זה שמעלי גם אני נרדם חח
זה שמעלי גם אני נרדם חח
כל מי שמעלי יכול לשחק לי בבצים
זה שמעלי זה מאוד חבל מה שקרה
מי שמעלי יודע מה זה צהל
מי שמעלי אני הודעה 250
מי שמעלי זאתתת הודעה 250 בדוקקקקקקקקקקק
מי שמעלי אני משחק לך כבר
מי שמעלי יודע ש צהל זה צבי הנינגה לשילטון)))))))))
מי שמעלי מעלי אכן מעלי
זה שמעלי כל הכבוד חייל שלי
מי שמעלי אני פה
מי שמעלי הודעה 250 , אני בדוק לא
מי שמעלי מה קורה?
מי שמעלי בבאן
מי שמעלי נראלי ששברת את שיא ההודעות באשכול אחד בכל סטלה וזון![]()
מי שמעלי מעלי
מי שמעלינפל מ הכסא של המחשב
זה שמעלי אמא שלך חמודה
מי שמעלי מבולבול .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... ..........................................................
.................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... ................מינית
זה שמעלי כפרוני