תנו באן לפקה פקה הזה.
כולו פקה פקה.
עומרי יופי שאתה חוזר !
ברוך שובך אחשלי.
עומרי מי עשה את החתימה שלך ?
זה החתימה הכי יפה שיש בפורום !
חחח פקה פקה הרגתה אותי עומרי ברוך שובך חח
כדי שתשתוק ומהר למה לא כדי לך לעצבן אותי אני יכול לסדר שישרפו לך תבית אז זדיין עם הקהילה המסריחה שלך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עם אתה חושב שאתה מתעסק אני רציני וגם תוך 5 שניה אני יודע איפה אתה גר איך קוראים לאמא שלך איך קוראים לסבתה של סבתה שלך ומתי אמא שלך נאנסה פעם אחרונה טוב האחרון לא כל כך קשה.....
אביאל כהן
עיר:קרית ים ג'
הדודים שלי היו בכלא יותר מ-5 פעמים אז אתה לא ממש מפחיד אותי אתה לא מבין איזה קשרים יש לי למה מי אתה סתם הומו שמקלל מאחורי מסך עלק תביא תשם משפחה שלך מחפש לי בספר טלפונים ההומו אז הבנתה למה אני יכול לשרוף לך תבית???
ובקשר ל-TS המיקרופון דפוק והוא כבר התקלקל עם הייתה שומע אותי אצל חבר שלי לא הייתה צוחק ממש
בוא ניראה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתח
תמשיך לקלל מאחורי מחשב ילד בן 14 בלי חיים כל היום בשרת המזדיין שלו ופורץ לאנשים אחרים בן בן בן בן זונה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
עכשיו אתה צריך שם של ההורים אחרי תצטרך שם של סבתה שלי גם אהה יבן זונה תתקשר אבא שלי דורון כהן
הלאווי תעיר אותו משינה הוא יתעצבן עליך יבוא עד אליך הביתה כדי להכניס לך מכות רצח הלוואי שתעיר אותו הלוואי לפני איזה שבוע מישהו קילל אותו ואחרי 5 דקות הוא היה על הריצפה ולא יכל לזוז
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
איך אני אוהב שמאיימים עלי במיוחד כשלה אנשים הומואים שלא יעשו כלום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פשוט נגמרו לי המילים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אל תדאג תתקשר אלי הביתה ואתה תטופל
נורית
צריך עוד פרטים?
חיפושון עלק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמו שאמרתי ילד הומו של מחשב
SorY On The DuBle PosT
כבר 5 ולא קיבלתי שום טלפון....
04-8760136
עזוב אביאל.
קוקסינל שרמוטה ההומו הזה
הוא וכל הקהילה המסריחה שלו
גם הטמבל הזה נו איך קוראים לו מילקי
הוא גם איתם הוא נכנס לשרת הוא אומר פתח תOOC
פתחתי מתחיל לפרסם את מולטי
אתה יודע מילקי אני פירסמתי את אמא שלך באתרי פורנו
עכשו עוף לנו מסטלה ושאתה נכנס לסטלה אתה תקבל באן ממני ולא משנה עם יורידו לי תאדמין יבן של מניאק
עדיין מחכה לטלפון
04-8760136
ושדיברת על עומרי אני יגיד לך מה הוא ומה אתה
לעומתו אתה כזה קטן
ועכשו שתדע לא מקללים את עומרי אז שמע שמע ותקשיב לי טוב
יבן של זונה יחבר של בובספוג ופטריק
יחתיכת מניאק שרמוט מזדין בן אלף
הנה אתה אמרת אתה מתקשר עכשו אני מבין איזה הומו אתה
ואמא שלך השרמוטה הקטנה הזאת כל היום בוכה לי בטלפון המזדינת בתחת
יגיי
אתה קוקסינל יש לאבא שלך יש כוס במקום זין
לא פלא שיצאת עם קול של הומו ימזדין בתחת