טוב.. הכל התחיל לפני איזה שבועיים איכשהו ראיתי את הקליפ הזה( ) ביוטוב (הוא היה RELATED לקליפ של ויליוגם הוא לא רואה תסירטון שלי אפילו שזה PS3 שיש שמה AUTO AIM אבל לא משנה..) קיצר אהבתי וגם לא היה לי מה לעשות אותו זמן וגם מחקתי כל דמו אפשרי שהיה לי (
) קיצר אז התחלתי להיכנס לסאבוטאג' ולעשות שטויות ואנסקופים וכאלה קיצר לפי הסרטון נראה לי כיף אחושרמוטה הצלף + כוונת אקוג וצדקתי
זהו.. לקח לי איזה שבועיים לערוך ולאסוף קטעים מקסימום אולי הייתי בשרת שעתיים שלוש במצטבר :\ (אולי קצת קצת יותר) מקווה שתהיה צפיה נעימה סבבי וכיפית
רציתי רק לציין שערכתי במובי מייקר ושהיה כיף לשחק בשרת הסאבוטאג'... לקראת הסוף של הסרט השתגעתי קצת, היו לי עוד כמה שוטים בראש וגם תכננתי השבוע להתרכז בספריז (SPREES) אבל ויתרתי.. כבר היו לי רגשות אשם () וגם אין זמן. אז זהו HF BB
הנה הסרט
מי שלא אהב תשיר שישים כל שיר זה יתאים בומבה
הורדה:
http://rapidshare.com/files/23311025...gez0r.wmv.html

וגם הוא לא רואה תסירטון שלי אפילו שזה PS3 שיש שמה AUTO AIM אבל לא משנה..) קיצר אהבתי וגם לא היה לי מה לעשות אותו זמן וגם מחקתי כל דמו אפשרי שהיה לי (
) קיצר אז התחלתי להיכנס לסאבוטאג' ולעשות שטויות ואנסקופים וכאלה קיצר לפי הסרטון נראה לי כיף אחושרמוטה הצלף + כוונת אקוג וצדקתי
) מקווה שתהיה צפיה נעימה סבבי וכיפית 
) וגם אין זמן. אז זהו HF BB
הירשם כדי להגיב לנושא