אתמול בלילה בערך בשעת ליפני בוקר המאוחרות בערך בשעה 1-3 ניראה בנאדם חשוד במדים שחורים הדומים מאוד
למדי הקומדו המיוחד של הצבא חונה לעד תחנת המשטרה אם גיפ שתח מהיר אם פנסים שבורים
לפי מה שמצלמות האבתחה צלמו הבחור ניכנס בשקט לתחנת המשטרה![]()
![]()
הבחור האלמוני פרץ את דלת הכניסה של התחנה וניכנס פנימה אם שתי פצצות חזקות של סי-טי 66
היכולות לפוצץ 3 בניינים הבחור התקין פצצה אחת במשרד הראשי![]()
ופרץ בכוח את דלת הראשית למשרד הצ'יף![]()
האיש רץ במהרה אל מחשב הראשי של התחנת משטרה והתקין שם גם פצצה אחת
לפי כל הנראה האיש היה מקצוען אז עברנו לרעיון אם צ'יף המשטרה:
כתבנו בשטח דניאל קקי :
המפקד:שלום לך דניאל אני השמח לענות לך על שאלות
דניאל: שלום אדוני המפקד מיכאל רציתי לדעת לפי חקירות האם מדובר בשוטר מושחט או סתם איש שגנב מדים
מפקד המשטרה: דניאל אני לא יודע איך להסביר לך או לנסח לך את תשובתי אבל לפי החקירות שלנו ה בן אדם הזה היהי מיקצוען מאוד ויכול להיות שמדובר בשוטר מושחט קוראים דברים מזורים לכוחות הביטחון בזמן האחרון.
דניאל: אדוני המפקד מיכאל יש לי שאלה חשובה אם הבן אדם ניכנס לתחנה למה לא הופעלה האזקה ?!
מפקד המשטרה: האזקה נוטרלה אבל לא על ידי שבירת הארון החשמל הראשי אלא על ידי לחיצת הקוד
מדובר בשוטר מושחט שיש לו מידע רב עלינו כוחות הביטחון
דניאל: המפקד ראינו מה שמצלמות הבתחה צילמו למה האלמוני תיקתק אזיה 5 דקות במחשב הראשי של המשטרה ? ואז הדפיס את דף הפושעים שנמצאים במחשב
מפקד המשטרה: בדקנו את זה אבל לצערנו האלמוני מחק את כל תכולת המחשב והכניס אליו וירוס התולעת הקטלני אשר גרם למחשב ליקרוס
דניאל: אדוני זה אולי אומר שלאדון בשחור יש/או היה עבר פלילי
מפקד המשטרה: כנראה של בן אדם הזה יש עבר פלילי ולא רצה שתנסו לחקור אף אחד כדי להגיע ליקצה חוט אבל הוא השעיר פתק שבוא כתוב :" למפקד המשטרה מיכאל אני מקווה שהנקמה תושלם ושכולכם תמותו ממני אנונימי "
דניאל: תודה לך אדוני המפקד מיכאל
מפקד המשטרה: תודה לך דני .
לאחר שעשינו כתבה אם אדון מפקד המשטרה מיכאל פירסמנו תמונה של מכוניתו של האלמוני שכניראה מדובר בשוטר מושחט המסוכן לציבור ומכוניתו ניראת כך:
![]()

הירשם כדי להגיב לנושא