איזה מאוננים מניאקים לא יפה
איזה מאוננים מניאקים לא יפה
מה לא יפה ???? יא עילגים, אומרים לכם שהם היו שיכורים !!!
מגעיל...
מה אתה מתלהב בזה שאתה חתיכת אפס ערס מושתןן מה אתה עושה פה בכלל יאללה לך לשוק תמכור עגבניות..
לזה בידיוק אני קורא שנאת חינםם! זה לא משנה כרגע למה הוא זרוק מה הסיבה אבל אתה יכול למצוא את עצמך ביום מן הימים זרוק במדינה הזאתי על ריצפה בידיוק כמוהו.. ואני רוצה ליראות איך תרגיש שכמה טמבלים שיצאו ממסיבת ערסים מסטולים ישתינו עליך.. סוף מעשה במחשבה תחילה אני בטוח שיש לך נשמה טובה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD הרגתה אותי אחי ><
חחחח אבל באמת לא יפה חח D :
חחח י'חולים בנפש
ואללה אחי לא מגניב
חחחח איזה מלכים!!!חחח
XDDD
תעלה סרטון כפרע עליך
איזה ילדים מעפנים מה אין לכם חיים הלוואי יבוא יום תיהיו כמוהו ויעשו לכם יותר גרוע
מה מצחיק פה בידיוק עוד ילדים קטנים שלא יודעים לישתות ועושים שטויות
אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי , אבל מכיוון שאתה כנראה עדיין ילד בראש , אני יסביר לך משהו,הומלס לא בוחר להיות מה שהוא , אני יכול להבטיח לך שאם היה לו מיטה חמה וארוחה , הוא לא היה הומלס , אבל החיים הביאו אותו לאן שהוא נמצא עכשיו ואני מבטיח לך שאם הייתה לו בחירה לא היית מגיע למצב הזה איתו,החיים מלאים בהפתעות,חלקן טובות חלקן לא נעימות , תאר לך מצב שבו אבא שלך חלילה נשדד בחו"ל ולוקחים לו את הכל כולל הבגדים והוא נשאר עם תחתונים ברחוב כמו הומלס , ועוברים חבורה של ילדים טיפשים ומתחילים להתעלל בו כמו שאתה עשית עם החברים שלך,לא היית מרגיש מושפל ?
אני מקווה שהגעתי לנקודה שנקראת ההגיון הבריא שלך בתקווה שיש לך עדיין אותה ולא השתנת גם עליה , ועכשיו אתה רואה דברים באור אחר , רב גדול אחד לימד אותי דבר מאד חשוב ואני יעביר לך אותו , הוא אמר לי שאם אדם מושיט לך יד לעזרה או נדבה , גם אם אתה יודע שהוא נרקומן , בעצם הושטת היד שלו הוא מוריד את עצמו לשפל המדרגה , ובעצם השטת היד שלך לעזרה ולא משנה מהי , אתה מרים אותו מהרצפה , גם אם לכמה רגעים , וזו בעצם גדולתו של אדם.
מאחל לך חיים טובים והצלחה בהמשך דרכך בתקווה ששיניתי משהו.
מה עשו ?! היו שיכורים אומרים לכם ..
מה אתם קופצים עליהם ?!
באמת זה לא יפה ומגעיל והם התנהגו כמו מניאקים, אבל הם היו שיכורים אומרים לכם !!!
מה הקשר שיכורים?.. גם ששיכורים צריך שהיו איזה שהם גבולות ומודעות..
הדבר שהם עשו חמור מאוד.. ולא רק זה שהם עשו את זה.. עכשיו הוא מספר את זה פה והוא גאה וחושב שזה מצחיק..
פשוט ילדים חארות.. זה מה שאתם.. "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך".. אני לא חושב שהיית רוצה שיעשו את זה לך..
דרך ארץ אין לך וקיבלת חינוך של שקל וחצי...
יא אייזה מגעיילים מסכן ..
הוומלס עזבו אוותו מה עשה לכם כפרע \=
מה מלכיים?!משתינים על בנאדםם מסכן שגמככה החיים שלו חרא!!מה הוא מתגאה בזה לעזאזלל!!!?!!?!
יא עבריין התחלתי לפחד פה
בונאה זה פורום של ילדים מסכנים רצח עלק סטלה זון ילדים מספרים פה על סטלה מנרגילה אם חלב
ימיסקנים כל ילד בן 12 מתחיל לעשות לי סמים ממצב כזה תגיעו להזרקות בבגיל 16 ינרקומנים אם אתם מעשנים נדלקים משו תילמדו לפחות לעשוות את זה בטעם
גועל נפש,גם ככה אין לו בית,כסף והוא צריך לגור ברחוב אז אתה משתין עליו ועוד מתגאה בזה?!
תעלה את הסרטון אני שולח לynet....
ממש לא יפה יזבל