מוות לקנאים
מוות לקנאים
מוות לפיצ'רים
נערך בפעם האחרונה על ידי xytek9 : 26/07/09 ב 01:40
מ'תה דפוק? סתם המצאתי תלינק הזה.. omg
זה הלינק האמיתי
http://www.cod4.co.il/index.php?opti...&id=20:configs
תבחר rzyr
וווווווווואי מה נפלתם עליי כולכם יבני זונות שם זין עליך שגיא אתה עדין אוטיסט שלא יצא ממנו כלום XPERT ביניתיים אתה בוכה איפה גולן שיבנה לי קונפיג
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך XPERT זיין אותך
איך הולך השיר איך הולך השיר?!?!
"קוראלה דויל קוראלה דויל השם כל כך מבהיל" משהו כזה חחחחחחחחחחחחח אם משהו זוכר שיכתוב כאןןןןןןןןןן!!! =]]]
הורדתי את הסרט במיוחד בשבילך JOJO (קוראלה דויל ^^ )
אז השיר הולך ככה "קוראלה דויל קוראלה דויל אין בעולם עוד יצור כה מבהיל, כי היא מכשפה שחורה בלי היא,קוראלההה קוראלההה כמו עכביש ברשת היא תפיל, כי זו היא קוראלהה דוילללל"
המשך:
"קוראלה זו נראית כמו מפלצת, אבל כשהתגברת על השוק, הבנת בהחלט, שזוג עיני השד, בולשות מתחתיו של בור עמוק, זו בת השטן,איימת האדם ,לכלא תושלח לאאאא תצא לעולם,מצליל (לא הבנתי את הקטע פה, ואז) קוראלה קוראלההההה דויללללללללללללללללללללל
הבנת מר' ז'ו ז'ו קור"וילי" דויל
נערך בפעם האחרונה על ידי xytek9 : 26/07/09 ב 05:34
יש הבדל ממש קטן בקונפיגים, למשל הקונפיג שלי היה 500~ שורות ולקחתי קונפיג של אלעד, 900+ שורות. ההבדל היחיד שראיתי הסתכם ב 5 שורות שאשכרה עשו את ההבדל......(visibility)
מה שאני יגיד לך זה שתיהיה בטוח שכל שחקן שמגלה פקודה שימושית, ישאיר אותה מחוץ לפרסום, הדרך היחידה להשיג זה לבקש בפרטי או לחפור באתרים ופורומים ולחפש את כל הטיפים של השחקנים המובילים.
ללללל קרואלה דויל איזה נוסטלגיה יא אלוהים
שהייתי קטן ישבתי על הסרט הזה וראיתי אותו 3 פעמים יוםםםם
אני זוכר היה תקטע שאיזה דלמתי נשך את ג'ספר והוראס בתחת והייתי מעביר כמה פעמים בשביל לראות את זה
מצאתי בשבילך שיר שגיא
שגיא - לא שכחנו איך פתחת תרגליים
שגיא - לא שכחנו איך שרכת נעליים
הלוואי תמות מאיידס
שתדרוס אותך רכבת
תאנוס אותך ארנבת
תקבל סרטן בראש
שייפול עליך סגר
תקבל שיתוק ינאצי זונה
פיגוע תאונה
נערך בפעם האחרונה על ידי jojoz0r : 26/07/09 ב 17:03
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי בנאדם אתה אחד הסטלנים אתה לא מבין איך אני נשפך פה מצחוק
אוי ווילי ווילי