תורידו לי את הלוק למה לא מורידים
תורידו לי את הלוק למה לא מורידים
בחיים, אבל בחיים אל תורידו לו אדמין.
אם הוא נותן כלא זה תמיד מוצדק.
כנראה שאתם הבעיה ולא הוא.
זה קרה עוד פעם .
נו מה
חרא של אדמין הוא נותן כלא לשעות וחושב שאנשים ישארו שם הוא AP מתורף!!!!!! ונונ פשוט חרא של אדמין עם אתה רוצים שישאר סרבר עם אנשים כדי שתעיפו ולא רק אני אומר כל השרת אומר
מה זה כל השרת?! אתה ועוד 2-3 חברים שלך זה לא כל השרת..
הוא יקבל את העונש שלו אבל הוא לא יעוף נקודה
הורידו את הפקאשן של הצבא
אין להם מה לעשות כי אין טרוריסטים וצריך להכניס לשמה לידר שיודע מה זה צבא ולא עושים כל היום פטרולים בעיר ומחפשים אקשן.
זה קרה גם בלילה הזה מזה כול לילה שאני מתחבר לוק!! תבדקו אוליי יש משו בFTP !!
שם בשרת:Ariel_Kamilo
אדמין שהביא את הבאן:לא קיבלתי באן נכנסתי בלילה וזה אמר לי שקיבלתי לוק אני לא יודע על מה
לדעתי קיבלתי באן על ::::
אייפי שלי:84.110.65.62
תמונה:אין זה לוק פשוט.
הערות:לא קיבלתי באן נכנסתי בלילה וזה אמר לי שקיבלתי לוק אני לא יודע על מה .
תודה : למתן / גל
זה קרה גם בלילה הזה מזה כול לילה שאני מתחבר לוק!! תבדקו אוליי יש משו בFTP !!
כל לילה לוק !!!
טל ירד רמה באדמין.
אגב, לצבא אין מה לעשות בשרת, אני ידבר עם שון שלא יביא לאף אחד לידר לזה, סתם עושה בלאגן.
בקשר לFBI התפקיד שלכם זה לדאוג שלא יהיה פשע, אתם לא בודקים רישיונות. מותר לכם נגיד לעצור מישהו
ולבקש תעודת זהות, לבדוק אם שמו זה השם של החשוד ששדד את לא יודע מי, מותר לכם לעצור רכבים, אבל רישיונות וכאלה זה כבר לא תפקיד שלכם
קודם כל, מה זה השלוש תגובות רצופות האלה ?! פעם הבאה זה אדומה.
כולה עבר שעתיים מה לעשות שאנחנו בביצפר ?!
והלוק לא יורד, כל לילה אתה מקבל לוק, ועובדה שאתמול מצאתי שיש לך פאקינג 6 מיליון, ש5 מהם השקעת על בית, והשאר רכבים.
הלוק לא יורד. תלמד לא להשתמש בציטים.
תקרא מה שהגבתי שם. וחאלס עם הדאבלים אתה תקבל אדומה בסוף
שם: אלי
שם בשרת: Cesar_Morgan
שם האדמין: Grany משהו ( אחראי לידרים )
מה קרה: אחראי הלידרים הוא כזה AP הוא מביא לאנה מרטיני כול לידר שהיא מבקשת רק בגלל שהיא אדמינית וכשאני ביקשתי ממנו ראשון לידר הוא לא התייחס אלי ולא כלום והוא גם סתם הוריד לי לידר צבא והעיף את כולם נמאס לי אנה מרטיני מקבל הכול רק בגלל שהיא בת וגם זה לא בטוח היא קיבלה אדמין וכשהיא ביקשה ממנו לידר DMV הוא תוך שנייה הביא לה וכשהיא ביקשה לידר משטרה אחרי שאני ביקשתי ממנו פול פעמים על הפעם הראשונה הוא הביא לה די נמאס לי מזה תטפלו בזה בבקשה זה מעצבן אותי וזה גם מחרפן אותי אני לא יכול לשחק עם הפאקינג פרוטקציות האלה!!!
הוכחות: אין לי
אולי הוא חושב שאתה נונ מדי בשביל להיות לידר?
תחשוב
אה ובהתחלה היא קיבלה לידר בית חולים!!! די נמאס היא קיבלה כל לידר שהיא רוצה 3 פעמים
ונגיד שהוא חושב שאני נונ ... למה הוא שותק והוא לא אומר לי את זה? ונגיד שהוא לא רוצה לומר למה הוא מביא לאנה כל לידר שהיא רוצה תענה לי על השאלה הזאת