סגרתי את הכלאןכי אין לי כוח להיות לידר עושה לי כאב ראש אז אני פנוי ואני מחפש כלאן
טוב פעיל שאנשים מכירים ושלא יהיו ילדים קטנים בגיל שלי ככה 15+ יש לי אוזניות אבל אין לי מיקרופון
מי שרוצה שידבר איתי סליחה על החפירות![]()
סגרתי את הכלאןכי אין לי כוח להיות לידר עושה לי כאב ראש אז אני פנוי ואני מחפש כלאן
טוב פעיל שאנשים מכירים ושלא יהיו ילדים קטנים בגיל שלי ככה 15+ יש לי אוזניות אבל אין לי מיקרופון
מי שרוצה שידבר איתי סליחה על החפירות![]()
חחחחחחחחחח איזה רחוםםם לא החזיק יום אחד אפילו חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניב יא עצל
חחחחחח למי יש כוח לזה
חח מה תגיד עלינו
לא רק כאב ראש זה גם כאב לב
לא כיף לא נעים !
חחחח עידן נראלי ידע חח הוא אמר בוא נראה כמה תחזיקו ואז נדבר חחח
לך אין כח ולהוא אין כח ולכל השאר אין כח לזה ובגלל זה הקהילה שלנו נראית איך שהיא נראית... אז אל תתלוננו על זה שאתם עצלנים.
במקום שכמה יקחו את עצמם בידיים ירימו קלאן רציני שיתרום לפעילות ולרמה בישראל ולקצת הנאה יותר במשחק שיהיה קצת יותר מעניין ויותר נגד מי לשחק אתם מעדיפים להתבכיין ולהכנס לקלאן שיש שם כבר 100 שחקנים במקום שיהיה כמה קלאנים עם לפחות 6 שחקנים פעילים שיהיה אפשר לעשות משחקים גדולים.
כמו שאני עשיתי.. שפתחתי את ביטיאס וזה הרים את הרמה פה בקהילה. ואת ההנאה בכלל.
חן לBTS היום תקופות שגם כמות השחקנים שלהם יצאו מפורפורציה
לא גם יש לי בעה ב CB העמודים בקושי עולים לי לא יודע מזה
נו ומה אתה חושב שכל הזמן אתה תשאר ברמה הזאת?
אם תפתחו קלאן ותשחקו ביחד הרבה למשך הרבה זמן בשלב כלשהו תעלו רמה אתה יודע ואז תוכלו להתחרות בקלאנים שהזכרת
מה נראה לך? שכל השחקנים משם ישר התחילו ונהיו סוסים? לא... עם הזמן משתפרים וזהו
משחקים הרבה נגד כאלו שיותר טובים וככה משתפרים.. לא צריך לשים לב לנקודות כי הקלאנים האלו במקום גבוה ואתה בנמוך ככה שנקודות לא ירדו לך..
אם תשחק רק נגד קלאנים ברמה של VSN אתה לא תשתפר במהירות..
הגיי מעליי צודק אתה תשאר ברמה שלו D:
ועדיף לך לא לדעת מה הרמה שלו :X
http://www.szf.co.il/f109/t95842/#post977491
אז הביקורת שלי:
חרא קלאן.
מה אתה משווה בכלל? הכלאן שלך, כל השחקנים שם משחקים יותר זמן ממך וכמעט כל הקהילה הספיקה לעבור שם, זה לא ששמרת על אותם שחקנים חדשים פעילים ופיתחת אותם מכלום.
- לפותח הנושא, זה לא שכונה ואנחנו לא מספקים במה לסוג כזה של נושאים, מה זה "שמעו" ? מה אתה נמצא בשוק? תביא תיאור נושא מתאים פעם הבאה. ננעל.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protectο»Ώ my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock