שם: אוראל
ההבדל: בקארטינגים בתמונה הראשונה הקארטינגים קצת יותר קדימה ובתמונה השנייה הם יותר אחורה
שם: אוראל
ההבדל: בקארטינגים בתמונה הראשונה הקארטינגים קצת יותר קדימה ובתמונה השנייה הם יותר אחורה
שם: גיא
תמונה:
הערות: בתמונה הראשונה העמוד רחוק יותר מהגלגל של הסולטן ובתמונה השניה העמוד קרוב יותר לגלגל
גיא נגע בזה הוא קרוב אבל עדיין לא נכון .
. אם ענית וטעית אתה לא יכול לערוך ולשנות תשובה - אם אני יראה תשובה ערוכה לא אכפת לי גם אם ערכתם אותה , היא לא תיחשב .
. אם ענית וטעית אתה לא יכול לערוך ולשנות תשובה - אם אני יראה תשובה ערוכה לא אכפת לי גם אם ערכתם אותה , היא לא תיחשב .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואתה אומר לאחרים לקרוא חוקים הא?
נערך בפעם האחרונה על ידי Gal : 18/06/09 ב 07:09
האזהרות יתחילו לעוף פה אם לא תתחילו לקרוא חוקים במיוחד אתה רועי!!
שם:אביאל
ההבדל:הצל של המכונית שונה..
לא ולא
גל נראה לי שגיליתי בתמונה 1 אין קו בצד של הדלת באוטו ובתמונה אחרת יש קו שחור כזה כנראה נשבר האוטו!
תקרא חוקים בוא אני יפרש לך !!
אם ניסית שאלה ולא הצלחת אתה לא יכול לנסות שוב אם ניסית שאלה וצדקת אז אתה לא יכול לנסות בכלל באותו היום!!
נערך בפעם האחרונה על ידי Gal : 18/06/09 ב 13:43
שם: גיא
ההבדל: בתמונה הראשונה הגלגלים פונים שמאלה ובתמונה השנייה הגלגלים פונים ימינה והם גם שונים
לא
נערך בפעם האחרונה על ידי Gal : 18/06/09 ב 13:42
שם:ארתור
הבדל:בתמונה הראשונה הגלגל לא מפונצר,ובתמונה השניה הגלגל מפונצר
ארתור!
אסור לך להגיב יווו תקראו חוקים סעמק
מותר לו הוא לא ניסה את ההזדמנות שלו לשאלה הזאת אם הוא היה צודק בשאלה הקודמת והיא הייתה היום אז היה אסור לו להגיב ,
לנושא :
ארתור לא
שם: זיו
תמונה :
הערות : בתמונה הראשונה יש תנקודה הזאתי שאמורה להיות בסולטן (תמונה לדוגמא למעלה) בתמונה הראשונה יש תנקודה ובשניה אין .
זיו לא ,
ניתן לכם רמז : גלגלים בכל מיני צבעים מי שניסה וינסה שוב ישא בתוצאת האמ
ילד טיפש עשית את התמונה הזאת כבר S:
נערך בפעם האחרונה על ידי Gal : 18/06/09 ב 17:31
זאת אותה תמונה תמיר לא עברנו שאלה כי יש פה נכים
---
טוב שמעו אני נותן עוד רמז עבה מאוד , אם עד 20:00 אין תשובה תוכרזו כאדיוטים ונעבור שאלה
רמז מס' 1 : גלגלים
רמז מס' 2 : Off Mage Roll
מי שניסה תשאלה ולא הצליח אסור לו לנסות שוב!
יאלה נעשה לכם גסטה , מי שניסה ולא ענה נכון יכול לנסות שוב !! אבל שימו לב זה חד פעמי
שם: רועי
ההבדל: בתמונה 1 יש במכונית גלגל מסויים ובתמונה 2 גלגלים אחרים
חבר'ה תהיו יותר מהירים פעם הבאה!![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Ma[M]uTa : 18/06/09 ב 17:46
שם:אביאל
ההבדל:
הגלגלים שונים..
התמונה השנייה זה OFF Mage Roll
התמונה הראשונה זה רגיל
נערך בפעם האחרונה על ידי AvieL` : 18/06/09 ב 17:43 סיבה: טעיתי באות..