אני בטוח שזה לא puadov...
אני לא גבר מאחורי פורום
אתה רוצה לבוא בכיף תגיד ליפני אני יזמין פיצה וזה נישב ניפתח נרגילה
ואולי אני יפתח את אמא שך יטמבל אל דבר אלי בחיים שלך ילד בלי כבוד
מי שאני באמת רב איתו זה חן הפריק
כל השאר סתם פותחים פה לא במקום אז אני פותח עליהם פה
דוגרי אין לי פה בעיה אם הרוב חוץ מכאלה שעושים קצת פוזות..
יא טמבל למה אני דיברתי אלייך ? אתה זה שפתחת את הפה שלך עכשיו יזין !
ואת מי אתה יכול לפתוח הא יבן זונה ? את אמא שלי ? שאני לא יחתוך לך ת'זין לא יהיה לך מה לפתוח יא ילד מסכן
מה אתה דפוק רעה
רשמתי תגובה קיללתי מישהו אתה קופץ נכון אבל גם אתה אז תסתום ת'פה
חח איזה אנשים מוגבלים נפשית יאללה
רע אתה עדיין חי בסרט שאתה רב פה עם אנשים שאתה מישהו?
אני ממזמן פרשתי מהנושא הזה... אני מפחד מתופעות לוואי מההודעות הלא מצחיקות+"הכל כך מפחידות של כל הגברים שפה" שלא יקרה לי משהו
אתה רב עם עצמך ילד, תמצא חיים זה שאין לך מה לעשות זה לא אשמתנו.. הפסקתי להגיב כבר ממזמן מרוב שאתה לא רמה בירידות ולא אתגר ולא כלום
אתה כ"כ לא מצחיק שאני מעדיף לראות הערוץ הרוסי מאשר לקרוא את ההודעות שלך
עכשיו עשה טובה ופרוש , אני לא מחפש לריב עם אנשים.. זה שאנשים פה רוצים ומחפשים לריב איתי כי אני אחד שמביע את הדעה שלי עצמי בניגוד לאחרים פה שהולכים לדעת הרוב ולא לדעה שלהם עצמם זה לא בעיה שלי.
אז לך תחפש מי שיקדיש לך צומת לב או עוד יד ימין לזיין הלילה, ערב טוב צבועי.
rea לא נורמאלי באמא שלי חחחחח רע בסוף תהפוך לאלעד 2 ימגעיל ! בוא קח תכרטיס שך ;]
באמא שלי איזה חזק לשים לכל מי שהגיב פה באן על ספאם + קללות חחחח אין קהילה אחרי זה ..
חחחחח חן אתה קורא את התגובות של עצמך שאתה אומר שאני לא מצחיק?
וכל מי שהגיב פה בנושא הזה עלי יכול לימצוץ לי למה אני רוצה ליראות מישהו אחד שבאמת יכול להגיד לי אתזה בפנים
כל הpu adov tigerus xprox וכו'... מזיינים תשכל ואם אני רואה אותם פנים מול פנים אני שם להם כאפה והם סותמים תפה כמו ילדים טובים אז אל תשחקו אותה משהו..
ויותם הכרטיסים כבר אצלך?
לפישנזון אתה לא מסוגל להביא כאפה תפסיק לחוש מישהו פתאום, כולם זוכרים איך היית לפני חצי שנה כולך תמים ילד טוב של אמא יורדים עלייך ואתה שותק כמו חנון. מה קרה נהיית גבר? ואני שם כסף שלחן אתה אפילו לא מסוגל להסתכל בעיניים יא פני שפיך, לך תחפש ביוטיוב METH FACES כולם נראים שם כמוך. ואני לא צוחק אני רציני.
אבל כבר אמרנו שאתה לא מצחיק
מתי תשלים אם עצמך?!
ואני יכול לבוא גם אליך וגם לחן ולשים לכם סטירה לתוך הפנים ואתם תיסתמו תפה
ואתה בכלל לא יכול לדבר אלי.. אתה מפחד לתת לי את הפרטים שלך אז על מי אתה חושב שאתה עושה פוזות?!
בוא אני יגיד לך מה שאתה רוצה בפנים יא תחת אני בן זונה אני משלם פה לכל אחד ואחד בפורום 1000 שקל אם אתה מגיב בכלל יא סמרטוט יא זין למה אתה יכול לדבר בכלל ?
מי אתה אני שם פצצה אחת לפנים אתה לא זוכר את השם המוזר שההורים שלך נתנו לך יא מסכן ואם אתה באמת רוצה פרטים אתה יכול לשלוח לי בפרטי הודעה אני בכיף מביא לך ואני רוצה לראות אם יש לך את האומץ לבוא בכלל.
חחחחחח ליצן החצר האא עלאק להביא לי כאפה שאני לא ישבור לך את שתי הידיים ואני יתן לך לאכול בולבול
נערך בפעם האחרונה על ידי puadov : 11/06/09 ב 13:53
אז תתחיל לחלק תרומות יאהבל
ואיפה אתה גר בכלל? יש לשם קו אוטובוס?!
יהוד ויש קו אוטובוס...רק תבקש