לי באייסי "מה אתה עושה פה ינונארפי אתה אף בי אי לך לאף בי אי" ואז הוא הוציא M4 משום מקום (PG) ואז הTONY_DEVINCHI החיל הזה מוציא שוטגן משום מקום ושניהם עושים לי דיאם.
עכשיו מה הוא לא מבין!? שאני לא יכול לעשות בתחנה של האף בי אי כי זה סודי!!!!!!!!!
ואז המשטרה באה והוא סתם שמים מחסומים באמצע הכביש כי בא להם והולכים עכשיו כל הכבישים המרכזיים חסומים, בגלל שבא להם והם מטילים.
מילא אם היה שוטר ליד לצורך בדיקה, אבל סתם שמים מחסומים והולכים.
ואז אני בא לתחנה, רואה חבר שלי שסתם שמו עליו מחסום, והוא היה בתוך המחסום ולא יכל לזוז, אז נכנסתי לתחנה ואני רואה את הלידר הזה היפני בתוך התחנה, אני אומר לו את זה באו או סי ואז הוא בא מוציא רובה מהתחת ועוד פעם עושה לי דיאם.
איזה אפס הוא די תוציאו אותו שימו מישו אחר סתם יפני אפס ודברו עם הדוינצ'י האלה מה נסגר סתם שונאים אותי מתייחסים אלי חרא.