שמע ההורים שלך כמו בתוכנית ריפר חתמו חוזה עם החמאס לפני שנולדת שאתה מגיע לגיל 18 אתה עושה פיגוע
מה הבעיה שכם לא יודע מה עם וילי אבל בוגי ויגאל לפני איזה שבועים היינו בחדר של prozak שמתן ובוגי רק יצתרפו אליהם ויגאל בא ליהיות איתנו היה לו משעמם בהתחלה בוגי הביא לו קיק ומתן החזיר אותו חצי שנייה אחרי זה הם דיברו כאילו הם החברים הכי טובים אז אני לא יודע מה קרה אבל אני לא חושב שאתם צכים להגיע לרמה כזאת רק ביגלל משהו שקרה לכם ביגלל הcall of duty זה משחק וזה לא אמור לגרום לריב בין אנשים זה אמור לחבר בינהם כמו שזה עושה בדרך כלל אז תפסיקו לריב כי בדוגרי זה רק פוזה להראות מה שאתם רוצים שאחרים יראו אם זה מי יותר טוב ממי או מי בן אדם יותר טוב במישחק זה לא משנה כלום ואני מכיר את בוגי ואת יגאל ואני יודע שהם אחלה ילדים ולפי מה שאני חושב אני לא יודע על מה רבתם אבל אם זה ביגלל המשחק אז אתם שני ילדים מגודלים שעדיין לא התבגרו ואם זה ביגלל משהו שקשור למשחק אז תצאו מהפוזה המזויינת שלכם תשלימו ויהיה מה שיהיה גם אם בוגי לא ירצה לשחק נגד mmm אז מה במקסימום אתם יכולים לשחק מול ה5 האחרים של prozac ואם לא אז לא יהיה משחק של mmm vs prozac מה קרה העולם יתפוצץ ביגלל זה חלאס תפסיקו לזיין תשכל לכולם אחד על השני ולהוצים שם רע אחד לשני
אני אומר תתבגרו ותשלימו ואחרכך כבר יהיה מה שיהיה
אני באמת לא יודע מה הוא רוצה ממני.. אין לי בעיה עם יגאל, ובגלל זה הופתעתי, אחרי הלכלוכים האלה של יגאל בשבילי הוא לא קיים..
בגלל הכבוד שלי אני לא ידפוק את הקבוצה שלי, ואין לי בעיה לשחק נגדכם
אתה יוצא למחנה אימונים בחמאס?
כמו שאנשים פה אומרים, TOVHI.אין לי בעיה עם יגאל
ואתה יודע טוב טוב על מה אני מדבר.
תגידו אתם נהנים לריב? יש בכלל על מה? מה נהיה איתכם?
כולה משחק ,קהילה זה להכיר חברים ובעיקר להינות ולא לריב - אתם מגזימים מעל ומעבר עם הקללות האלה.
זה הזמן לדודודו דודודודודדו דודודודודו קרב ! (C) ההומו הזה מיוגי-הו שכחתי איך קוראים למתרוממם הזה![]()