עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 77

אשכול: סרט פעולה by by by :by

BoZoM BoZoM מנותק ™ BoZoM Knife
    קיבל לייק
    0 פעמים
    פראגים יפים. אתה סניפר מעולה, אני מכיר אותך. רק חבל שאתה תקוע בפאבליק.
    *זה כולה פראגים יפים על כמה נובים מהפאבליק. אני בטוח שיותר מחצי מהפראגים בכלל לא היו קורים אם זה היה ב PCW נורמלי...

dragonf dragonf מנותק Likes to camp alot
    קיבל לייק
    0 פעמים
    akma מה אתה מקשיב לילדים קטנים אתה אחד השחקנים

n0camp4uSon n0camp4uSon מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    נימו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי dragonf צפה בהודעה
    akma מה אתה מקשיב לילדים קטנים אתה אחד השחקנים
    למה הם בסדר, לא ליכלכו או משהו.. ציפיתי לתגובות הרבה הרבה יותר מרושעות
    ושתדע DRAGONF אתה שחקן מאד זריז וכשרוני, אחד השחקנים שאני הכי נהנה לשחק גם איתם וגם נגדם, אתה משחק בצורה גברית לא נשית כמו אחרים

בוזום אתה צודק, בs&dPCW אני נהרג הרבה לא בגלל שאני נוב או טיפש, אלה בגלל שאני חסר סבלנות (לא קמפר), ושם צריך להיות סבלני (קמפר)

ד"א
    אם יש שם איזה פרו שעושה סרט רציני\מקצוענים של PCW ואהב את הטרק ששמתי, הוא מוזמן להשתמש בו בכיף

mich4xD mich4xD מנותק Antipathic guy =)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב פאק איט , אני מגיב =]
    תעזוב את העובדה שזה HIGLIGHT לפראגים מפאבליק ( למי שלא הבין , עריכה של הרבה הריגות שונות מזמנים שונים)
    מיילא, מיילא היית עושה איזה STREAK של 50 ברצף שאתה רץ במפה ומביא דבלים וטריפלים אז הייתי אומר וואלה יפה=]
    אבל אתה לקחת סתם שוטים ראנדומליים באיכות של הקלטה מ FRAPS ובלי רנדר כלשהוא, איזה תגובה אני יכול להביא על זה ?
    ולגבי שחקן טוב או לא שחקן טוב, לא אכפת לי איך אתה משחק , הכי חשוב שתתנהג כמו בן אדם ולא תחייה באשליות, מיילא הייתה לך סיבה להתנשאות אז בכיף : < אבל האמת ... טוב אתה יודע את האמת=]
    ולגבי סבלנות , מכל השחקנים בקהילה הזאת , אני יכול להגיד שאני הכי חסר סבלנות שאתה יכול למצוא ואני עדיין משחק SD ואפילו משחק בסדר הייתי אומר =]
    בקיצור , מתי שתעשה סירטון של איזה STREAK מטורף ברצף עם מלא דואבלים וטריפלים, תקליט את זה באיכות סבירה אני אביא לך תגובה בהתאם.
    HAVE A NICE DAY.
    נערך בפעם האחרונה על ידי mich4xD : 14/06/09 ב 22:16

RUZREZ RUZREZ מנותק ותיק
    קיבל לייק
    2 פעמים
    [QUOTE=n0camp4uSon;979553]למה הם בסדר, לא ליכלכו או משהו.. ציפיתי לתגובות הרבה הרבה יותר מרושעות
    ושתדע DRAGONF אתה שחקן מאד זריז וכשרוני, אחד השחקנים שאני הכי נהנה לשחק גם איתם וגם נגדם, אתה משחק בצורה גברית לא נשית כמו אחרים

סליחה..
    HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHיי

הסמל האישי של normanush
    normanush normanush מנותק NightCup Cheater
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי n0camp4uSon צפה בהודעה

בוזום אתה צודק, בs&dPCW אני נהרג הרבה לא בגלל שאני נוב או טיפש, אלה בגלל שאני חסר סבלנות (לא קמפר), ושם צריך להיות סבלני (קמפר)

ד"א
    אם יש שם איזה פרו שעושה סרט רציני\מקצוענים של PCW ואהב את הטרק ששמתי, הוא מוזמן להשתמש בו בכיף

עוד לא יצא לי להכיר אותך אז לפני שאתם מפרסם פה בפורום גבר , תפתח אשכול ותספר מי אתה ומה הכינוי שלך ואחלה סרט דרך אגב

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ~ rzyRrr צפה בהודעה
    סליחה..
    HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
    +1...
    הדבר היחיד שמוציא אותך גבר, akma, היא העובדה שאתה מתבכיין שאנשים מסתתרים מאחורי מכוניות, כשאתה בעצמך עושה את אותו הדבר.
    זה נקרא להיות גבר, נכון?
    ועוד, הדבר שהכי מבאס אותי שאתה לא יודע לשתוק כשצריך. אתה כן שותק רוב הזמן, אבל כשצריך לשתוק 100% - אתה פותח את הפה.

לגבי הסרטון,
    ראנדום שוטס.

מקווה שתמצא בתגובה משהו בונה.

Roie Roie מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים

ד"א
    שום קמפר בPCW..
    מי סיפר לך תשטויות האלה?

ובכל אופן יותר מ4 מפות יש שם וזה בטוח (תסתכל נגד כמה צלפים שיחקת.. עם כמה מדים שונים של צלף.. אני שמתי לב שהיית גם התקפה גם הגנה בCF כשבאחת מהמפות אני יודע בוודאות שלא עברת קבוצה כי אני זוכר תמשחק..) לא שזה משנה...

כל מקרה אני חושב שהגיע הזמן שתבין שאתה לא שייך לפאבליק ותתחיל לשחק PCW / CB

שם פרטי
    נימו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mich4xD צפה בהודעה
    טוב פאק איט , אני מגיב =]
    תעזוב את העובדה שזה HIGLIGHT לפראגים מפאבליק ( למי שלא הבין , עריכה של הרבה הריגות שונות מזמנים שונים)
    מיילא, מיילא היית עושה איזה STREAK של 50 ברצף שאתה רץ במפה ומביא דבלים וטריפלים אז הייתי אומר וואלה יפה=]
    אבל אתה לקחת סתם שוטים ראנדומליים באיכות של הקלטה מ FRAPS ובלי רנדר כלשהוא, איזה תגובה אני יכול להביא על זה ?
    ולגבי שחקן טוב או לא שחקן טוב, לא אכפת לי איך אתה משחק , הכי חשוב שתתנהג כמו בן אדם ולא תחייה באשליות, מיילא הייתה לך סיבה להתנשאות אז בכיף : < אבל האמת ... טוב אתה יודע את האמת=]
    ולגבי סבלנות , מכל השחקנים בקהילה הזאת , אני יכול להגיד שאני הכי חסר סבלנות שאתה יכול למצוא ואני עדיין משחק SD ואפילו משחק בסדר הייתי אומר =]
    בקיצור , מתי שתעשה סירטון של איזה STREAK מטורף ברצף עם מלא דואבלים וטריפלים, תקליט את זה באיכות סבירה אני אביא לך תגובה בהתאם.
    HAVE A NICE DAY.
    אני לא רואה צורך בסטריקים או טריפלים, אם הפואנטה זה הסגנון

סטריקים.. ראיתי גם את TAMMUR עושה
    וטריפלים זה עניין של מזל\זמן

היו לי כבר כמה פעמים של דאבלים מכוונים, זתומרת שחיכיתי שאחד שעושה ספרינט יכנס לקו של אחד שעומד, וחיסלתי את שניהם (נראה לי גם אם סטיבי רואה את זה הוא עושה פיפי)
    אבל זה סופר קשה וצריך להקליט חודשיים כדי לתפוס אחד כזה

"תעזוב את העובדה שזה HIGLIGHT לפראגים מפאבליק ( למי שלא הבין , עריכה של הרבה הריגות שונות מזמנים שונים)"
    זה לא נכון, הקלטתי איזה שעה כמה מפות רצוף שלשום בצהריים

בכל אופן אני שמח שטרחת להוריד

--Kenji --Kenji מנותק ותיק
    קיבל לייק
    18 פעמים
    כן אני מכיר אותך אתה שחקן באמת שבונה קבוצה ואם אתה ומשה ביחד ]Dragonf[ אז אני אוכל קקי
    דרך אגב אני Bishop

שם פרטי
    נימו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Couth צפה בהודעה
    +1...
    הדבר היחיד שמוציא אותך גבר, akma, היא העובדה שאתה מתבכיין שאנשים מסתתרים מאחורי מכוניות, כשאתה בעצמך עושה את אותו הדבר.
    זה נקרא להיות גבר, נכון?
    .
    לא הבנתי.. בסוף אני גבר או לא
    ואין לי מושג על מה אתה מדבר, "מסתתרים מאחורי מכוניות" הדבר היחידי שמציק לי שהמפגרים שמתחילים לרוץ עם AK74U מסביב למפה ומתלהבים שהם יורים לכולם בגב

אמן וכולם היו מתחבאים מאחורי מכוניות, זה בשבילי כמו מכונת ממתקים עם החלון שבור

mich4xD mich4xD מנותק Antipathic guy =)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני לא רואה צורך בסטריקים או טריפלים, אם הפואנטה זה הסגנון

סטריקים.. ראיתי גם את TAMMUR עושה
    וטריפלים זה עניין של מזל\זמן

היו לי כבר כמה פעמים של דאבלים מכוונים, זתומרת שחיכיתי שאחד שעושה ספרינט יכנס לקו של אחד שעומד, וחיסלתי את שניהם (נראה לי גם אם סטיבי רואה את זה הוא עושה פיפי)
    אבל זה סופר קשה וצריך להקליט חודשיים כדי לתפוס אחד כזה

"תעזוב את העובדה שזה HIGLIGHT לפראגים מפאבליק ( למי שלא הבין , עריכה של הרבה הריגות שונות מזמנים שונים)"
    זה לא נכון, הקלטתי איזה שעה כמה מפות רצוף שלשום בצהריים

בכל אופן אני שמח שטרחת להוריד
    המשמעות של זמנים שונים היא לא בהכרח הבדל של ימים ושעות אלא התכוונתי שמכל ה 3 - 4 -5 מפות הללו שמת רק כמה שוטים מסוימם בגלל זה גם אמרתי HIGHLIGHT.
    וחוץ מזה על איזה סגנון אתה מדבר בדיוק ? שאתה רץ וקופץ עם הסניפר , יופי למדתי לעשות חצי סטרייף וואלה זה אמור להדהים אותי ?
    ולפי דעתי , אין שום טעם להעלות סרטון שלך משחק בפאבליק בלי שאתה מפחד ממשהו אלא יש לך את האומץ לרוץ ולקפוץ על 70 שחקנים , לעומת זאת מה שמדהים אותי בד"כ בסרטונים / בסרטים של קוד זה עד כמה שדברים יכולים להיות ראנדומליים שאתה מביא איזה UNSCOPE בקפיצה מטורפת באמצע משחק CB מאתגר , אתה מבין, זה כל הקטע בסרטוני קוד 4 , לא הסגנון משחק ולא האומץ שיש לך לקפץ באמצע המפה עם סניפר ולהרגות , מה שבאמת יפה זה כמה שחקנים חכמים , בעלי איים טוב ומזל מטורף=]

שם פרטי
    נימו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mich4xD צפה בהודעה
    המשמעות של זמנים שונים היא לא בהכרח הבדל של ימים ושעות אלא התכוונתי שמכל ה 3 - 4 -5 מפות הללו שמת רק כמה שוטים מסוימם בגלל זה גם אמרתי HIGHLIGHT.
    וחוץ מזה על איזה סגנון אתה מדבר בדיוק ? שאתה רץ וקופץ עם הסניפר , יופי למדתי לעשות חצי סטרייף וואלה זה אמור להדהים אותי ?
    ולפי דעתי , אין שום טעם להעלות סרטון שלך משחק בפאבליק בלי שאתה מפחד ממשהו אלא יש לך את האומץ לרוץ ולקפוץ על 70 שחקנים , לעומת זאת מה שמדהים אותי בד"כ בסרטונים / בסרטים של קוד זה עד כמה שדברים יכולים להיות ראנדומליים שאתה מביא איזה UNSCOPE בקפיצה מטורפת באמצע משחק CB מאתגר , אתה מבין, זה כל הקטע בסרטוני קוד 4 , לא הסגנון משחק ולא האומץ שיש לך לקפץ באמצע המפה עם סניפר ולהרגות , מה שבאמת יפה זה כמה שחקנים חכמים , בעלי איים טוב ומזל מטורף=]
    עכשיו קלטתי לפי הספאם, אתה הספאמר מהשרת!
    ולעניין, זה לא היילייט צא מזה (אם הבנתי נכון מזה היילייט בכלל)

S&D PCW שחקן בינוני עם נסיון יכול לאנוס שחקנים יותר טובים ממנו
    TDM שחקן יותר טוב בחיים לא יאנס ע"י שחקן פחות טוב ממנו, אלה עם כן שיש הבדלים דרסטים של רמה בין הקבוצות

זה למה אני משחק TDM, כי זה לא מי טחן יותר גאטרים, וזה לא מי שהתאמן עם החברים שלו על כל רימון אפשרי מפאת חוסר חיים.
    זה מי מכוון יותר מהר, אין יותר יפה מזה
    נערך בפעם האחרונה על ידי n0camp4uSon : 14/06/09 ב 23:17

הסמל האישי של Sniros
    Sniros Sniros מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים

TDM שחקן יותר טוב בחיים לא יאנס ע"י שחקן פחות טוב ממנו, אלה עם כן שיש הבדלים דרסטים של רמה בין הקבוצות

זה למה אני משחק TDM, כי זה לא מי טחן יותר גאטרים, וזה לא מי שהתאמן עם החברים שלו על כל רימון אפשרי מפאת חוסר חיים.
    זה מי שעושה ספאון מאחורי מי.

שם פרטי
    נימו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Sniros צפה בהודעה
    זה מי שעושה ספאון מאחורי מי.
    עושים ספון מאחריך רק שהקבוצה שלך אונסת
    ההגיון מאחרי הספונים פשוט, אם מישהו נהרג מספר של שניות מסוים אחרי שהוא עשה ספון, הספון מתרחק אחורה בצורה מעגלית
    אם יש שם מישהו, זה בגלל שהוא חריין קטן שניסה לאגף את היריב כדי לירות בו בגב, כאשר הספון נדחף אחורה ע"י שאר הקבוצה שלו, היריב הופיע מאחוריו
    לעיתים רחוקות אני נתקל בתופעה שהאויב עשוה לי ספון בגב, וזה בעיקר בגלל שאני רץ ישר, לא מסביב

הסמל האישי של krizZje
    krizZje krizZje מנותק ?1v1 knife @ batyam
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Bishop צפה בהודעה
    כן אני מכיר אותך אתה שחקן באמת שבונה קבוצה ואם אתה ומשה ביחד ]Dragonf[ אז אני אוכל קקי
    דרך אגב אני Bishop

WTF REALY ?!?!?!?!?!?!!? NO WAY

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    וואי עכשיו אני מבין למה עשיתי את זה ( )

ראיתי את הסרט שלך על הבוקר ולא היה לי מה להגיד ... חוץ מ... שאהבתי איך ב VACANT......... הזזת את העכבר שמאלה ואז ימינה כזה ......

Shnitz Shnitz מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    זה רק אני או שאפילו SHNITZEL GOES MAD יותר טוב מהסרט הזה?

w1p w1p מנותק GONE
    קיבל לייק
    0 פעמים

מה אתה מחרטט?
    אתה פשוט לא ברמה כנראה של כולם פה.. יפה שהרגת כמה חבר'ה בהייליט אבל אם אתה לא מסוגל לשחק SD
    כי אין לך סבלנות אז אתה חלש.. כי תכלס את המשחק משחקים ב SD.
    ותפסיק להיות עם האף למעלה ותביא תוצאות מעניינות קצת יותר מכמה הריגות ב- TDM.
    בהצלחה

נ.ב:
    חחח אהבתי את GONE

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    לא הבנתי.. בסוף אני גבר או לא
    ואין לי מושג על מה אתה מדבר, "מסתתרים מאחורי מכוניות" הדבר היחידי שמציק לי שהמפגרים שמתחילים לרוץ עם AK74U מסביב למפה ומתלהבים שהם יורים לכולם בגב

אמן וכולם היו מתחבאים מאחורי מכוניות, זה בשבילי כמו מכונת ממתקים עם החלון שבור
    אל תנסה להתחכם, אני בטוח שלמדת בביה"ס עד דבר כזה שנקרא "לעג". וכן, אני צוחק עליך בגלל שהתחלת לחלק פה תארים של "גבר" ו"אישה".
    מצידי, זה אותו הדבר כמו להשוות בין "זכר" ל"נקבה". אם הייתה מישהי מאחוריך באותו זמן שהיית כותב את זה, הייתי מתפלא אם היא לא היית מורחת אותך על הקיר.

אם אתה מתעצבן כל כך על זה שיורים בך בגב אז למה אתה בכלל משחק TDM? כנראה שאתה לא יודע אבל spawn system ב CoD4 לא כזה מי יודע מה, וגם אם תתחיל להגיד שלירות בגב זה עלוב, זה לא ישנה את העובדה שעושים לך ספון מאחורי הגב. ולא, זה לא בגלל שאתה רץ ישר, זה כי אתה מתעצבן שמצליחים להרוג אותך בכמה כדורים מסכנים מאחורי הגב. אתה מצפה שירוצו אליך וינסו לדקור אותך במקום?

מה שמצחיק אותי שגם אם אומרים לך את העובדות המלאות בפנים, אתה מנסה להתחמק מהן. בסה"כ אתה באת להסתלבט על כולם כמו חמור. כולם אוהבים את המשחק לא פחות ממך ואם אתה לא מרוצה מסגנות משחק כלשהו, אתה מוזמן לפרוש.

אין לי יותר מה לחפור לך, כי במילא אתה תתחיל עם הגנות השווא שלך... וזה עוד לאור העובדה שהתעלמתי מפרטים קטנים.

נושאים דומים

1. המדריך המושלם להכנת סרט + קידוד by normaN
    על ידי normanush בפורום Call of Duty
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 30/06/09, 07:36
  2. הרשמה|סרט בסגנון שנות ה-80-90 סרט פעולה,מרדפים
    על ידי קופסא בפורום מדיה, מודים וסקינים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06/06/09, 13:14
  3. [סרט] - Jump's & Drift's / By BaR
    על ידי Bar בפורום מדיה, מודים וסקינים
    תגובות: 17