המדריך למתחיל(הוספתי תמונות)
.ב:sa-mp איך נרשמיםםם בכל?:בשביל לרשם אתם צריכים לעלות שם קודם כול אחר כך אתם נכנסים לשרת וזה רושם לכם את הפקודה-סיסמא register/.
זה מסביר לכם על החוקים ואז זה שואל אותכם עם אתם רוצים להתחבר אתם רושמים-את הסיסמא login/.
תמונות הסבר-

המטרה בכלל למישחק:לעלות רמות להרוג אנשים ולהצטרף לקלאן טוב מבחינתכם.
מי שומר עעל החוקים.?:על החוקים בסאן אנדריס ברשת שומרים האדמינים והשחקנים יוכלים לעשות פקודה כזאות שנקראת report/ ולדווח לאדמין על הקורא בשרת למשל ציט ועוד..
איך עולים רמות?:אתה צריך להשתגר לכול מיני מקומות כמו race/ ואתה אפילו יוכל להרוג בפעילות של האדמין(אני יסביר עוד על האדמין חכו.)אתה יוכל להרוג את עם כל מיני נשקים שאתה קונה כמו סוואן ועוזי
בדרך כלל בשרת אסור להרוג דרך SK או DB
כך נירא שאתה עולה רמה עולה לך הסטאיטים-
הקלאנים:קלאן זה מין חבורה של אנשים שנלחמים נגד קלאנים אחרים (קלאן נגד קלאן)לכל קלאן שמתקדם יוכל לקבל מפקדה משלו שאתה יוכל להשתגר לשם. בשביל להתקבל לקלאן אתה צריך לעבור טסט.
לקלאנים יש אפשרות רבות כמו:צבע יחידי,שיגור למפקדה,גאנג אישי לכל הקלאן ועוד דברים
בכל קלאן יש לידר שיוכל לצרף ולהעיף אנשים ולתת מיוט רק לחברי קלאן (לא למשחק רק לגאנג)עוד במדריכים אחרים.
קניית רכב:קניית רכב פקודה ממש פשוטה שיש לכל שחקן הייא מרמה מסויימת(ניראלי 2)
את הרכב אתה קונה שאת משיג כסף(להשיג כסף מהריגות ופעילות)אתה קונה אותו ואתה יוכל לזמן אותו בעזרת פקודה קלללית שהיא callcar/.
האדמין העקירי שברשת:אדמין שומר על החוקים,עוזר לנו וגם עושה פעילות אני לא ירחיב על האדמין אני יעששה את זה בקצרה לאדמין יש פקודות שהוא יוכל בפשיטות להעיף אותך מהמשחק לתת באן קיק או אפילו כלא ומיוט.
אדמין עושה פעיולת יש פעילות אוטמטית ויש מקוריית(על הפעיולת אני לא ירחיב גם)
אני יגמור את זה כאן כי אני עצמי לא אדמין
סליחה עם אתם כבר עשיתים אני חדש בפורום!
סטלןןן בדם?!
ניק בשרתף:נקניק naknik
קרדיטט ענקייי לאחיי?!
_DaBoR_(אילון)היללדד הכייי גבר בשרת?!