dandos
לא אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי אבל שוב הוכחת שאתם חברות VIO "בוגרים" נשאר רק "תינוק" אחד בחבורה וזה PLISS כל השאר... (לא משנה ההמשך).
IGALLAGI
אני שמעתי מה שהם אמרו עליי, הם התחרטו וביקשו סליחה.
STAVZOR
אתה וגולן הצדיקים בסדום שנמצאים ב TS שם, בקשר למה שכתבתי זה היה אך ורק מתוך RAGE ולא מכוונה לפגוע.
נ.ב
קינן תאשר את ההפסד כבר@@~
נערך בפעם האחרונה על ידי freakazoid : 07/06/09 ב 21:09
בינתיים האשכול הזה מראה כמה דברים:
1) פריק ילד מסכן שאוהב ללקק לאירופאים.
2) סתיו פרו 3>
3) catla השחקן הכי טוב בקהילה. D;
קינן הפסדתה -120 נקודות עכשיו סוף סוף תוכל למצוא משחקים ברמה שלך.
לא באתי לקבל עידודים. (ובטח שלא ממך) כולה מנסה להחדיר קצת מידע לאנשים שלא מרוכזים בשיט ברגע וויכוח - אתם יודעים הרי... זה יותר מלחיץ מאשר שאתה מחרבן בשירותים.
למדתי כמעט מכולם בארץ (במיוחד בארץ), זה שהדבר היחיד שירגיע אותם ויכריח אותם להקשיב זה כשמאיימים על סבתא שלהם.
Freak, אולי אני נראה נדחף וזה... אני זוכר, עוד בימי 999, ששיחקת איתי ועם אדי (?) ונראת לי כ"כ "פרו" ושמחתי סוף סוף לשחק לפחות עם שחקן אחד טוב שאני יכול לסמוך עליו. וכשאני עשיתי איזו טעות, התחלת לצרוח עלי בטי-אס, ווואלה? חשבתי אני יותר מידי גרוע בשבילך.
ועוד, בדיון אחד, שכנראה ננעל, אתה וBB באתם להתנשא על כל אחד בסיבי, ושאתם סוסי עולם ואין לכם בעיה לנצח כל אחד, האמנתי לזה... במקצת.
מה קורה עכשיו? - אתה מפסיד לקבוצה שדי אקטיבית, MED-HIGH או איך שלא תקרא לרמה שלהם, ועוד עושה דבר כזה עלוב (עזוב חוקי סיבי עכשיו), כאילו שאם לא תעשה את זה אז תרד רמה... טוב נו ירדת רמה בכל זאת, תמורת מה?.
אני כבר לא חושב שאתה יכול על כל אחד בסיבי, כי הוכחת שלא משנה איזו קבוצה תהיה לך, כל עוד חברי הקבוצה עושים טעות או שאתם מפסידים אתה מיד צורח עליהם - לא ממש אופייני לעבודת צוות.(Blackmane אהמ) אז תפסיק לחזור לפה כל פעם ולחשוב שאתה יכול על כולם.
אוקיי חפרתי עם סיפורי הילדות שלי![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Yurjah : 07/06/09 ב 22:13
PALMA מה נגנבתה כפרה תגיד לי אתה ?
מה יותר גרוע לאונן 5 פעמים ביום וזה בספק או שלא יהיו לך חברים :,( ?
חוץ מי זה שחרמנות זו תכונה טובה ולא היתי משנה אותה מזל שאני מנצל אותה רק בבית![]()
טוב זה בערך הסיפור של הקהילה פה (וזה בלי להכיר יותר מדיי יענו אני מכיר אנשים לא את כולם)
כולם שחצנים , כולם אגואיסטים וכולם בכיינים..
ומשום מה לכל אחד פה יש את ה4- 5 אנשים שהוא ממש אוהב ואת כל השאר אין לו בעיה לתקוע..
זאת לא קהילה , תחשבו מתי פעם אחרונה מישהו ניסה להכנס לקהילה הזאתי ולא תפסו עליו תחת..
זאת הסיבה שהקהילה כאן כ''כ קטנה ולא צריך להיות גאון בשביל לדעת את זה..
אבל העיקר שתמשיכו לריב על כמה נקודות CB מפגרות כמו נמושות ולרדת אחד על השני.. כי זה באמת
מה שמשנה נכון?
קיצר כששחקן שנחשב לשחקן טוב כמו פריק מתנהג ככה מה הפלא שהקהילה נראת ככה..