אם יש נבחרת מי יחליט מי יהיו השחקנים בקבוצה
אתה?
אם יש נבחרת מי יחליט מי יהיו השחקנים בקבוצה
אתה?
אחלה בחור אתהה
בהצלחה שיהיה
himself..
הבוחנים או הבוחן שיהיו לנבחרת, יבחנו כל שחקן שירצה ותאמין לי רק הטובים ביותר יבחרו. קפיש?
חחחחחחחח גם אני ככה חחחחח gl..Originally posted by Bumpy@10-10-2005 בשעה 19:18
בהצלחה למרות שאין לי כח לקרוא ואין לי מושג מה הולך פה :[
בהצלחה לנבחרת..
למרות שאין סיכוי שאני יהיה בה :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה: :בוכה:
חחח נבחרת עם שחקנים כמו םוקי ולחה חחחחחחחחחחחחחחח
אתם תגיעו לרמות גבוהות!!!
לידיעתך לחה מאוד סקילד אני פשוט לא מראה את זהOriginally posted by m.S.d@10-10-2005 בשעה 21:31
לא יודע למה אתה מצליח לעצבן אותי :\Originally posted by m.S.d@10-10-2005 בשעה 19:31
ולנושא : אחלה השקעה אחי..אני ינסה לחזור לעצמי ולהיבחן למרות שהסיכוים להתקבל אפסיים,שיהיה רק בהצלחה ,לפי דעתי אפשר לעשות את זה אם רק רוצים
לידיעתך לחה מאוד סקילד אני פשוט לא מראה את זה [/b][/quote]Originally posted by leha+10-10-2005 בשעה 21:52--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (leha @ 10-10-2005 בשעה 21:52)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-m.S.d@10-10-2005 בשעה 21:31
חחחחח אבל אני אומר לצרף את מושיקו כלידר
gl
סחטיין אחי באמת יוזמה יפה..
עם אתה צריך עזרה או משהו אני ישמח לעזור
איך בדיוק אתה אומר "מתגברים" על בעיית הפינג?
כמו שאנחנו כבר מכירים לצערו רעיון יפה אבל לא יצא לפועל...
himself..
יהיו בצוות בוחן או כמה בוחנים שיבחנו כל שחקן שירצה בחינה לנבחרת, ותאמין לי שרק השחקנים ההכי טובים בארץ יתקבלו לנבחרת כך שאין מה לדאוג.. קפיש אחי ?
אופס היה לי בעיה קטנה אז שלחתי אותה תגובה פעמיים :/
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחד החזזקים אני חייב לציין... חוצמזה למה אתה חושב שנבחרות כמו גרמניה ופינלד יסכימו לשחק נגד לאגרים עם 150פינג ועוד שהם שחקנים עם רמה, קצת, אבל קצת יותר משלנו.
*עריכה- תגיד לי רגע HANIBAL שאתה אומר שבדקת את העיניין עם הפינגים וזה... יש לך ניסיון באירופה? היית פעם בקלאן וור באירופה? השתתפת בגביעים? היה לך קלאן באירופה?
למה אם אתה חושב שישר להריץ נבחרת במקום קודם להכנס לאיזה גביע כמו שאני ניסיתי לעשות עם HLS ושגילינו שאפשר לשחק בליגה ה3 אבל אחרי ההצלבה קשה מאוד עם פינג 150, אז קודם שיהיה לך קצת ניסיון באירופה לפני שאתה חושב על נבחרת בכלל...
ומי אמר שפוקי ולחה האלה בנבחרת חח איזה סטלן הם על אופ רק לבינתיים במירק עד שיהיה L חח
אין עוד שחקנים בנבחרת.. שיהיה בוחנים בקרוב.. הם יבחנו כל מי שירצה ואז הטובים ביותר התקבלו..
חחחחח איזה מצחיק אתה..אתה אומר הבוחנים הבוחנים..רק הטובים ביותר יתקבלו חחחח כולנו יודעים מי הטובים ביותר אז מה אתה עכשיו עף אם זה.. :מתגלגל:Originally posted by HaniBal@10-10-2005 בשעה 23:35
ומי אמר שפוקי ולחה האלה בנבחרת חח איזה סטלן הם על אופ רק לבינתיים במירק עד שיהיה L חח
אין עוד שחקנים בנבחרת.. שיהיה בוחנים בקרוב.. הם יבחנו כל מי שירצה ואז הטובים ביותר התקבלו..
דבר ראשון קבל ח"ח על הניסיון אחי... בטקאטיקל זה בכלל קשה לשחק עם הפינגים לעומת משחקים אחרים, אז תקח את זה בחשבון, וכמו שרעי אמר אולי כדי שתצבור קצת ניסיון בחו"ל, אבל בכל זאת - gl, i'll support you .Originally posted by myth@10-10-2005 בשעה 21:33
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחד החזזקים אני חייב לציין... חוצמזה למה אתה חושב שנבחרות כמו גרמניה ופינלד יסכימו לשחק נגד לאגרים עם 150פינג ועוד שהם שחקנים עם רמה, קצת, אבל קצת יותר משלנו.
*עריכה- תגיד לי רגע HANIBAL שאתה אומר שבדקת את העיניין עם הפינגים וזה... יש לך ניסיון באירופה? היית פעם בקלאן וור באירופה? השתתפת בגביעים? היה לך קלאן באירופה?
למה אם אתה חושב שישר להריץ נבחרת במקום קודם להכנס לאיזה גביע כמו שאני ניסיתי לעשות עם HLS ושגילינו שאפשר לשחק בליגה ה3 אבל אחרי ההצלבה קשה מאוד עם פינג 150, אז קודם שיהיה לך קצת ניסיון באירופה לפני שאתה חושב על נבחרת בכלל...
ובהקשר למה שרעי אמר - תפסיק לקטול אותו סה"כ מנסה לעזור... ולגבי זה שנבחרות כמו גרמניה/פינלנד לא "יסכימו" לשחק נגדכם, דיי עם השטוית, הם ישחקו נגד מי שהסופרויסורס יגידו להם.
וגם אם תקבלו בתחת, לפחות ניסיתם, שזה יותר ממה שהרבה פה עשו...