לזה שמעלי יש שפה גדולה
לזה שמעלי יש שפה גדולה
זה שמעלי הוא מתחת לזה שמעליו
חכגעיןעחכגיעח זה שמעלי
זה שמעלי לא יודע עיברית
זה שמעל ניר מזה גבועה בסטון!!!
זה שמעליי עוד לומד עברית... בתהליכים
כן כן שוקי
זה שמעלי יש לו ספאם בר מיצווה
זה שמעלי מסטול מת
ל 2 אלה שמעליי יש ספאמי-טעמי
ל3 שמעלי יש טיםספיק
זה שמעלי גבר גבר
כןןלכם על הזין שלי ובורה בן זונה עדן בן זונה ניר גמד כולכם על הזיין שלי דייייייייייי
זה שמעלי
תזכור את זה בעלפה זה יכול להיות שימושי
.
ציפי שביט נולדה בקיבוץ נווה ים וגדלה בתל אביב. בצה"ל שירתה בצוות הווי פיקוד הדרום. זמן לא רב לאחר שחרורה מצה"ל האמרגן אברהם דשא פשנל שיבץ אותה בהצגה "דבר מצחיק קרה לי בדרך לסואץ" (1969) שכתב שאול ביבר (הצגה שירדה תוך זמן קצר מהבמות עקב מחאתה של אם שכולה). היא שיחקה גם בסרטים "השכונה שלנו" (1968), "תעלת בלאומילך" (1969), "לופו" (1970), "התרוממות" (1970), נחצ'ה והגנרל (1972), "הבלש האמיץ שוורץ" (1973) ו"אחד באפריל" (1989).
זה שמעלי צריך הוסטל
דייייייייייייייייייייייייייייייי על הזייין
יריין יזיין כושילאחותך בן זונה מניאאק שוקי זיין מניאק
אללללללללללללללללללללללה שוקי כן כן
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייי בלאגן
יוסי?? תנסה ללמוד משהו על ישראל
גולדה מאיר נולדה ב־3 במאי 1898, י' באייר ה'תרנ"ח, בקייב, באימפריה הרוסית (היום בירת אוקראינה), כגולדה מבוביץ', בת למשפחה יהודית ענייה, מסורתית אך לא דתית אדוקה. חמישה ילדים שנולדו לפניה מתו לאמה כתינוקות וגולדה נותרה עם שתי אחיות. בשנת 1903, אחרי שאביה התקשה למצוא עבודה כנגר הוא היגר לארצות הברית. בשנתים שהמשפחה שהתה בלעדיו בעיר פינסק התמסרה אחותה שיינה לפעילות ציונית-מהפכנית שסיכנה אותה בהסתבכות עם השלטונות, והדבר הותיר חותם עמוק על גולדה הצעירה וזירז את הגירת המשפחה ב-1906 בעקבות האב. גולדה, הוריה ואחיותיה השתכנו בעיר מילווקי.
עדן יזיין לפחות אני לא מדבר אם חבריםם ברשת שיעשו עצלי שבת ואני יענוס אותם בלילה