:מתגלגל:
:מתגלגל:
עריכה: :בוכה:
חחחחחח חבל שאין לי את השיחה שלנוOriginally posted by B1sHGaDa@8-10-2005 בשעה 00:20
תקשיבו ככה
טיקו בא אליי רוצה כלאן וור
אמרתי לו אני יודע שתנצחו כאילו ארטידי ובלדר של 3 על 3 הכלאן שלי מקום 5 אז לא רציתי לרדת
אחרי זה אמרתי לו בוא בלדר הרגיל הוא אומר לי אני לא רוצה לאבד תמקום הראשון אניעם הרכב חלש
אמרתי לו גם אני לא רוצה לאבד מקום חמישי
אז הוא אומר לי אל תדאג cHIKo לא ישחק
אמרתי לו בטוח?
הוא אומר לי כן
סבבה אמרתי לו יאללה נשחק (חשבתי אולאי יש לנו סיכויים)
התחלנו לשחק באמת cHIKo לא שיחק ניצחנו את סקופ 7-5 ו 7-5 כאילו 14-10 לWin
וזה היה המפה של ארטידי (סקופ=scope)
ארטידי האפסים ראו מתחילים להפסיד במפה שלהם זה לא טוב נכון?"
אם במפה שלך אתה מפסיד סימן לא טוב
פתאום נכנסנו מפה שנייה את מי אנחנו רואים???!?!?!?!?!?
cHIKo=generalx
איזה מסריחים נכון
אמרנו לטיקו הוא אומר אין מה לעשות אני שקרן יאלה סע
ולא רק זה
עוד טיקו אמר לי לפני המשחק תמחוק את לירון מהכלאן שלך כי אם שתי כלאנים עושים כלאן
וור ויש להם שחקן משותף הם מקבלים שתי הקבוצות באן מהכלאן בייס
מה אני יעשה? מחקתי את לירון לא יודע מה קרה פתאום לירון בתחילת המפה ה-2 שהוא נכנס
הוא אומר לכלאן שלי אתם תצטערו שמחקתם אותי
יענו מחקתי אותו, מי יודע אולאי ניב אמר לו תראה מחקו אותך מהכלאן או משהו עזבו כלאן של מסריחים רמאים
מפסידנים
לא יודעים לשחק נישבע לכם ואני יעדכן
אני רוצה תגובות מה אתם חושבים
(ואני ימשיך לעדכן אותכם מה קורה)
1. הוא רצה קלאן וור ולא אני
2. לא אמרתי שלירון לא ישחק
3. נגיד שאמרתי אז יופי טופי אם הוא רוצה לחשק הוא ישחק
4. מתן שאני יעלה דמואים ושכולם יראו את הדמו ויביו מי חרא ומי לא? שתדע מתן שכל מי שמגיב פה זה ילדים קטנים כמוך שאני לא שם עליהם זין, ואם אני יעלה דמואים כולם יבינו מי החרא פה יאללה ביי
:סטלן:
עריכה: :בוכה:
:קיר:
אתה אין לך זכות דיבור יאפס סע לישוןOriginally posted by Do13v@8-10-2005 בשעה 00:47
קיצור בוא נגיד כך
rTd נהיה קלאן 0 בזמן האחרון
מתן...מה לא הבנת...לא משחקים עם rTd כשיש " הסכמים " בעל פה...תבינו אתזה כבר...
אין...Tikotehcni לא מכירים? יודעים שזה עניין של עיקרון...אבל זה rTd...אין מה לעשות ככה זה...וניב אני בטוח שאתה אמרת לו שלירון לא ישחק כמו שאמרת לי שג'קי לא ישחק...(מזמן) ואני בטוח שהם גם הספימו...אבל זה לא הקטע...
rTdead די נימאסתם...
אתה אין לך זכות דיבור יאפס סע לישון [/b][/quote]Originally posted by cHIko+8-10-2005 בשעה 00:48--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (cHIko @ 8-10-2005 בשעה 00:48)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Do13v@8-10-2005 בשעה 00:47
קיצור בוא נגיד כך
rTd נהיה קלאן 0 בזמן האחרון
בוא נגיד כך אני לא עצבני היה אחלה משחק אבל בגלל שאמרו לי סכמתם משהוא אז אני מגיב
עם אתם גברים תיצאו גברים עד הסוף אני אישית לא אכפת לי מי ישחק נגיד לכם תאמת
לי היה משחק סבבה יחסית :מוזר:
חח בוא לסבתא לירון הרגת אותי חחחח אתם מישפחה וביגלל קלאן וואר מסריח אתם הולכים לסבתא לריב מכות מה ניסגר איתכם?!
חחחחחחחחחחח
נירן בוא רגע לאייסקיו
קיצר סגרו נושא היה אחלה משחק בגלל שחקן אחד נריב חאלס היה אחלה משחק אבל
rTd יצאו מניאקים ..
כן קובי אין מה לעשות זה אר טי דיOriginally posted by Rom4nz`@8-10-2005 בשעה 00:52
אין...Tikotehcni לא מכירים? יודעים שזה עניין של עיקרון...אבל זה rTd...אין מה לעשות ככה זה...וניב אני בטוח שאתה אמרת לו שלירון לא ישחק כמו שאמרת לי שג'קי לא ישחק...(מזמן) ואני בטוח שהם גם הספימו...אבל זה לא הקטע...
rTdead די נימאסתם...
זה אותו קובי שתמיד התחנן לניב להצטרף רק לשים תאג?
לא בטח זה קובי אחר
כן קובי אין מה לעשות זה אר טי דיOriginally posted by cHIko+7-10-2005 בשעה 23:16--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (cHIko @ 7-10-2005 בשעה 23:16)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Rom4nz`@8-10-2005 בשעה 00:52
rTdead די נימאסתם...
לא בטח זה קובי אחר [/b][/quote]
אתה יודע ש-rTd זה משחקי טכני אני בטוח שאתה יודע את זה אבל בכל זאת מקום ראשון
בלי בושה :לא:
כל אחד שם עם תואר למשפטים !
מקסססימוווםם :נקרע: :נקרע: :נקרע: :נקרע:
אתה יודע ש-rTd זה משחקי טכני אני בטוח שאתה יודע את זה אבל בכל זאת מקום ראשוןOriginally posted by ShiTy'z+8-10-2005 בשעה 01:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ShiTy'z @ 8-10-2005 בשעה 01:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by cHIko@7-10-2005 בשעה 23:16
<!--QuoteBegin-Rom4nz`@8-10-2005 בשעה 00:52
rTdead די נימאסתם...
כן קובי אין מה לעשות זה אר טי די
לא בטח זה קובי אחר
מקסססימוווםם :נקרע: :נקרע: :נקרע: :נקרע: [/b][/quote]
נו הנה עוד שחקן ביצים מדבר
אתה יודע ש-rTd זה משחקי טכני אני בטוח שאתה יודע את זה אבל בכל זאת מקום ראשוןOriginally posted by ShiTy'z+8-10-2005 בשעה 01:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ShiTy'z @ 8-10-2005 בשעה 01:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by cHIko@7-10-2005 בשעה 23:16
rTdead די נימאסתם...
לא בטח זה קובי אחר
מקסססימוווםם :נקרע: :נקרע: :נקרע: :נקרע: [/b][/quote]
חחחחחחחחחחח
תואר למשפטים חחחחחחחחחחחח
נדפקת...
כן קובי אין מה לעשות זה אר טי דיOriginally posted by cHIko+8-10-2005 בשעה 01:16--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (cHIko @ 8-10-2005 בשעה 01:16)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Rom4nz`@8-10-2005 בשעה 00:52
rTdead די נימאסתם...
לא בטח זה קובי אחר [/b][/quote]
התחננתי?
ביקשתי מניב ניב אמר יעשה טסט
לא התחננתי ולא יתחנן...ניב עשה מהקלאן הזה חרא דבר...עדיף כבר לא להיות rTd תאמין לי...
אומרים לשחקן: אתה תשחק אולי ב CP 2 על 2 ... חחח תביישו לכם
עכשיו גם עם תשלם לי אני לא יבוא...
ואגב...כשרציתי להצטרף ל rTd זה כי רציתי לשחק עם Cc ועם יבגני...לא בגלל שאתה כזה סוס...
:הפוך:
נו הנה עוד שחקן ביצים מדבר [/b][/quote]Originally posted by cHIko+7-10-2005 בשעה 23:36--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (cHIko @ 7-10-2005 בשעה 23:36)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by ShiTy'z@8-10-2005 בשעה 01:27
Originally posted by cHIko@7-10-2005 בשעה 23:16
rTdead די נימאסתם...
לא בטח זה קובי אחר
אתה יודע ש-rTd זה משחקי טכני אני בטוח שאתה יודע את זה אבל בכל זאת מקום ראשון
מקסססימוווםם :נקרע: :נקרע: :נקרע: :נקרע:
הפשפשפשפפשפשפשפששפ.........
AmBaTiaT KEZEFFFFFFFFFFFF